Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκυος καταγράφει την κοιλιά της με το κινητό - Κρατήστε τα μάτια σας στο δεξιό της μέρος θα... σοκαριστείτε (Video)

Ανατριχιαστικό

8 Δεκεμβρίου 2020 17:43
Έγκυος καταγράφει την κοιλιά της με το κινητό - Κρατήστε τα μάτια σας στο δεξιό της μέρος θα... σοκαριστείτε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία έγκυος καταγράφει την κοιλιά της με το κινητό. Ωστόσο, κρατήστε τα μάτια σας στο δεξιό της μέρος και θα σοκαριστείτε. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 31χρονης όπου έμεινε έγκυος σε δίδυμα, αλλά το ένα δεν είναι δικό της παιδί!

Όταν αυτή η έγκυος μητέρα αισθάνθηκε το μωρό της να κλωτσάει, πήρε το τηλέφωνό της για να καταγράψει τις κινήσεις. Μάλλον δεν περίμενε να βγάλει αυτό το βίντεο. Αν και η μαμά είναι ήρεμη στο βίντεο, οι θεατές στο διαδίκτυο είναι σοκαρισμένοι.

Το περιστατικό φαίνεται να είναι κάτι από την ταινία φρίκης, επιστημονικής φαντασίας. Εκείνη όμως είναι περήφανη που το μωρό της είναι σε θέση να κλωτσήσει τόσο δυνατά.

Πολλοί άνθρωποι βρήκαν αυτά τα βίντεο ανησυχητικό. Ωστόσο, μερικοί άλλοι είπαν ότι αυτό είναι απλά ένα φυσιολογικό μέρος της εγκυμοσύνης.

Έγκυος μητέρα νομίζει πως η έκπληξη είναι το φύλο του μωρού της - Μόλις όμως έκοψε την τούρτα... (Video)

Έγκυος μητέρα νομίζει πως η έκπληξη είναι το φύλο του μωρού της! Μόλις όμως έκοψε την τούρτα, της κόπηκε η ανάσα! Αυτό δεν το περίμενε με τίποτα! Ενώ, τρομερό είναι αυτό, που συνέβη σε μια 39χρονη γυναίκα στο Λίβερπουλ, την ίδια να νιώθει κάτι να σπάει μέσα της, ενώ ήταν έγκυος 20 εβδομάδων, με τη συνέχεια να σας συγκλονίζει.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το ζευγάρι συγκέντρωσε τους στενούς του φίλους και τα μέλη της οικογένειας.Τον Ιανουάριο του 2016, η έγκυος Dinahleigh και ο σύντροφός της, Αnthony, διοργάνωσαν ένα πάρτυ έκπληξη στο σπίτι τους στην Lake Mary της Φλώριδας.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε τους στενούς του φίλους και τα μέλη της οικογένειας και έδωσαν παραγγελία στο ζαχαροπλαστείο να ετοιμάσουν μια τούρτα που να αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού με μπλε ή ροζ γέμιση – όμως όπως και οι καλεσμένοι τους, η Dinahleigh και ο Anthony δεν είχαν ιδέα για το φύλο του μωρού μέχρι που έκοψαν την τούρτα.

Ο Anthony ενθουσιάστηκε με το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του. Έκανε την ανακοίνωση στο Instagram, γράφοντας:

“Για όλους εσάς που δεν το γνωρίζετε ήδη, θα γίνω σύντομα μπαμπάς! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και αγχωμένος για όλα αυτά.

Όμως ο Θεός κάνει τα πάντα για ένα λόγο και αυτή συμβαίνει να είναι η μεγαλύτερη ευλογία που ήρθε στη ζωή μου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος που τη μοιράζομαι με τη γυναίκα που αγαπώ.”

Όμως όταν η Dinahleigh πήγε να κόψει την τούρτα μπροστά στους καλεσμένους της, σοκαρίστηκε γιατί δεν είδε ούτε ροζ ούτε μπλε.

Αντίθετα, ο Anthony έφτασε τη μέση της τούρτας και τράβηξε ένα τετράγωνο κουτί. Τίποτα δεν μπορούσε να προετοιμάσει εκείνη ή τους καλεσμένους τους για αυτό που ακολούθησε...

Δείτε τι έγινε στο βίντεο:

Φαίνεται πως ο Αnthony είχε άλλα σχέδια. Γονάτισε, άνοιξε το μικρό κουτί και έβγαλε από μέσα ένα δαχτυλίδι, ζητώντας από τη γυναίκα της ζωής του να τον παντρευτεί.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share