Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιατροί είπαν σε μητέρα ότι η 11χρονη κόρη της είναι έγκυος - Δυστυχώς η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη

Σοκαριστική ιστορία

24 Δεκεμβρίου 2020 15:51
Γιατροί είπαν σε μητέρα ότι η 11χρονη κόρη της είναι έγκυος - Δυστυχώς η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρει η ιστορία μίας 11χρονης που είπαν στην αρχικά στη μητέρα της ότι ήταν έγκυος, ωστόσο η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη! Επίσης, μια 31χρονη ήταν 40 εβδομάδων έγκυος αλλά δεν πήγε ποτέ στον γιατρό για εξετάσεις, αυτό όμως που έδειξε ο πρώτος υπέρηχος τον έκανε να ανατριχιάσει.

Συγκεκριμένα, όταν η 11χρονη Cherish-Rose Lavelle διαμαρτυρήθηκε για πολλούς πόνους, η μητέρα της σκέφτηκε ότι δέχεται εκφοβισμό στο σχολείο. Η προσωπικότητα της έφηβης είχε αλλάξει και είχε γίνει υπέρβαρη.

Και αρκετά σύντομα η Cherish-Rose ένιωσε κάτι στην κοιλιά της. Δεν ήξερε τι θα μπορούσε να είναι. Αλλά οι γιατροί πίστευαν ότι ήξεραν. Κατηγορούσαν την έφηβη ότι ήταν έγκυος και στη συνέχεια της έκαναν τεστ για να μάθουν αν είχαν δίκιο.

Η Cherish-Rose όμως δεν ήταν έγκυος, όπως σκέφτηκαν οι γιατροί. Είχε έναν τεράστιο όγκο στην κοιλιά της που ζύγιζε 10 κιλά! Και αυξανόταν στις ωοθήκες της έφηβης.

Ο όγκος δυστυχώς αποδείχθηκε καρκινικός και ήταν σπάνιο για την ηλικία ενός κοριτσιού σαν της Cherish-Rose. Η μητέρα της σχεδιάζει να πουλήσει το κατάστημα της επιχείρησής της, για να έχει χρόνο φροντίζοντας την κόρη της στο νοσοκομείο.

«Όταν μου είπαν ότι είχε καρκίνο δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, έσπασε η καρδιά μου. Τώρα μου είπαν ότι ο καρκίνος είναι θεραπεύσιμος και είμαι τόσο ανακουφισμένη. Τώρα η ζωή μου έχει αλλάξει και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, μόνο η κόρη μου».

Οι γιατροί θα κάνουν αρχικά τη χημειοθεραπεία για να συρρικνωθεί ο τεράστιος όγκος. Όταν είναι έτοιμη, η Cherish-Rose θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να τον αφαιρέσει.

27χρονη νόμιζε ότι είναι έγκυος - Όταν όμως της έπεσαν τα μαλλιά έμαθε την φρικτή αλήθεια

27χρονη έγκυος κατέρρευσε όταν ανακάλυψε στις επτά εβδομάδες εγκυμοσύνης της, ότι το αγέννητο μωρό της ήταν στην πραγματικότητα ήταν μια θανατηφόρα ασθένεια!

Η 27χρονη ήταν ενθουσιασμένη όταν έλαβε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης, αλλά σε επτά εβδομάδες, παρατήρησε κάτι περίεργο και πήγε για υπέρηχο για να δει τι συνέβαινε.

«Μια μέρα πήγα το γιο μου στο πάρκο και τον έσπρωξα στις κούνιες, κοίταξα κάτω και είδα ότι υπήρχε αίμα παντού», είπε. Τότε έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου έλαβε τα νέα που άλλαξαν τη ζωή της.

Οι γιατροί της πληροφόρησαν ότι βιώνει μια μοριακή εγκυμοσύνη, η οποία είναι μια συστοιχία κυττάρων γνωστή ως τροφοβλαστική ασθένεια κύησης. «Η σάρωση έδειξε ότι η μάζα στη μήτρα μου ήταν καρκίνος και ξεκίνησα αμέσως χημειοθεραπείες», είπε. Παρόμοιο περιστατικό και για μία 35χρονη γυναίκα, η οποί επίσης έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει συνεχώς και όλοι νόμιζαν ότι ήταν έγκυος. Όταν την εξέτασαν οι γιατροί «πάγωσαν» με αυτό που είδαν.

Η Lauren υποβλήθηκε σε απομάκρυνση του καρκινικού ιστού, χημειοθεραπεία και βίωσε όλες τις εξαντλητικές παρενέργειες που πήγαιναν μαζί. Ο όγκος συνέχισε να αναπτύσσεται με ανησυχητικό ρυθμό. Μετά από τρομερές κράμπες στο στομάχι, η Lauren ήταν σε θέση να «γεννήσει» την καρκινική μάζα με μέγεθος ενός αχλαδιού μόνη της στην τουαλέτα, αφού αισθάνθηκε την επιθυμία να τη σπρώξει.

«Η μάζα είχε το ίδιο μέγεθος με ένα μωρό 17 εβδομάδων, οπότε ήταν ένας μεγάλος όγκος για να σπρωχτεί έξω χωρίς βοήθεια», δήλωσε η Lauren.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share