Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Δείτε ποιο ζώδιο βγάζει τα περισσότερα χρήματα!

25 Ιανουαρίου 2016
Δείτε ποιο ζώδιο βγάζει τα περισσότερα χρήματα!

Φυσικά και το ζώδιο σου δεν είναι αυτό που θα προβλέψει αν θα γίνεις πλούσια ή όχι. Όμως υπάρχουν κάποια ζώδια που έχουν μια ...τάση να βγάζουν χρήματα σύμφωνα με τα στοιχεία του χαρακτήρα τους.
Με οδηγό την έρευνα του CareerBuilder.com, μαθαίνουμε ποια είναι εκείνα τα ζώδια που μπορεί να πλουτίσουν πιο εύκολα. Έτσι αν είσαι Σκορπιός, Λέων, Ταύρος ή Καρκίνος δεν αποκλείεται - σύμφωνα πάντα με την έρευνα- να σου ζητήσουν δανεικά, αλλά και το ζώδιο της Παρθένου θεωρείται από τα πιο πλούσια ζώδια. Παρακάτω θα μάθεις περισσότερα!

O Ταύρος έχει την τάση να ξοδεύει τα χρήματα του για αγαθά που μπορεί να θεωρούνται πολυτελείας ή να είναι μεγάλης αξίας και να έχουν ιδιαίτερη ποιότητα αφού η μετριότητα δεν είναι το ζητούμε]

O Ταύρος έχει την τάση να ξοδεύει τα χρήματα του για αγαθά που μπορεί να θεωρούνται πολυτελείας ή να είναι μεγάλης αξίας και να έχουν ιδιαίτερη ποιότητα αφού η μετριότητα δεν είναι το ζητούμενο για τον Ταύρο. Ο Ταύρος ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τα χρήματα που βγάζει όχι μόνο ο ίδιος αλλά μπορεί να βοηθήσει και τους δικούς του ανθρώπους που δεν μπορούν να διαχειριστούν καλά το χρήμα. Φυσικά πρόκειται για το ζώδιο εκείνο που απολαμβάνει τα ωραία της ζωής και το καλό φαγητό ή το πιο καλό κρασί είναι μέσα στο πρόγραμμα, χωρίς όμως ποτε να βγαίνει εκτός προϋπολογισμού.

Ο Σκορπιός από την άλλη επενδύει και αυτός στην καλή ζωή αλλά έχει και μια διορατική ματιά στα επαγγελματικά του. Τα υλικά αγαθά όπως π.χ. ένα γρήγορο αυτοκίνητο ή το πιο καλό κρασί δεν είναι απαγορευτικά λόγω της τιμής του και το σίγουρο είναι πως θα προτιμήσει να κάνει οικονομία στα μικροέξοδα για να απολαύσει κάτι που κοστίζει περισσότερο αλλά θέλει πάση θυσία να το αποκτήσει. Οι επενδυτικές του ικανότητες στον χώρο της δουλειάς και η διορατικότητα του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν δεν αποκλείεται να γεμίσουν την τσέπη του.

Ένα ακόμη ζώδιο που βρίσκουμε στη λίστα είναι το ζώδιο του Λέων. Αν ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα δεν θα περάσεις απαρατήρητη, αλλά αυτό θα σου κοστίσει κάπως ακριβά. Οι ηγετικές σου ικανότητες είναι εκείνες που και την αύξηση θα σου χαρίσουν και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις όχι μόνο στην δουλειά αλλά και τη ζωή σου γενικότερα.

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, τότε η επιθυμία για οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία είναι το βασικό που έχεις στο μυαλό σου και από εκεί αντλείς όλη σου τη δύναμη για να ξεχωρίσεις. Η αίσθηση του να σου ανήκουν κάποια πράγματα ή αγαθά που είναι ικανά να προσφέρουν οικογενειακή ασφάλεια σε εσένα και στους δικούς σου ανθρώπους είναι η προτεραιότητα σου. Αλλά οι ηθικές αρχές στο χώρο της δουλειάς και η φιλοδοξία σου θα σε οδηγήσει στο να πετύχεις πολλά στη ζωή σου και θα δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει.

Σύμφωνα με την έρευνα του CareerBuilder όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου και του Αιγόκερωβρίσκονται στον πάτο της… λίστας. Αναρωτιέσαι για ποιον λόγο; Μα γιατί οι Υδροχόοι έχουν την τάση να ακολουθούν τις ιδέες τους και δεν αποκλείεται να αναλάβουν σημαντικές θέσεις ακόμη και με χαμηλούς μισθούς επειδή θέλουν πολύ να κάνουν αυτό που θα βάλουν στο μυαλό τους και όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερω νιώθουν πως η εικόνα τους είναι πιο σημαντική από τον μισθό τους οπότε κάπου εκεί το χάνουν το παιχνίδι.

Άλλα βέβαια δημοσιεύματα θέλουν τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο να ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου.

Οι διάσημοι αστρολόγοι του εξωτερικού Jeff Jawer, Michael Lutin, Tad Mann και David Railey Forbes, οι ρεπόρτερ Lacey Rose και Chaniga Vorasarun έκαναν μια ανάλυση για το ετήσιο Forbes σχετικά με τους δισεκατομμυριούχους. Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα πως το 12% των ονομάτων της λίστας ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου!

Αναρωτιέσαι ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ζωδίου; Όσοι ανήκουν στο ζώδιο είναι δουλευταράδες, αποφασισμένοι και αφοσιωμένοι στον στόχο τους, επιμένουν στη λεπτομέρεια και είναι μεθοδικοί. Είναι πρακτικοί τύποι και τελειομανείς! Τι άλλο να πούμε;

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share