Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μια δασκάλα βρήκε αυτό το γατάκι να κλαίει κλεισμένο σε μια σακούλα σκουπιδιών... Ραγίζει καρδιές

Συγκινητική ιστορία!

20 Νοεμβρίου 2020 14:38
Μια δασκάλα βρήκε αυτό το γατάκι να κλαίει κλεισμένο σε μια σακούλα σκουπιδιών... Ραγίζει καρδιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πλησίασε τη σακούλα και από το εσωτερικό της άκουσε τις κραυγές μιας μικρής γατούλας. Την σήκωσε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, έλυσε τους κόμπους που την κρατήσουν κλειστή και στο εσωτερικό της βρήκε ένα γατάκι.

Το δύστυχο γατάκι ήταν μουσκεμένο και πολύ φοβισμένο. Η Μάρτινς το πήρε στο σπίτι της και άρχισε να το φροντίζει.

Το έκανε μπάνιο και το τάισε με το μπιμπερό. Του έφτιαξε ένα μέρος να κοιμάται. Το γατάκι ενθουσιάστηκε τόσο με το κρεβάτι του που κάθε φορά που ξάπλωνε έβγαζε ήχους ευχαρίστησης. Ήταν κάτι που προφανώς έβλεπε για πρώτη φορά.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Έβαλε μια κάμερα στην κρεβατοκάμαρα του - Μόλις είδε τι έκανε η γάτα όσο κοιμόταν "κοκκάλωσε"

Το αδέσποτο γατάκι βρήκε παρέα

Πλέον το εγκαταλειμμένο γατάκι έχει το δικό του σπίτι και έναν άνθρωπο να το φροντίζει και να το αγαπάει. Και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Έχει και παρέα! Δεν είναι όμορφο;

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι αν δεν μπορούμε να φροντίσουμε κάποιο κατοικίδιο, ας μην το σκοτώνουμε. Αλλά ούτε να το αφήνουμε και αδέσποτο στο δρόμο. Μπορούμε πάντα να το οδηγήσουμε σε κάποιο κοντινό τοπικό καταφύγιο ζώων.

7 μικρά γατάκια αντιδρούν όταν... (video)

Επτά αξιολάτρευτα μικρά γατάκια (όλα γεννημένα στις 10 Απρίλη του 2014), αντιδρούν με αρμονία σε ένα γυαλιστερό αντικείμενο. Χωρίς αμφιβολία αυτό είναι το βίντεο που θα σας φτιάξει τη μέρα...

Δεν άντεχε να βλέπει τη γάτα του να βαριέται και της έφτιαξε έναν τεράστιο πύργο από χαρτόκουτα. Δείτε το εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Ένας δημιουργικός τύπος, που ονομάζεται Σαμ, πήρε χαρτόκουτα και έφτιαξε ένα τεράστιο σπίτι για τη γάτα του, Denni.

«Μου αρέσει να φτιάχνω πράγματα, ειδικά από χαρτόνι. Η γάτα μου τα αγαπάει επίσης και εγώ αγαπώ τη γάτα μου. Η δομή αυτού του χάρτινου σπιτιού είναι στην πραγματικότητα πιο προηγμένη από ό, τι μπορεί κανείς να σκεφτεί.

Έχω σχεδιάσει αυτό το νέο πύργο-σπίτι για την γάτα μου με κινούμενα μέρη, δίνοντάς της μια εναλλακτική κίνηση γύρω από τον πύργο», αναφέρει ο Σαμ. Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν στο Athensmagazine.gr και θαυμάστε το έργο του!

Τι θα συμβεί αν τοποθετήσετε ένα κλουβί με γατάκια απέναντι από ένα κλουβί γεμάτο κουταβάκια; (Video)

Γατάκια και κουτάβια δείχνουν λίγο φοβισμένα στην αρχή, αλλά στη συνέχεια γίνονται μια μεγάλη παρέα και δεν σταματούν το παιχνίδι! Κάποιοι λένε ότι είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί. Σίγουρα πάντως αυτά τα μικρά κουταβάκια και γατάκια, αυτό δεν το έχουν ακούσει ακόμη.

Ένα βίντεο από την πρώτη συνάντηση γάτων και σκύλων έρχεται να αποδείξει ότι η έχθρα.. έρχεται μετά! Τα μικρά γατάκια και τα κουτάβια δεν ξέρουν τι να κάνουν μόλις άνοιξαν τα κλουβιά.

Οι πρώτες τελικά που έκαναν το μεγάλο βήμα προς την έξοδο ήταν οι γάτες (τυχαίο;). Πλησίασαν τα σκυλιά για να τα περιεργαστούν αν και έμοιαζαν λίγο φοβισμένες αρχικά.

Στη συνέχεια το επόμενο βήμα το έκαναν τα σκυλιά. Η κατάληξη; Γατάκια και κουτάβια έγιναν μια μεγάλη, χαριτωμένη παρέα! Δείτε το βίντεο που έχει ήδη πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στο Youtube!

Ενώ παράλληλα αξίζει να διαβάσετε τι πρέπει να κάνετε αν ο σκύλος σας τραβάει.

Ο σκύλος που παίζει... ντραμς και ξετρελαίνει όλο το διαδίκτυο (βίντεο)

Τα σκυλιά μπορούν να μας χαρίσουν τις πιο απίστευτες και αξιολάτρευτες στιγμές χωρίς να το καταλαβαίνουν τα ίδια πολλές φορές όπως όταν αυτό ο σκύλος προσπάθησε να κρύψει τη ζημιά που έκανε με το φαγητό του με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο.

Συγκεκριμένα ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου το οποίο αρκετοί χρήστες των social media το έχουν μοιραστεί διότι πρόκειται για ένα απίστευτο γεγονός με ένα dachshund να συνοδεύει εκπληκτικά έναν τραγουδιστή. Η χαρούμενη ουρά του σκύλου δίνει ρυθμό στον ιδιοκτήτη του για να τραγουδήσει κάντρι μουσική.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share