Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Μία γάτα έπαιζε με τον σκύλο αλλά αυτό που συνέβη την έκανε να... (video)

Τι έγινε;

1 Δεκεμβρίου 2020 09:00
Μία γάτα έπαιζε με τον σκύλο αλλά αυτό που συνέβη την έκανε να... (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γάτες είναι γνωστές για τις αταξίες τους μέσα στο σπίτι όπου και αρκετές φορές την γλιτώνουν ή πολύ απλά τους έρχεται "πίσω" όλο αυτό παθαίνοντας κάτι. Επίσης δείτε την εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να καταλαβαίνεται τι λέει η γάτα σας.

Συγκεκριμένα στο παρακάτω βίντεο μία γάτα παίζει με έναν σκύλο πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού όπου αυτό έχει αρκετά κεριά αναμμένα με το αποτέλεσμα να μην φαίνεται καλό.

Η γάτα καταλάθος βάζει φωτιά στην ουρά της. όμως παρά το γεγονός δεν φρικάρει. Απλά βλέπει στην ουρά της να φουντώνουν οι φλόγες. Μοναδική και η αντίδραση του σκύλου, που στην αρχή μοιάζει να σκέφτεται πάω να ειδοποιήσω το αφεντικό, αλλά μετά το μετανιώνει και κάθεται να παρακολουθήσει το σκηνικό.

Μία γάτα έβαλε φωτιά στην ουρά της με αποτέλεσμα να μην ασχοληθεί καθόλου.

Όσο για τα αφεντικά της αλλά και για όλους μας, θα πρέπει να προσέχουμε πολύ με τα κεριά και τις ηλεκτρικές συσκευές όταν στο σπίτι υπάρχουν γατο-παιδό-σκυλα. «Προωθήστε την γατο-ασφάλεια!» έγραψαν οι γονείς της γατούλας, όταν ανέβασαν το viral βίντεο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχουμε όλοι στον νου μας!

Δείτε το βίντεο:

Μια δασκάλα βρήκε αυτό το γατάκι να κλαίει κλεισμένο σε μια σακούλα σκουπιδιών... Ραγίζει καρδιές

Πλησίασε τη σακούλα και από το εσωτερικό της άκουσε τις κραυγές μιας μικρής γατούλας. Την σήκωσε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, έλυσε τους κόμπους που την κρατήσουν κλειστή και στο εσωτερικό της βρήκε ένα γατάκι.

Το δύστυχο γατάκι ήταν μουσκεμένο και πολύ φοβισμένο. Η Μάρτινς το πήρε στο σπίτι της και άρχισε να το φροντίζει.

Το έκανε μπάνιο και το τάισε με το μπιμπερό. Του έφτιαξε ένα μέρος να κοιμάται. Το γατάκι ενθουσιάστηκε τόσο με το κρεβάτι του που κάθε φορά που ξάπλωνε έβγαζε ήχους ευχαρίστησης. Ήταν κάτι που προφανώς έβλεπε για πρώτη φορά.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Έβαλε μια κάμερα στην κρεβατοκάμαρα του - Μόλις είδε τι έκανε η γάτα όσο κοιμόταν "κοκκάλωσε"

Γατάκι αδέσποτο βρήκε σπίτι

Το αδέσποτο γατάκι βρήκε παρέα

Πλέον το εγκαταλειμμένο γατάκι έχει το δικό του σπίτι και έναν άνθρωπο να το φροντίζει και να το αγαπάει. Και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Έχει και παρέα! Δεν είναι όμορφο;

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι αν δεν μπορούμε να φροντίσουμε κάποιο κατοικίδιο, ας μην το σκοτώνουμε. Αλλά ούτε να το αφήνουμε και αδέσποτο στο δρόμο. Μπορούμε πάντα να το οδηγήσουμε σε κάποιο κοντινό τοπικό καταφύγιο ζώων.

Γατάκι αδέσποτο τρώει μαζί με άλλα

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share