Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Ιουλίου!

27 Ιουνίου 2017 14:45
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Ιουλίου!

Τι επιφυλάσσει ο Ιούλιος για όλα τα ζώδια; Plus: Εβδομαδιαίες προβλέψεις!

Τα Φεγγάρια:
Νέα Σελήνη στις 4 στον Καρκίνο, Πανσέληνος στις 19 στον Αιγόκερω.
Οι πλανήτες:
Ο Ερμής στο Λέοντα 14-30/07, η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 12/07, ο Άρης στο Σκορπιό.

Καρκίνος
21 ΙΟΥΝΙΟΥ-22 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Ο μήνας αυτός είναι ασταθής και μπορεί να θέτεις ερωτήματα χωρίς λόγο. Με την Πανσέληνο στις 19, απόφυγε τις διαμάχες με το σύντροφό σου, έλα πιο κοντά του και γίνε πιο επικοινωνιακή και πιο ανοιχτή. Αν είσαι μόνη, η ατμόσφαιρα είναι ερωτική και μια νέα γνωριμία έρχεται γεμάτη υποσχέσεις. Είναι ένα διάστημα θετικό, αρκεί να αφήσεις τις αλλαγές να μπουν στη ζωή σου, υπόσχεται
η Νέα Σελήνη στις 4.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Φρόντισε να εκπληρώσεις τα καθήκοντά σου για να φύγεις ήρεμη για διακοπές. Είσαι οργανωμένη, όμως πρόσεχε μην πάθεις υπερκόπωση. Μη βιάζεσαι, γιατί δεν παίρνεις μια προαγωγή με αυτό τον τρόπο. Κάνε υπομονή και δούλευε με φυσιολογικούς ρυθμούς. Τα σχέδιά σου θα προχωρήσουν ήρεμα, χωρίς ανατροπές.
ΤΙΡ: Μείνε ανοιχτή στη χαρά που θα σου προσφέρει
το περιβάλλον σου.

Κριός
21 ΜΑΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Είναι ένας ήρεμος μήνας. Η σταθερότητα και η αρμονία επικρατούν. Έρχεσαι πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και γίνεσαι πιο τρυφερή. Αν είσαι μόνη, έχεις ανάγκη να αρέσεις και να γοητεύεις. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση δεν αποκλείεται.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτό το διάστημα είναι γεμάτο υποχρεώσεις. Πρόσεχε την επικοινωνία σου και μην επιβάλλεις τον τρόπο σκέψης σου. Άκου και διαπραγματεύσου με ήρεμο τρόπο. Εξομαλύνοντας πιθανές εντάσεις, θα πετύχεις τους στόχους σου. Επωφελήσου από τον Ερμή για να προωθήσεις οικονομικά σχέδια.
ΤΙΡ: Με την Πανσέληνο στις 19, γεννιούνται διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια.

Ταύρος
21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-20 ΜΑΪΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Βγες από τη ρουτίνα και διασκέδασε με αγαπημένα σου πρόσωπα, χωρίς όμως να παραμελείς το σύντροφό σου. Μερικές υποχωρήσεις ίσως είναι απαραίτητες για να αποφύγεις εντάσεις. Αν είσαι μόνη, μια επιστροφή προσώπου από το παρελθόν θα σου κλείσει το μάτι. Προσπάθησε να μην μπερδέψεις τα αισθήματα με τη νοσταλγία και να μην επιστρέψεις σε μια αποτυχημένη σχέση. Είναι καλύτερα να ανοιχτείς σε κάτι καινούριο.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η οργανωτική σου ικανότητα σου εξασφαλίζει ηρεμία, αλλά και χρόνο για ξεκούραση. Περιμένεις με ανυπομονησία τις διακοπές και αφήνεις σημαντικά σχέδια για την επιστροφή. Πάρε το χρόνο σου για να ανανεωθείς, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να χαλαρώσεις.
ΤΙΡ: Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή αλλαγή είναι πιθανές.
Δίδυμοι
21 ΜΑΪΟΥ-20 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Θέτεις πολλά ερωτήματα και δυσκολεύεσαι να ισορροπήσεις στην ερωτική σου ζωή αυτόν το μήνα. Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για την κακή σου διάθεση. Η συμπεριφορά του άλλου είναι ανάλογη με τη δική σου. Αν είσαι μόνη, θα κυριαρχεί ρουτίνα και μονοτονία. Δεν έχεις διάθεση για διασκέδαση ή νέες γνωριμίες. Προσπάθησε από τα μέσα του μήνα να κοινωνικοποιηθείς για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Έχεις το μυαλό σου αλλού και δεν μπορείς να επικεντρωθείς στη δουλειά σου. Όμως δεν είναι η στιγμή για εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα ή συναδέλφους. Σταδιακά θα δεις τους κόπους σου να αποδίδουν. Η προσοχή σου είναι στραμμένη στα οικονομικά, τα οποία θα τονωθούν με τη Νέα Σελήνη στις 4. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για αγορές και επενδύσεις.
ΤΙΡ: Ένα ειδύλλιο μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινά από τον Πειραιά η κρουαζιέρα των οργίων! - 8 ημέρες με 700 swingers στο κρουαζιερόπλοιο του έρωτα!

