Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021

Γιαγιά... 10 ετών! Κανείς δεν γνωρίζει την αιτία

Οι γονείς της δεν την πηγαίνουν στον γιατρό!

18 Νοεμβρίου 2020 23:45
Γιαγιά... 10 ετών! Κανείς δεν γνωρίζει την αιτία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην πόλη Πνομ Πεν στην Καμπότζη, ζει η μικρή Μπο και όλοι στη γειτονιά της την ξέρουν ως το κορίτσι-γιαγιά. Αν και είναι μόνο 10 χρονών, το πρόσωπο και το δέρμα της μοιάζει με ηλικιωμένης γυναίκας. «Από όλα τα αδέλφια μου, μόνο εγώ φαίνομαι σαν γριά», λέει το κοριτσάκι.

Κανένας δεν γνωρίζει την αιτία που έχει προκαλέσει αυτή την πάθηση, διότι οι γονείς της δεν την πηγαίνουν στον γιατρό. Η οικογένειά της πιστεύει πως η κατάστασή της αυτή, οφείλεται σε κακό κάρμα και γι’ αυτό την στέλνουν σε μοναχούς για «καθαρισμό». Επίσης, σοκάρει η ιστορία μιας 74χρονης γιαγιάς που πήγε με την κόρη της στο γυμναστήριο και λίγους μήνες μετά έγινε το απίστευτο.

Γιαγιά 10 ετών

Δύο πιθανά σενάρια είναι να πάσχει, είτε από λιποδυστροφία, σπάνια ασθένεια που κατανέμει δυσανάλογα το λίπος στο σώμα, είτε από δερματόλυση του Alibert, πάθηση που προκαλεί έλλειψη ελαστικότητας στο δέρμα.

Το κοριτσάκι ονειρεύεται να κάνει πλαστική επέμβαση και να αποκτήσει μια φυσιολογική ζωή, όπως όλα τα άλλα παιδιά. «Θέλω να έχω ένα όμορφο πρόσωπο, επειδή τα υπόλοιπα παιδιά με αποκαλούν γριά», λέει η 10χρονη Μπο.

29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό της - Τότε μια 72χρονη γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και...

Μια 29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό της και τότε ξαφνικά μια 72χρονη γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και... σοκαριστική ιστορία! Ενώ, μια 24χρονη μητέρα εγκατέλειψε το μωρό της σε ένα κουτί στο τοίχο και εξαφανίστηκε.

Όλες οι μαμάδες το γνωρίζουν. Πως άπαξ και κάτσεις να φας με την ησυχία σου, τότε θα κλάψει και το μωρό σου για να φάει. Και αυτό συνέβη στην περίπτωση της Briar Lusia Mcqueen που βγήκε να φάει πρωινό σε ένα cafe της γειτονιάς της.

Ο μικρός της πείνασε, λίγο πριν αρχίσει να τρώει το πρωινό της και έτσι, αποφάσισε να τον θηλάσει δημόσια. «Σήμερα, ήταν η πρώτη φορά που βγήκα για πρωινό έξω μόνη μου με τον 8 εβδομάδων μικρό μου γιο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η 29χρονη μαμά από το Mount Maunganui, στη Νέα Ζηλανδία. «Μόλις, είχαν αφήσει το πρωινό μου στο τραπέζι και ο Jaxon άρχισε να κλαίει ζητώντας το στήθος μου και φυσικά τον τάισα!».

Τότε η Mcqueen παρατήρησε μία γυναίκα μεγάλης ηλικίας, να στέκεται στο τραπέζι μπροστά της και οι πρώτες τις σκέψεις ήταν πώς θα την επιπλήξει για το ότι θηλάζει δημόσια στο cafe. Αντ αυτού η γυναίκα έπιασε το μαχαίρι…

«Τρόμαξα, γιατί πίστευα πως θα μου πει να κρύψω το στήθος μου. Αντί για αυτό όμως, πήρε το μαχαίρι και άρχισε να κόβει το πρωινό μου λέγοντας, “Τι καλή μαμά που είσαι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε το φαγητό σου να κρυώσει, μπορούμε;”. Ειλικρινά πήγα να βάλω τα κλάματα. Η καλύτερη κυρία όλων!».

29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό τη, ξαφνικά μια 72χρονη γιαγιά

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share