Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

42χρονη οδηγούσε μέσα στη νύχτα όταν ένας αστυνομικός της έκανε νόημα να σταματήσει. Δεν περίμενε όμως αυτή την κατάληξη…

Απίστευτο περιστατικό!

23 Σεπτεμβρίου 2020 09:09
42χρονη οδηγούσε μέσα στη νύχτα όταν ένας αστυνομικός της έκανε νόημα να σταματήσει. Δεν περίμενε όμως αυτή την κατάληξη…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανείς δεν θέλει να τον σταματήσει η αστυνομία, είναι ντροπιαστικό. Η DelRea Good οδηγούσε μόνη της σε έναν σκοτεινό δρόμο όταν είδε ένα περιπολικό να σταματά πίσω της με τα φώτα να αναβοσβήνουν. Φυσικά, η Good αγχώθηκε που την σταμάτησαν σε έναν έρημο δρόμο, κι έτσι έκοψε ταχύτητα και προετοιμάστηκε – ενώ οδηγούσε.

Μόλις έφτασε σε ένα καλοφωτισμένο πάρκινγκ, σταμάτησε. Ο αστυνομικός William Marshall δεν ήταν ευχαριστημένος και της πέρασε χειροπέδες! Την κατηγόρησε για αντίσταση όταν εκείνη αντέδρασε. Αλλά είχε τους λόγους της.

Άλλωστε το χάος καλά κρατεί στις ΗΠΑ: Αστυνομικός πυροβόλησε πισώπλατα Αφροαμερικανό

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Είμαστε μαζί της – οποιοσδήποτε μπορεί να σου κάνει νόημα με τα φώτα το βράδυ και δεν μπορείς να δεις αν είναι αστυνομικός ή όχι. Καλύτερα να προνοείς και η αστυνομία θα έπρεπε να καταλάβει την θέση στην οποία ήρθε μια γυναίκα που οδηγούσε μόνη το βράδυ.

13χρονο αυτιστικό αγόρι πυροβολήθηκε από αστυνομικό!

13χρονο αυτιστικό αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά στο Σολτ Λέικ Σίτι όταν ένας αστυνομικός το πυροβόλησε, αφού προηγουμένως η μητέρα του είχε ζητήσει βοήθεια για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο επειδή είχε υποστεί κρίση.

Ο Λίντεν Κάμερον, 13 ετών, που πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ, υπέστη σοβαρή κρίση άγχους επειδή η μητέρα του επρόκειτο να επιστρέψει για πρώτη φορά στη δουλειά της μετά από έναν χρόνο. Η γυναίκα, η Γκόλντα Μπάρτον, κάλεσε το 911, τον αριθμό των επειγόντων περιστατικών, για να τον μεταφέρουν σε νοσοκομείο. Ενώ, αποτροπιασμό προκαλεί η πράξη 27χρονου αστυνομικού στο Λος Άντζελες, ο οποίος ασέλγησε σε πτώμα 34χρονης.

«Τους είπα, δεν είναι οπλισμένος, απλώς τρελαίνεται και αρχίζει να φωνάζει, είναι παιδί, χρειάζεται προσοχή», αφηγήθηκε η μητέρα στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KUTV. Όταν οι αστυνομικοί αυτής της πόλης της Γιούτα έφτασαν στο σπίτι, ο έφηβος έφυγε τρέχοντας. Ένας αστυνομικός τότε τον πυροβόλησε κατ’ επανάληψη.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης καταδίωξης με τα πόδια, ένας αστυνομικός άνοιξε πυρ με το υπηρεσιακό του όπλο και πέτυχε αυτό το πρόσωπο», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Κιθ Χόροκς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο 13χρονος φέρει τραύματα στον ώμο, τους αστραγάλους, τα έντερα και την ουροδόχο κύστη. «Είναι ένα μικρό παιδί, γιατί δεν τον ρίξατε απλώς στο έδαφος;» διερωτήθηκε, κλαίγοντας, η μητέρα.

Η αρχική εκδοχή των αστυνομικών ήταν ότι θεωρούσαν πως ο Λίντεν Κάμερον είχε «απειλήσει ανθρώπους με ένα όπλο». Όμως, σύμφωνα με τον Χόροκς, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ούτε ίχνος όπλου στο σημείο του συμβάντος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share