Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί & Υδροχόοι πιο δημιουργικοί από ποτέ: Η Επιτυχία είναι όλη δική σας! Ζωδιακή ανάλυση by F’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, η μέρα του Θεού, αλλά να που το μυαλό μας τριγυρίζει σε θέματα καριέρας και χρημάτων! Πώς θα πετύχουμε, πώς θα ανέβουμε ψηλά, πώς θα γεμίσει το πορτοφόλι, όχι απλά με τα απαραίτητα, αλλά με λίγα παραπάνω.
Το σύμπαν που λέτε φέρνει τύχη επιτέλους στα ζώδια που ποδοπατήθηκαν με το Κρόνο στο Σκορπιό! Όλοι πήραμε το μάθημά μας, ήταν σκληρό, βάναυσο και άκρως απογοητευτικό, γιατί για να λέμε την αλήθεια καταστράφηκαν πολλές επιχειρήσεις και περιουσίες στο πέρασμά του! Δυο χρόνια ήταν αυτά, προσωπικά μου φάνηκε αιωνιότητα.. αλλά πάει πέρασαν, βάλαμε μυαλό και προχωράμε παρακάτω, πιο έμπειροι και πιο ώριμοι από ποτέ!
Επιτυχίες επαγγελματικές, αλλαγές μεγάλες και ναι θα πάρετε το αίμα σας πίσω, ιδιαίτερα οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι. Συνεπώς, πρέπει να το παλέψετε και να μη το βάλετε κάτω με τίποτα!
Λέτε να κάνουμε Χριστούγεννα με λεφτά στη τσέπη;;
Για να δούμε..
Ταύρος
Η αυτοπεποίθηση σας στα ύψη, όπως και η αισιοδοξία σας, θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας. Δημιουργικοί όσο ποτέ, θα τολμήσετε αρκετοί να κάνετε το επόμενο το βήμα και σειρά σας να γίνετε επιχειρηματίες ή διάσημοι. Μη φοβηθείτε να ρισκάρετε, το χρήμα είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένει. Μια κληρονομιά ίσως προκύψει κάπως απρόβλεπτα και κάπως έτσι να ανοίξετε το δικό σας μαγαζί ή να φτιάξετε το δικό σας σπίτι. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, αυτό να έχετε κατά νου και θα βρεθείτε στη κορυφή σύντομα!
Λέων
Ο στόχος είναι να γεμίσει το πορτοφόλι σας ξανά. Αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα, αφού αρκετοί από εσάς, έχετε κάνει τις ανάλογες ενέργειες και έχετε δουλέψει σκληρά. Νομίζω το θέμα της οικονομίας το εμπεδώσατε και πλέον μπορείτε να κουμαντάρετε τον ελαττωματικό σας χαρακτήρα πολύ καλύτερα. Το σύμπαν φωνάζει να βρείτε κάτι το δημιουργικό, που θα σας καλύπτει πάνω από όλα σε ψυχολογικό επίπεδο. Ο Δίας πριν φύγει και τώρα που βρίσκεται στη Παρθένο, κράτησε το καλύτερο για το τέλος. Γιατί πρώτα το πάθημα, μετά το μάθημα και βουαλά και το κερασάκι! Από το Νοέμβρη και μετά θα δείτε μια άσπρη μέρα!
Σκορπιός
Αγαπημένα που πλασματάκια. Από τη μια θέλω να σας πάρω αγκαλιά, από την άλλη θέλω να σας πνίξω! Τέτοια συναισθήματα προκαλείτε στο κόσμο.. Το καλοκαίρι που μας πέρασε δε βγάλατε το χρήμα που τόσα χρόνια συνηθίζετε να εισπράττετε! Οι χαρές και οι λύπες μαζί. Το καλύτερο έμεινε για τώρα, αφού μόλις φύγει ο ανάδρομος Ερμής, θα ανοίξουν οι ουρανοί για εσάς. Δημόσιες σχέσεις το μυστικό της επιτυχίας σας. Βγείτε να σας δει ο κόσμος να σας συμπαθήσει ξανά. Δημιουργικοί όσο ποτέ, μέχρι να κλείσει η χρονιά, να περιμένετε το πορτοφόλι σας να γεμίσει ξανά! Να ρισκάρετε, να προβείτε σε αλλαγές και φυσικά να διώξετε όλες τις ανασφάλειές σας.. που σας κάνουν κακό! Δώστε τα όλα τώρα που παίζει!
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ






0 ΣΧΟΛΙΑ