Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Έπαθε το σοκ της ζωής της η σύζυγος - Είδε τον άντρα της στην τηλεόραση με...

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έπαθε

28 Νοεμβρίου 2020 19:22
Έπαθε το σοκ της ζωής της η σύζυγος - Είδε τον άντρα της στην τηλεόραση με...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φανταστείτε να κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και να βλέπετε τηλεόραση με τα παιδιά σας και στα ξαφνικά να δείτε τον σύζυγό σας στην τηλεόραση.

Ο οποίος όχι μόνο βγήκε στην τηλεόραση χωρίς να το ξέρετε, αλλά στο πλάι του ήταν και μια άλλη γυναίκα. Όχι ό,τι γυναίκα να ναι, αλλά η νόμιμη δεύτερη σύζυγός του! Επίσης, φοβερό είναι αυτό, που συνέβη σε μια 80χρονη γιαγιά, η οποία παντρεύτηκε έναν άνδρα 45 χρόνια νεότερό της, την πρώτη νύχτα που έφτασαν στο κρεβάτι, με τον γαμπρό να τρελαίνεται.

Αυτό έπαθε πράγματι η Βρετανή Helen Gundry παρακολουθώντας τηλεόραση με τον γιο της Alex και την κόρη της Daisy. Αντί να απολαύσουν βέβαια το κωμικό σόου των «Αντ και Ντεκ», όπου είχε σε ζωντανή σύνδεση έναν γάμο, η οικογένεια δεν πίστευε στα μάτια της.

Σύζυγος είδε τον άντρα της στην τηλεόραση με άλλη γυναίκα

Όταν αποκαλύφθηκε τελικά η αλήθεια, ο 39χρονος δίγαμος άνδρας αρνήθηκε αρχικά πως ήταν παντρεμένος και με τις δύο γυναίκες. Στο δικαστήριο που σύρθηκε έπρεπε ωστόσο να πει την αλήθεια, την οποία ήξερε εξάλλου ο δικαστής βλέποντας τα πιστοποιητικά των δύο γάμων πάνω στην έδρα του.

Απίστευτο: 30χρονος άνδρας εξαπατούσε γυναίκες να του δώσουν χρήματα - Ο λόγος συγκλονίζει

Αρκετές υποθέσεις με εξαπατήσεις έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια αλλά η συγκεκριμένη που έκανε ένας άνδρας πρόκειται για ένα νέο επίπεδο σε όλο αυτό. Επίσης δείτε τι έκανε μία γυναίκα όταν αναγνώρισε τον βιαστή της 15χρονης κόρης της.

Συγκεκριμένα απατεώνας ξάφριζε ανυποψίαστα θύματα λέγοντας ότι χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού, με αποτέλεσμα να αποσπάσει συνολικά 176.000 ευρώ.

Ειδικότερα, πάνω από 176.000 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει ο Πολ Σάιμον Ζιλέ, τόσο από διάφορες γυναίκες που προσέγγιζε, όσο και από τον συνέταιρό του, ενώ έφτασε στο σημείο να λέει ψέματα στη σύντροφό του ότι χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού.

Μεταξύ των θυμάτων του, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ήταν η Ρεμπέκα Ράους, την οποία γνώρισε μέσω Tinder. Ο 30χρονος φέρεται να της είπε ότι χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού και κατάφερε να της «αρπάξει» σχεδόν 3.500 ευρώ.

Δείτε τι έκανε ένας άνδρας όταν εξαπατούσε γυναίκες να του δώσουν χρήματα.

Ο Ζιλέ εξαπάτησε επίσης την Έλεν Ράνταλ, την οποία γνώρισε σε μία βραδινή έξοδο στο Κάρμαρθεν της Ουαλίας. Ο Ζιλέ μετακόμισε μαζί με την Έλεν και τα παιδιά της, έκλεψε χρήματα από την πιστωτική της, πήρε στο όνομά της δάνειο για την χρηματοδότηση ενός Audi και την έπεισε να πάρει δάνειο για να αγοράσουν ένα σπίτι.

Έπειτα, της είπε ψέματα ότι είχε πρόβλημα στα νεφρά και χρειαζόταν επείγουσα μεταμόσχευση και ισχυρίστηκε ότι είναι κληρονόμος περιουσίας ύψους 1 εκατομμυρίου λιρών, χρήματα τα οποία απλά ακόμα δεν μπορεί να αποδεσμεύσει.

Τέλος, ο Ζιλέ πλησίασε έναν επιχειρηματία χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Πολ Γκρέι και προσφέρθηκε να σχεδιάσει τον ιστότοπο της εταιρείας του. Αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη του συνεταίρου του πια, του πρότεινε να ξεκινήσουν μία νέα δραστηριότητα στην επιχείρηση. Μάλιστα για τον καλύτερο σχεδιασμό του νέου project, ο Ζιλέ έμεινε μαζί με το θύμα και τη σύντροφό του.

Άνδρας εξαπατούσε γυναίκες για να πάρει χρήματα για πρόβλημα υγείας του

Έτσι, έπεισε τον συνεργάτη του να του δώσει μεγάλα ποσά και να πάρει δάνεια για να «τρέξει» το πλάνο τους, αλλά στην πραγματικότητα απλά κρατούσε τα χρήματα για λογαριασμό του! Δημιούργησε ακόμη και ψεύτικους πελάτες από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, οι οποίοι δήθεν ενδιαφέρονταν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της νέας εταιρείας.

Έπειτα έβαλε στο στόχαστρο τη σύζυγο του συνεργάτη του, πείθοντάς της να του δώσει σχεδόν 5.000 ευρώ για ένα εταιρικό αυτοκίνητο, χρήματα που χρησιμοποίησε για να… αγοράσει για τον εαυτό του μια BMW.

Η κυρία Randall είπε ότι ο Gillett εξαπάτησε επίσης γνήσιους πελάτες που πλησίασαν την εταιρεία που ήθελαν να αγοράσουν φωτιζόμενα γράμματα από αυτούς, λέγοντας σε έναν από αυτούς ότι η κόρη του ήταν άρρωστη και χρειάστηκε χημειοθεραπεία για να συγκεντρώσει συμπάθεια.

Τον Ιανουάριο του 2019 ο δράστης έπεισε τον συνέταιρό του και τη γυναίκα του να πάνε στο Ντουμπάι για να συναντήσουν έναν πιθανό πελάτη και την οικογένειά του. Δεν υπήρξε κανένας πελάτης και όταν το ζευγάρι επέστρεψε στην Ουαλία βρήκε τους τραπεζικούς του λογαριασμούς άδειους. Ο Ζιλέ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share