Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένας άντρας κακοποίησε αυτήν την 15χρονη. Όταν οι αστυνομικοί αποκάλυψαν τον ένοχο στη 34χρονη μητέρα, την έπιασε τρόμος…

Ανατριχιαστική ιστορία!

19 Νοεμβρίου 2020 11:25
Ένας άντρας κακοποίησε αυτήν την 15χρονη. Όταν οι αστυνομικοί αποκάλυψαν τον ένοχο στη 34χρονη μητέρα, την έπιασε τρόμος…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H 34χρονη Catherine St. Germain από το Loveland του Colorado ήταν στα καλύτερά της. Είχε χωρίσει από τον πρώην άντρα της, τον πατέρα της 15χρονης κόρης της και είχε ξεκινήσει νέα σχέση με έναν άντρα που αγαπούσε πολύ, τον Aaron Scott.

Τον ήξερε για 20 χρόνια. Ήταν βετεράνος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και πρώην αστυνομικός που είχε 3 δικά του παιδιά – ένα αγόρι και δύο κορίτσια. Ήταν πολύ στοργικός, κοντά στην οικογένειά του, έξυπνος, γοητευτικός και αθεράπευτα ρομαντικός. Ένιωθε λες και είχε βρεθεί στον παράδεισο και ήταν πολύ χαρούμενη μετά από πολλά χρόνια σε έναν γάμο χωρίς αγάπη.

Παντρεύτηκαν στις 18 Ιουνίου του 2014 αλλά αντί να ανταλλάξουν βέρες, αποφάσισαν να κάνουν ένα τατουάζ και οι δύο που θα έδειχνε τον αιώνιο δεσμό τους. Ένα χρόνο μετά, τον Απρίλιο του 2015, η Catherine δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία. Της είπαν να μην μιλήσει με τον Aaron και να πάει στο αστυνομικό τμήμα όσο το συντομότερο δυνατό.

Δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί, αλλά ένιωθε πως ήταν κάτι σοβαρό.

Φτάνοντας στο αστυνομικό τμήμα, η Catherine κατέρρευσε. Η κόρη της, Alyssa, την περίμενε εκεί με τρεις αστυνομικούς και της είπαν κάτι που ποτέ δεν φανταζόταν: ο Aaron την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Ένιωσε πως έσπασε η καρδιά της όταν άκουσε πως ο άντρας που αγαπούσε και είχε βάλει στο σπίτι της είχε προκαλέσει τέτοιο κακό στο παιδί της.

Η Catherine δεν του μίλησε ξανά. Τον έδιωξε από το σπίτι και του έκανε μήνυση. Εκείνος υποστήριξε πως ήταν αθώος και είπε πως η Alyssa έλεγε ψέματα. Το τεστ DNA όμως απέδειξε πως εκείνος έλεγε ψέματα. Μόνο τότε παραδέχτηκε πως ήταν ένοχος και ομολόγησε τις πράξεις του.

Η καταδίκη του εξόργισε πολλούς και γι’αυτό η Catherine αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από 60 εκατομμύρια φορές.

Το βίντεο την δείχνει να λέει την ιστορία της μέσα από κάποια χαρτιά που κρατάει στα χέρια της. Οι εικόνες είναι πολύ δυνατές και αποκαλύπτουν το πόσο δύσκολο της ήταν να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση, όπως και η κόρη της. Ο Aaron καταδικάστηκε τελικά στις 20 Ιανουαρίου 2016 σε 90 μέρες φυλάκιση και 8 χρόνια αναστολή.

Για την Catherine, τα νέα ήταν πολύ σοκαριστικά. Πώς μπορούσαν να τον αποφυλακίσουν μετά από τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτή την ιστορία: 42χρονη οδηγούσε μέσα στη νύχτα όταν ένας αστυνομικός της έκανε νόημα να σταματήσει. Δεν περίμενε όμως αυτή την κατάληξη…

Το μήνυμά της είναι δυνατό και ξεκάθαρο: Πρώτο και σημαντικότερο είναι να πιστεύετε τα παιδιά σας. Είναι τα θύματα και πολύ ευάλωτα. Είναι το αίμα σας και αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Επίσης λέει πως οι ανύπαντρες μητέρες θα πρέπει να ελέγχουν τα αρχεία όλων εκείνων που καταδικάστηκαν για σεξουαλική επίθεση και απελευθερώθηκαν.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: ‘Τα τέρατα φαίνονται και συμπεριφέρονται φυσιολογικά. Ξέρουν πολύ καλά να κρύβουν το ποιοι πραγματικά είναι. Είναι οι άνθρωποι στους οποίους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας κάθε μέρα.’

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share