Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survival Secret: Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο; Ο άγριος καυγάς του Αϊβάζη, τα γενέθλια του Ντανιέλ και η προδοσία της Ιρένε! (video)

14 Σεπτεμβρίου 2017 07:53
Survival Secret: Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο; Ο άγριος καυγάς του Αϊβάζη, τα γενέθλια του Ντανιέλ και η προδοσία της Ιρένε! (video)

Χαμός για ακόμη μια φορά στο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του EPSILON!

Όσο περνάνε οι μέρες τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο για τους παίκτες του Survival. Η πείνα αρχίζει να χτυπάει κόκκινο και οι εντάσεις μεταξύ τους αρχίζουν και αυξάνονται. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα highlights της χθεσινής βραδιάς.

Την πρώτη δύσκολη νύχτα πέρασαν οι παίκτες του Survival Secret, καθότι κατά τη διάρκεια της νύχτας ξέσπασε ισχυρή καταιγίδα, με αποτέλεσμα να βραχούν τα πράγματα και τα ρούχα των παικτών! Κάποιους από αυτούς η βροχή τους βρήκε στην άμμο, διότι προτίμησαν να κοιμηθούν εκτός καλύβας! ! Ο χειμώνας προβλέπεται βαρύς στην κουρούτα!

Δείτε τις αντιδράσεις των παικτών στο βίντεο που ακολουθεί:

Μπορεί να είναι στο Survival και να μην έχουν τα απαραίτητα μαζί τους όμως τέτοιες στιγμές δεν τις ξεχνούν και προσπαθούν να της γιορτάζουν με όποιο μέσο έχουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου;

Έτσι λοιπόν στην καλύβα των αετών πραγματοποιήθηκε ένα πάρτυ έκπληξη στον Ντανιέλ Μπατίστα για τα γενεθλιά του! Ο ίδιος δεν το περίμενε και δεν έκρυψε τη συγκινησή του καθώς αυτή η ημέρα την περνάει μακριά από την οικογενειά του και αυτό που ζήτησε είναι να σβήσουν μία τούρτα για εκείνον έστω και έτσι!

Άλλο ένα λάθος συνέβει στο Survival Secret, όπου αυτή τη φορά θα κάνει τους χρήστες του διαδικτύου να το σχολιάσουν με τους γνωστούς τρόπους!

Ο Γιώργος Μανίκας στο χθεσινό επεισόδιο, που ονομάστηκε «Φιλιώ», ήταν μάλλον μόνο η αρχή, στο σημερινό επεισόδιο άλλη μία παίκτρια βαφτίστηκε, με άλλο όνομα και αυτή ήταν η Διαμαντοπούλου Ελπίδα όπου όταν έκανε δηλώσεις έβγαλαν λεζάντα «Αποστολία Λυβιάκη»

Το είδαμε και αυτό στο Survival Secret! H Ιρένε Τρόστ αντί να πάρει κουλουράκια για την ομάδα της, προτίμησε να κάνει πλάκα και να πάρει τον καφέ, αντί τα τρόφιμα που ήταν πιο χρήσιμα για την διαβίωση της ίδιας, αλλά και της ομάδας της! Πούλησε την ομάδα της και αυτό δείχνει μία ανωριμότητα! Μερίδιο ευθύνης έχει και ο Μπερδέσης που την άφησε να κάνει τη πλάκα της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Δείτε το απόσμασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Στιγμές πεζοδρομίου εκτυλίσσονται στο Survival Secret, με ορισμένους παίκτες να δείχνουν το άκρο χαμηλό επιπεδό τους!

Ένας απίστετος καυγάς εκτιλήχθηκε μεταξύ του Γιάννη Αιβάζη και του Θανάση Ουζουνπλούμη. Η ένταση του παιζνιδιού έκανε τους δύο παίκτες να πιαστούν στα χέρια, ύστερα από μία χυδαία έκφραση του Θανάση παίκτη των Αγωνιστών, λέγοντας στον Αιβάζη «μην ασχολείσε σκουπίδι»… μ@λ@κ@»! Αυτό έκανε τον Γιάννη Αιβάζη να τρέξει εναντίον του έτοιμος, να του επιτεθεί για να τον πλακώσει στις μπουνιές, με την υπόλοιποη ομάδα να προσπαθεί να τον σταματήσει! Δείτε το απίστευτο περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Survival Secret

Ροή ειδήσεων

Share