Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μια νεαρή καλόγρια πηγαίνει στην ηγουμένη και της λέει: "Γερόντισσα Αμάρτησα!" - Το ανέκδοτο της ημέρας (30/12)

Τρομερό γέλιο!

30 Δεκεμβρίου 2020 07:28
Μια νεαρή καλόγρια πηγαίνει στην ηγουμένη και της λέει:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (30/12) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό με τον ψαρά.

Ανέκδοτο: Διαβάστε το αναλυτικά παρακάτω:

Μία νεαρή καλόγρια πηγαίνει στην ηγουμένη της μονής και της λέει:

«Γερόντισσα αμάρτησα»

«Σε ποια αμαρτία υπέπεσες παιδί μου;» τη ρωτάει η ηγουμένη.

«Είχε έρθει πριν μία εβδομάδα ο υδραυλικός στο κελί μου για να φτιάξει τη βρύση που έσταζε. Ήταν ωραίος νέος. Αρχικά με φίλησε και δεν μπόρεσα να αντισταθώ και τελικά έγινε το κακό…»

«Κατάλαβα. Αυτό είναι μεγάλη αμαρτία!» λέει η ηγουμένη.

«Μπορώ να κάνω κάτι για να συγχωρεθεί η αμαρτία μου;» ρωτά η καλόγρια.

«Για μία εβδομάδα θα τρως ένα λεμόνι πρωί-μεσημέρι-βράδυ».

«Δηλαδή με τα λεμόνια θα συγχωρεθεί η αμαρτία μου;»

«Όχι βέβαια!!! Αλλά πρέπει για αρχή να σου φύγει αυτό το ηλίθιο χαμόγελο».

Bonus ανέκδοτο

Ξυπνάει η σύζυγος το πρωί και βλέπει...

Ξυπνάει η σύζυγος το πρωί και βλέπει τον άντρα της να κάθεται στην πολυθρόνα, να κοιτάζει τον τοίχο με χαμένο βλέμμα. Ήταν πολύ σκεπτικός, δακρυσμένος και τον ρώτησε: «Τι σου συμβαίνει άντρα μου;»

«Θυμήθηκα τον καιρό που πρωτογνωριστήκαμε πριν από 20 χρόνια, τότε που ήσουν ακόμη 17 χρονών;» «Ωραία και γιατί είσαι έτσι;» τον ρωτάει. «Σκέφτηκα την στιγμή που μας τσάκωσε ο πατέρας σου να το κάνουμε στο δωμάτιο σου, το θυμάσαι;»

«Φυσικά και το θυμάμαι!» «Θυμάσαι και τη στιγμή που με σημάδευε με το όπλο και μου είπε: “Ή θα παντρευτείς την κόρη μου ή θα σε στείλω φυλακή για 20 χρόνια!» «Ναι εννοείται, αλλά πέρασαν αυτά, γιατί τα σκέφτεσαι τώρα;» «Γιατί σήμερα θα είχα αποφυλακιστεί…».

Είναι ο Τοτός φαντάρος και του λέει ο διοικητής

Είναι ο Τοτός φαντάρος και του λέει ο διοικητής: «Αύριο το πρωί περιμένω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Να είσαι στην πύλη από τα ξημερώματα». Στήνεται ο Τοτός στην πύλη από τις 6 τα ξημερώματα και περιμένει.

Κατά τις 7:00 παίρνει τηλέφωνο στη πύλη ο διοικητής: «Τοτέ έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;» «Όχι κύριε διοικητά» «Στις 8:00 παίρνει ξανά» «Τοτέ μήπως έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;» «Όχι ακόμα κύριε διοικητά».

«Στις 9:00 παίρνει ξανά» «Τοτέ δεν φάνηκε καθόλου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας;» «Όχι κύριε διοικητά, τίποτα…» Κατά τις 10:00 φτάνει μια μαύρη Mercedes στην πύλη. Ο Τοτός κάνει νόημα να κατεβάσουν το φιμέ τζάμι.

«Εσύ είσαι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» ρωτάει, «Ναι» λέει ο Πρόεδρος «Καλά μ@λάκ@ς είσαι;… Τρέχα και σε ψάχνει ο διοικητής απ’ τα ξημερώματα….!»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share