Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

25χρονη προσπαθούσε να μείνει έγκυος - Ξαφνικά ανακάλυψε την φρικτή αλήθεια

Σοκαριστική ιστορία

24 Δεκεμβρίου 2020 19:33
25χρονη προσπαθούσε να μείνει έγκυος - Ξαφνικά ανακάλυψε την φρικτή αλήθεια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρει η ιστορία μίας 25χρονης που προσπαθούσε να μείνει έγκυος, όταν ξαφνικά ανακάλυψε την φρικτή αλήθεια. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 11χρονης που είπαν στην αρχικά στη μητέρα της ότι ήταν έγκυος, ωστόσο η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη!

Η Νικέτα 25 ετών, προσπαθούσε να μείνει έγκυος από το σύζυγό της Μάρκ 30 ετών, όταν ανακάλυψε ότι ένα κληρονομικό ελάττωμα, θα το έκανε πολύ δύσκολο για την ίδια να αποκτήσει παιδιά.

Ωστόσο, μετά από μια σειρά ανεπιτυχών προσπαθειών, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση. Η Νικέτα έμεινε έγκυος μετά τον πρώτο γύρο της θεραπείας. Η χαρά του ζευγαριού όμως γρήγορα μετατράπηκε σε απελπισία, αφού υπέστη αποβολή στις 12 εβδομάδες κύησης.

Αρχικά αρνήθηκε έναν δεύτερο γύρο εξωσωματικής γονιμοποίησης λόγω του ψυχολογικού τραύματος που τόσο η ίδια όσο και ο Μάρκος είχαν ήδη δεχτεί.

Όμως δεν είχαν εγκαταλείψει την ελπίδα. Αποφάσισαν να κάνουν μια ακόμα προσπάθεια και τελικά έμεινε ξανά έγκυος το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Η Νικέτα είπε: «Είχα πει ότι δεν θα ξανά περάσω τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης εξαιτίας του πόσο δύσκολο ήταν.»

«Είναι δύσκολο και συναισθηματικό. «Έπρεπε να υποβάλλω τον οργανισμό μου σε περισσότερα φάρμακα. «Ήμουν τόσο συναισθηματική. Έμοιαζε με ανεμοστρόβιλο συναισθημάτων. Αποφάσισα να το κάνω, αλλά είπα ότι θα ήταν η τελευταία φορά.»

Το ζευγάρι, από το Carlisle, Cumbria, ανακάλυψε πως όχι μόνο κατάφεραν τον σκοπό τους, αλλά τον πέτυχαν και τρεις φορές.

Καλωσόρισαν τα παιδιά τους στον κόσμο – Λόλα, Ιακώβ και Τόμι – οκτώ εβδομάδες νωρίτερα με επείγουσα καισαρική τομή στο Βασιλικό Βικτοριανό Νοσοκομείο του Νιουκάστλ στις 7 Απριλίου.

Η Νικέτα, η οποία εργάζεται ως βοηθός υγειονομικής περίθαλψης στο Infirmary του Cumberland, δήλωσε: «Δεν συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί μέχρι που τους έβλεπα στην θερμοκοιτίδα και σκέφτηκα ότι« είναι δικά μου. Γίναμε τελικά μαμά και μπαμπάς».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share