Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια των ημερών (14-18/09) by MagicF’Ariel!

14 Σεπτεμβρίου 2017 08:10
Τα Ζώδια των ημερών (14-18/09) by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή είναι από εκείνες τις μέρες, που ή του ύψους, ή του βάθους, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, θα προτιμήσω να σας αφήσω, με τα ζώδια των ημερών..

Αστρολογική η ιστοριούλα.. τούτη τη φορά..

Μυστήρια η εβδομάδα, γεμάτη από ευχάριστες και απρόβλεπτες εκπλήξεις. Ο Έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αρκετοί αποφασίζετε για ένα γάμο, για μια συμβίωση, για εκείνο το μαζί. Η Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 18, φτιάχνουν ένα επεισοδιακό φινάλε, μοιράζουν δώρα μοναδικά και οι σχέσεις παίρνουν άλλη μορφή! Έρωτες, πάθη, αποκαλύψεις, μυστικές συναντήσεις, από όλα τα καλά, κρύβει ο αστρολογικός μπαξές.. Απολαύστε τη κάθε στιγμή!

Με τρομάζει ο Ουρανός, είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου, λατρεμένος των Υδροχόων! Κάθε φορά που κάνει μυστήρια κόλπα με ένα άλλο ζώδιο, μας συμβαίνουν τα απίστευτα! Ελπίζω με την Αφροδίτη, να αλλάξει το σκηνικό και όντως να ζήσουμε έρωτες και πάθη.. Το σύμπαν πρέπει να μας αποδείξει πως όλα αυτά είναι αληθινά και όχι ιστορίες για αγρίους. Σωστά;;;; Σύμπαν σε προκαλώ.. !!! χαχα..

Σας εύχομαι τα καλύτερα..!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απεργία και στάσεις εργασίας: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην Αθήνα σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου;


Κριός
Μυστήριες οι μέρες αυτές πολύ! Από τη μια η διάθεσή σου θα είναι πολύ ερωτική από την άλλη εμπόδια καθημερινότητας προκύπτουν και σου φέρνουν μια ζαλάδα. Γίνεσαι υπερβολική, προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες. Κάτι απρόβλεπτο συμβαίνει στις 18! Πρόσεχε τα λόγια σου!
Επαγγελματικά: Από τις 14 ως και τις 16, δείξε ιδιαίτερη προσοχή στη δουλειά σου και προσπάθησε με το διάλογο να λύσεις τις όποιες διαφορές που υπάρχουν.

Ταύρος
Τις μέρες αυτές, βάζεις το χέρι στη τσέπη και τακτοποιείς λογαριασμούς που τρέχουν. Προσπάθησε να είσαι τυπική, για να αποφύγεις τις εντάσεις με την οικογένειά σου. Απρόβλεπτα γεγονότα μέχρι τις 18, σε κάνουν και αλλάζεις πορεία. Βοήθησε όπου χρειάζεται!
Επαγγελματικά: Ανεξάρτητα από τα εμπόδια που υπάρχουν, βρίσκεις τον τρόπο, πεισμώνεις και επιμένεις και η επιτυχία είναι σίγουρη. Λεφτά σου δίνουν, μήπως είναι ένα μπόνους;

Δίδυμος
Βελτιώνεται κατά πολύ η διάθεσή σου και βρίσκεις τρόπο να επικοινωνήσεις με πολύ κόσμο. Απέφυγε τις οικογενειακές εντάσεις μέχρι τις 17! Επιδίωξε συναντήσεις με εκείνους που σε ευχαριστούν και έχουν να σου προσφέρουν όσα επιθυμείς. Πρόσεχε πώς αντιδράς!
Επαγγελματικά: Τυχερές ημέρες στις 12 και 13. Ένα πρόσωπο σε στηρίζει και θα στο δείξει με κάθε τρόπο. Μια έκπληξη σε περιμένει μέχρι τις 18. Κοίταξε το συμφέρον σου πάνω από όλα.

Καρκίνος
Ένα ταξιδάκι ίσως προκύψει τις μέρες αυτές. Αναψυχής μπορεί να μην είναι, όμως θα συναντήσεις άτομα που έχουν να σου προσφέρουν από όλα τα καλά. Οι ευαισθησίες σου στα κόκκινα, προσπάθησε να μη φαντάζεσαι διάφορα. Μην είσαι υπερβολική. Βελτίωσε τις σχέσεις σου! Επαγγελματικά: Χρήματα λαμβάνεις έτσι ξαφνικά και ηρεμείς κατά κάποιο τρόπο. Πριν όμως φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Απέδειξε την αξία σου μαγικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο; Ο άγριος καυγάς του Αϊβάζη, τα γενέθλια του Ντανιέλ και η προδοσία της Ιρένε! (video)

Λέων
Νέες γνωριμίες προκύπτουν τις μέρες αυτές, μπορεί ακόμα και ο Έρωτας να σου χτυπήσει τη πόρτα! Βρίσκεις τη διάθεση και το χρόνο, να ερωτοτροπήσεις με το σύντροφό σου και να βελτιώσεις τη σχέση σας. Κάτι απρόβλεπτο συμβαίνει μέχρι και τις 18. Πάρε τις αποφάσεις σου!
Επαγγελματικά: Ζήτησε βοήθεια από τους γύρω σου, προκειμένου να βάλεις μια τελεία στις εκκρεμότητες που έχεις. Αυτό που θα προκύψει στις 16, αλλάζει κατά πολύ τα δεδομένα.

