Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

37χρονη μητέρα άφησε τα παιδιά της μόνα τους όταν ένιωσε φρικτούς πόνους στις ωοθήκες - Όταν όμως τα είδε ξανά...

Ανατριχιαστικό

28 Δεκεμβρίου 2020 09:20
37χρονη μητέρα άφησε τα παιδιά της μόνα τους όταν ένιωσε φρικτούς πόνους στις ωοθήκες - Όταν όμως τα είδε ξανά...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 37χρονη μητέρα 4 παιδιών ξύπνησε ένα πρωινό γιατί ένιωσε φρικτούς πόνους στις ωοθήκες. Πήγε αμέσως στο αμάξι με τα δυο της παιδιά και οδήγησε μέχρι το νοσοκομείο. Φτάνοντας, πήρε τηλέφωνο έναν γείτονα και του ζήτησε να πάει τα παιδιά της σχολείο ενώ την εξέταζαν.

Ενώ της έκαναν εξετάσεις και διέγνωσαν ρήξη κύστης των ωοθηκών, οι γιοι της ήταν έξω σε ένα παγκάκι και περίμεναν. Αυτό που δεν φανταζόταν με τίποτα η 37χρονη μητέρα ήταν πως ο γείτονας θα έκανε 40 λεπτά για να έρθει. Και μόνο το απόγευμα, όταν γύρισαν τα αγόρια της από το σχολείο, κατάλαβε τι είχε συμβεί σε αυτά τα 40 λεπτά.

Ενώ περίμεναν, τους προσέγγισε μία γυναίκα με δύο άντρες και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στην τουαλέτα και να τους βοηθήσουν να πείσουν κάποιον που ήταν εκεί και δεν ήθελε να πάει στον γιατρό.

“Όχι ευχαριστώ,” απάντησαν τα αγόρια ξανά και ξανά όταν οι άγνωστοι επέμεναν να τους ακολουθήσουν. “Σας παρακαλώ, θα του σώσετε την ζωή εάν έρθετε στην τουαλέτα και του μιλήσετε,” έλεγαν συνέχεια στα αγόρια.

Τα αγόρια, ωστόσο, δεν έφυγαν μέχρι που έφτασε ο γείτονας τη Jodie. Καθώς μπήκαν στο αμάξι, τα δύο αγόρια είδαν έναν άντρα να βγαίνει από την τουαλέτα και να φεύγει μαζί με άλλους 3! Επίσης, σοκάρει η ιστορία μιας 32χρονης μητέρας όπου τραβάει την τέλεια φωτογραφία. Μόλις αντικρίζει όμως την θανάσιμη απειλή στο βλέμμα του πατέρα ανατριχιάζει!

Γιατροί είπαν σε μητέρα ότι η 11χρονη κόρη της είναι έγκυος - Δυστυχώς η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη

Σοκάρει η ιστορία μίας 11χρονης που είπαν στην αρχικά στη μητέρα της ότι ήταν έγκυος, ωστόσο η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη! Επίσης, μια 31χρονη ήταν 40 εβδομάδων έγκυος αλλά δεν πήγε ποτέ στον γιατρό για εξετάσεις, αυτό όμως που έδειξε ο πρώτος υπέρηχος τον έκανε να ανατριχιάσει.

Συγκεκριμένα, όταν η 11χρονη Cherish-Rose Lavelle διαμαρτυρήθηκε για πολλούς πόνους, η μητέρα της σκέφτηκε ότι δέχεται εκφοβισμό στο σχολείο. Η προσωπικότητα της έφηβης είχε αλλάξει και είχε γίνει υπέρβαρη.

Και αρκετά σύντομα η Cherish-Rose ένιωσε κάτι στην κοιλιά της. Δεν ήξερε τι θα μπορούσε να είναι. Αλλά οι γιατροί πίστευαν ότι ήξεραν. Κατηγορούσαν την έφηβη ότι ήταν έγκυος και στη συνέχεια της έκαναν τεστ για να μάθουν αν είχαν δίκιο.

Η Cherish-Rose όμως δεν ήταν έγκυος, όπως σκέφτηκαν οι γιατροί. Είχε έναν τεράστιο όγκο στην κοιλιά της που ζύγιζε 10 κιλά! Και αυξανόταν στις ωοθήκες της έφηβης.

Ο όγκος δυστυχώς αποδείχθηκε καρκινικός και ήταν σπάνιο για την ηλικία ενός κοριτσιού σαν της Cherish-Rose. Η μητέρα της σχεδιάζει να πουλήσει το κατάστημα της επιχείρησής της, για να έχει χρόνο φροντίζοντας την κόρη της στο νοσοκομείο.

«Όταν μου είπαν ότι είχε καρκίνο δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, έσπασε η καρδιά μου. Τώρα μου είπαν ότι ο καρκίνος είναι θεραπεύσιμος και είμαι τόσο ανακουφισμένη. Τώρα η ζωή μου έχει αλλάξει και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, μόνο η κόρη μου».

Οι γιατροί θα κάνουν αρχικά τη χημειοθεραπεία για να συρρικνωθεί ο τεράστιος όγκος. Όταν είναι έτοιμη, η Cherish-Rose θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να τον αφαιρέσει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share