Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

70χρονη με τεράστια κοιλιά νομίζει ότι είναι έγκυος - Τότε οι γιατροί την ανοίγουν στα δύο και...(photo)

Ανατριχιαστικό

12 Δεκεμβρίου 2020 14:15
70χρονη με τεράστια κοιλιά νομίζει ότι είναι έγκυος - Τότε οι γιατροί την ανοίγουν στα δύο και...(photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρει η ιστορία μίας 70χρονης, η οποία έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει και νόμιζε ότι είναι έγκυος. Τότε οι γιατροί την ανοίγουν στα δύο και παθαίνουν σοκ με αυτό που αντικρύζουν! Ενώ, μία έγκυος καταγράφει την κοιλιά της με το κινητό. Ωστόσο, κρατήστε τα μάτια σας στο δεξιό της μέρος και θα σοκαριστείτε.

Από την 70χρονη αφαιρέθηκε τελικά ένας όγκος 11.8 κιλών που είχε στις ωοθήκες της! Η Lila Bai, 70 χρονών, ανέβαλε την επέμβαση στην κύστη της για δύο χρόνια επειδή δεν είχε αρκετά χρήματα για να την κάνει.

Έτσι, ο όγκος μεγάλωσε τόσο πολύ που την έκανε να μοιάζει με έγκυο και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ανυπόφορους πόνους. Οι χειρούργοι στο νοσοκομείο Parekh Memorial Hospital στην Ινδία είπαν πως αν το είχε αφήσει και άλλο, ο τεράστιος όγκος μπορεί να είχε εκραγεί. Τώρα, η Mrs Bai αναρρώνει και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε τρεις μέρες.

Δείγμα από τον όγκο της στάλθηκε για εξέταση. Παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο αν ο όγκος είναι καρκινικός, οι γιατροί λένε πως αν υπάρχουν τυχόν υπολείμματα, θα αντιμετωπιστούν με χημειοθεραπεία. Δεν είναι σίγουρο τι προκάλεσε την ανάπτυξη του όγκου της.

31χρονη έμεινε έγκυος σε δίδυμα - Αλλά το ένα δεν είναι δικό της παιδί! (Video)

Σοκάρει η ιστορία μιας 31χρονης όπου έμεινε έγκυος σε δίδυμα, αλλά το ένα δεν είναι δικό της παιδί! Συγκεκριμένα, η Τζέσικα Άλλεν 31 ετών, και ο σύντροφος της, είχαν ήδη δύο παιδιά όταν αποφάσισε η ίδια να γίνει παρένθετη μητέρα.

Σε αντάλλαγμα για την εγκυμοσύνη και την παράδοση του μωρού στο ζευγάρι, η Τζέσικα πρόκειται να λάβει 27.000 ευρώ, πράγμα που της επέτρεπε να μένει στο σπίτι ως εγκυμονούσα μαμά και να εξοικονομήσει χρήματα για ένα νέο σπίτι, βοηθώντας παράλληλα ένα άλλο ζευγάρι να κάνει την οικογένειά του.

Αφού υποβλήθηκε σε θεραπείες γονιμότητας τον Απρίλιο του 2016, έμαθε ότι ήταν έγκυος. Μερικές εβδομάδες αργότερα, έμαθε ότι ήταν δίδυμα! Οι γιατροί δήλωσαν ότι το έμβρυο χωρίστηκε στα δύο και τα δίδυμα ήταν πανομοιότυπα.

Η Τζέσικα γέννησε και τα δύο μωρά με καισαρική και τα πήραν μακριά γρήγορα, πριν προλάβει να τα δει – παρά το γεγονός ότι έπρεπε να περάσει μια ώρα μαζί τους πριν πει αντίο. Επίσης, μία έγκυος κάνει 2 δουλειές για να ζήσει την οικογένειά της και σπάραξε στο κλάμα με αυτό που της είπε το αφεντικό της μια μέρα.

Την επόμενη μέρα, η οικογένεια έστειλε στη Τζέσικα μια φωτογραφία των δίδυμων. Η μαμά αμέσως διαπίστωσε πόσο διαφορετικά έμοιαζαν. Δεν υπήρχε περίπτωση να είναι πανομοιότυπα.

Καθώς περνούσαν οι εβδομάδες, η οικογένεια ανησυχούσε ολοένα και περισσότερο για τις κλιμακωτές φυσικές διαφορές μεταξύ των νεογέννητων. Στη συνέχεια ήρθε το τεστ DNA.

Αποδείχθηκε ότι ενώ το ένα μωρό βιολογικά ανήκε στην οικογένεια Lius, το άλλο μωρό βιολογικά ανήκε στην Τζέσικα και τον σύντροφο της. Ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο εγκυμοσύνης είχε συμβεί και η Τζέσικα σύντομα βρέθηκε να παλεύει για τον απροσδόκητο γιο της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share