Τα Ζώδια σήμερα 19/09/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ναι έφτασε η Παρασκευή, ξανά, χαίρομαι απίστευτα πολύ, γιατί απλά δε τη παλεύω άλλο! Σήμερα που λέτε έχω επέτειο γάμου! Κλείνω τα 5 χρόνια, αυτό και αν είναι απίστευτο και όμως αληθινό… Στα πόσα χωρίζουν, γιατί βαρέθηκα.. χα χα .. μυστικό, έτσι??
Αλλιώς μας το πλασάρουν το θέμα, αλλιώς το φανταζόμαστε και η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική και πικρή..
Εντάξει μακάρι όλοι και όλες να παντρευόμασταν, τον έρωτα της ζωής μας, αυτό θα ήταν το ιδανικό και το τέλειο, αλλά να που το Κάρμα, πολλές φορές μας τα κάνει μπάχαλο και ο λόγος είναι γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες..
Πρέπει να μάθουμε τον εαυτό μας καλύτερα, να αποδεχτούμε τα λάθη μας, να ανακαλύψουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας, να δούμε επιτέλους, ποιος είναι ο σκοπός μας σε αυτή τη ζωή.. Και ναι εδώ ξεκινάει το χάος, γιατί πόσοι από εσάς, είστε ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι στο 100% ?
Χανόμαστε μεταξύ της ψευδαίσθησης και της πραγματικότητας.. Νυφικό, δώρα, νέο σπίτι, να και η ταινία με τη J Roberts, που την έσωσε ο έρωτας, ο ξαφνικός, ο τυχαίος, ο απερίγραπτος, εκείνος ο Richard G.. Pretty Woman.. και πάει λέγοντας το πράγμα….
Να αυτά τα παραμύθια έβλεπα, ξεγελάστηκα και τώρα ..






0 ΣΧΟΛΙΑ