Παρθένος
Καλό είναι τις μέρες αυτές να εξαφανιστείς από παντού και να κάνεις τις δουλειές σου δίχως να σε πάρει κανείς χαμπάρι. Οικογενειακά θέματα προκύπτουν που σε αναστατώνουν πολύ. Μη λες τα μυστικά σου. Μια ερωτική συνάντηση στις 18 σε απογειώνει. Απέφυγε τις εντάσεις!
Επαγγελματικά: Ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σου από τις 15 μέχρι και τις 17. Ο τρόπος που χειρίζεσαι τα γεγονότα, είναι μοναδικός και δίνεις λύσεις στο κάθε τι.

Ζυγός
Βελτιώνεται η διάθεσή σου, γίνεσαι πολύ κοινωνική και φροντίζεις κάθε μέρα να συναντάς τα φιλαράκια σου, σε διάφορα μέρη που σου αρέσουν. Δώσε προσοχή στις 17 και 18, κάποιος σε πληγώνει εσκεμμένα. Ακούς ψέματα πολλά. Αναστατώνεσαι ερωτικά. Μακριά από οικογενειακά σουαρέ!
Επαγγελματικά: Ουδέτερες οι μέρες αυτές. Από τις 14 ως και τις 16, επικοινώνησε με τα άτομα που χρειάζεται, προκειμένου οι δουλειές σου να προχωρήσουν, δίχως προβλήματα.

Σκορπιός
Να περιμένεις προσκλήσεις από πολλές μεριές τις μέρες αυτές. Καλό είναι να παρευρεθείς, να σε δουν, να σε θαυμάσουν. Βελτιώνεται η διάθεσή σου, χαμογελάς περισσότερο και μυστήριες συναντήσεις προκύπτουν. Κάτι μαγικό θα σου συμβεί στις 18! Βρες χρόνο για ξεκούραση! Επαγγελματικά: Σε στρεσάρουν με τις απαιτήσεις τους οι άλλοι, όμως είναι ένας καλός τρόπος για να αποδείξεις την αξία σου. Μη το βάζεις κάτω, μη βιάζεσαι και κατάστρωσε σχέδιο.

Τοξότης
Ερωτικές οι μέρες σου πολύ. Βρίσκεις χρόνο για το σύντροφό σου, αποφασίζεις για θέματα συμβίωσης, κάτι αλλάζει ευχάριστα στη ζωή σου. Βέβαια, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που να σου αλλάξει τη θεωρία. Τυχερή ημέρα στις 18! Βγες έξω για διασκέδαση. Ρίξε το στη διασκέδαση!
Επαγγελματικά: Δείξε προσοχή στις 13 και 14, σε στρεσάρουν διάφορα γεγονότα. Εντάσεις στις 16, ξεσπάς, προτίμησε το διάλογο, βρες λύσεις. Μην σκέφτεσαι τη φυγή.

Αιγόκερως
Το μυαλό σου είναι συνεχώς στα λεφτά. Τι έχεις να πληρώσεις, τι σου μένει στην άκρη, πώς θα τα βγάλεις πέρα. Κάνε τη καρδιά σου πέτρα και σωστή διαχείριση φυσικά. Προσπάθησε μέχρι και τις 15, να αφιερώσεις πολύτιμο χρόνο στη σχέση σου. Λεφτά σου δίνουν!
Επαγγελματικά: Απέφυγε να ρισκάρεις τις μέρες αυτές. Μη κάνεις πίσω σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Να μοιραστείς τις ιδέες σου, αλλά μη προσμένεις άμεση ανταπόκριση. Υπομονή.

Υδροχόος
Σου χτυπά τη πόρτα ο Έρωτας για τα καλά όμως! Μια νέα γνωριμία προκύπτει που σε αναστατώνει ευχάριστα, είσαι έτοιμη για σχέση! Από τις 15 ως και τις 18, σου συμβαίνουν τα απίστευτα και αλλάζεις τις απόψεις σου στο λεπτό. Ζεις για το συναίσθημα! Φτιάξε όμορφες εκπλήξεις! Επαγγελματικά: Κάτι απρόβλεπτο συμβαίνει στις 14 και απογοητεύεσαι. Μη ξεσπάς από εδώ και εκεί. Ζόρια πολλά μέχρι και τις 16, οι απαιτήσεις αλλάζουν και εκνευρίζεσαι πολύ. Υπομονή!

Ιχθύες
Δίνεις σημασία σε οικογενειακά ζητήματα, συμπαραστέκεσαι και βρίσκεις λύσεις που σου ηρεμούν τη ψυχή. Προσπάθησε να πας στο γιατρό, η υγεία σου πάνω από όλα. Ζήτησε βοήθεια, τη χρειάζεσαι. Προτίμησε τις βόλτες για να νιώσεις πιο όμορφα. Σκέψου αισιόδοξα!
Επαγγελματικά: Διώξε κάθε δυσάρεστη σκέψη. Βρίσκεις λύσεις στα θέματά σου στις 17 και 18. Χρήμα μπαίνει στη τσέπη σου και παίρνεις μεγάλη ανάσα. Οι διάφορες συζητήσεις σου δίνουν ιδέες.

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share