Λέων
23 ΙΟΥΛΙΟΥ-22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Σου λείπει το πάθος, είσαι απόμακρη, ενώ ο σύντροφός σου κάνει τα πάντα για να δείξει το ενδιαφέρον του. Προσπάθησε να κάνεις μια συζήτηση μαζί του για να του εξηγήσεις ότι είναι κάτι προσωρινό. Αν είσαι μόνη, μπορεί να περιμένεις το μεγάλο έρωτα, αλλά δεν κάνεις τίποτα γι’ αυτό. Βγες έξω, συνάντησε φίλους για να αλλάξει η διάθεσή σου. Με τους πλανήτες στο ζώδιό σου, μια νέα γνωριμία είναι πιθανή προς τα τέλη του μήνα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα χρειαστεί προσπάθεια για να ολοκληρώσεις τα θέματά σου. Η διάθεσή σου δεν είναι καλή και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με συναδέλφους. Φιλόδοξα σχέδια βρίσκονται στο προσκήνιο και θα χρειαστεί να τα επεξεργαστείς και να τα οργανώσεις.
ΤΙΡ: Βρες χρόνο για ξεφάντωμα.

Παρθένος
23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Είναι ένας σύνθετος μήνας για την προσωπική σου ζωή, κλείνεσαι στον εαυτό σου και είσαι έτοιμη για διαμάχες με το παραμικρό. Καλύτερα να προχωρήσεις σε διάλογο για να ενισχύσεις το δεσμό σου, μην τα βλέπεις όλα σκοτεινά. Αν είσαι μόνη, δυνατά συναισθήματα μπορεί να προκύψουν για ένα φιλικό πρόσωπο.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα πράγματα είναι ήρεμα. Έχεις όμως πολλές υποχρεώσεις και ίσως χρειαστεί να ζητήσεις τη βοήθεια συναδέλφων. Μην απομονώνεσαι, ο μήνας αυτός είναι ιδιαίτερα κοινωνικός. Δεν είναι διάστημα διαπραγματεύσεων, αλλά αναγνώρισης, που θα γίνει αισθητή μετά τις διακοπές.
ΤΙΡ: Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη.

Ζυγός
23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Ρευστότητα επικρατεί στην αισθηματική σου ζωή, αλλά δεν ευθύνεται το έτερον ήμισυ γι’ αυτό. Θα εκτιμήσει όμως τις προσπάθειές σου για περισσότερες στιγμές οικειότητας και τα σύννεφα θα εξαφανιστούν. Η Πανσέληνος στις 19 θα σε κάνει ενοχική, καθώς νιώθεις πως δεν αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε στην οικογένειά σου. Αν είσαι μόνη, νέες φιλίες μπορεί να εξελιχθούν ή να εμπλακείς συναισθηματικά με άτομο από το χώρο της δουλειάς.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Επαγγελματικά μπορεί να νιώθεις πως τίποτα δεν προχωρά όπως θα ήθελες. Κάνε ένα βήμα πίσω και μην αποθαρρύνεσαι από τα απρόβλεπτα. Άτομα κύρους θα επιβραβεύσουν τις προσπάθειές σου. Η εικόνα σου εξάλλου προς τα έξω σε ενδιαφέρει πολύ. Προσοχή στην καταναλωτική σου τάση.
ΤΙΡ: Επίλεξε να κάνεις διακοπές με φιλικά πρόσωπα.

Σκορπιός
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Ζητάς πολλά από το ταίρι σου χωρίς να δίνεις τα αντίστοιχα κι αυτό μπορεί να σας απομακρύνει. Θα λάβεις αυτά που ζητάς μόνο με διάλογο. Προσπάθησε να μπεις στη θέση του άλλου, να τον κάνεις να αισθανθεί επιθυμητός. Αν είσαι μόνη, επικεντρώνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου και αμελείς το περιβάλλον σου. Γίνε πιο κοινωνική και διεύρυνε το φιλικό σου κύκλο.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Προωθείς φιλόδοξα σχέδια και εδραιώνεις τη θέση σου. Δεν υπάρχουν πια καθυστερήσεις, διαθέτεις ενέργεια και αποφασιστικότητα, είσαι αποτελεσματική. Προχώρα σχέδια που αγαπάς και απόφυγε επιλογές που μπορεί να σε εκθέσουν σε ανώτερα πρόσωπα. Δεν υπάρχει η κατάλληλη στήριξη τώρα, αλλά όλα έρχονται στην ώρα τους γι’ αυτούς που ξέρουν να περιμένουν.
ΤΙΡ: Ταξίδεψε στο εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ετοιμάζει βαλίτσες για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι στον Άγιο Δομίνικο!

Τοξότης
22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Ο μήνας είναι συμπαθητικός για την ερωτική σου ζωή, καθώς νιώθεις ότι παίρνεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Μη θέτεις ερωτήματα που μπορεί να αποσταθεροποιήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, δε θα έχεις διάθεση για κοινωνική ζωή ως τις 11. Μετά γίνεσαι πιο εξωστρεφής και ενθουσιώδης και συναντάς αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Άρπαξε τις ευκαιρίες.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: H κούραση είναι έντονη και ονειρεύεσαι τις διακοπές, αλλά δεν έχεις επιλογές. Τακτοποίησε όλες σου τις εκκρεμότητες, όσο κι αν δυσκολεύεσαι. Χρησιμοποίησε τη θετική σου ενέργεια για να τα βάλεις όλα σε τάξη. Η Πανσέληνος στις 19 φέρνει οικονομικούς προβληματισμούς.
ΤΙΡ: Το εξωτερικό σε φλερτάρει.

Αιγόκερως
21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Τον Ιούλιο σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφα και ερωτικά. Αν είσαι μόνη, θα υπάρχουν εκπλήξεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες, όμως μην προχωράς πολύ γρήγορα αν δεν έχεις επιβεβαιώσει πως αξίζει τον κόπο. Ο έρωτας χτίζεται πάνω σε γερές βάσεις και τελειότητα δεν υπάρχει. Ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό κύκλο θα σε απασχολήσει ερωτικά.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα θέματά σου εξελίσσονται θετικά και οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν. Μην ενθουσιάζεσαι όμως και μην προχωράς γρήγορα, για να μην κάνεις λάθη. Υπάρχει κίνδυνος να νευριάσεις και με λάθη άλλων.
ΤΙΡ: Η Πανσέληνος στις 19 σε κάνει ευαίσθητη.

Υδροχόος
20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Έχεις ανάγκη να φύγεις, όμως δώσε την ευκαιρία στο σύντροφό σου να σου δείξει την αγάπη του, διασχίστε μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αν είσαι μόνη, βγες με φίλους και γίνε πιο θετική. Μια νέα γνωριμία θα υπάρξει ή ένα φλερτ μπορεί να αναπτυχθεί μέσα στον εργασιακό χώρο.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγική αυτή η περίοδος. Νιώθεις πως όλα είναι μπλοκαρισμένα και τίποτα δεν προχωρά. Κάνε υπομονή και προσαρμόσου στα απρόβλεπτα. Από τα μέσα του μήνα όλα τακτοποιούνται και προχωράς τα σχέδιά σου. Κάνοντας επαφές, μπορεί να ανακαλύψεις ένα αντικείμενο διαφορετικό από αυτό που είχες στο μυαλό σου. Οι κόποι σου αποδίδουν.
ΤΙΡ: Η κούραση θα είναι έντονη.

Ιχθύες
19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-20 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Θα ζήσεις ένα πολύ ερωτικό διάστημα. Θέλεις να αρέσεις, να ευχαριστείς το σύντροφό σου και εκείνος σ’ το ανταποδίδει. Περνάς όμορφες στιγμές και η ισορροπία αποκαθίσταται. Αν είσαι μόνη, η γοητεία σου αλλά και το επικοινωνιακό σου ταλέντο γοητεύουν και μέσα σε μια βραδιά μπορεί να γνωρίσεις το πρόσωπο που ονειρευόσουν. Η Νέα Σελήνη στις 4 σου δίνει ευκαιρίες.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι ευθύνες σου στη δουλειά είναι πολλές, όμως είσαι οργανωμένη και δεν υπάρχουν καθυστερήσεις. Οι ανώτεροί σου εκτιμούν τα ταλέντα σου, γι’ αυτό μια προαγωγή είναι πιθανή. Τα σχέδιά σου προωθούνται και οι φιλοδοξίες σου υλοποιούνται.
ΤΙΡ: Η Πανσέληνος στις 19 φέρνει νέες φιλίες και εμπλοκή με τα κοινά.

Πηγή: missbloom.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share