Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έχασε το σκύλο της αλλά αυτό που έγινε μετά κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει

Απίστευτο

18 Νοεμβρίου 2020 15:43
Έχασε το σκύλο της αλλά αυτό που έγινε μετά κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις ΗΠΑ μία γυναίκα έχασε το σκύλο της με αποτέλεσμα να μην το βρίσκει πουθενά αλλά μετά από πολύ ώρα εκεί που τον εντόπισε κανείς δεν θα το είχε φανταστεί κανείς. Επίσης δείτε γιατί ένας σκύλος έπεσε στη θάλασσα και γιατί το έκανε τόσο γρήγορα.

Η Doodle, όπως είναι το όνομά της, είναι ένα ήρεμο και ιδιαίτερα αγαπητό σκυλί στη γειτονιά της Μπράντυ Σένζελ, της ιδιοκτήτριάς του. Ωστόσο η αγάπη της Doodle για το φαγητό τείνει να γίνει εμμονή, αφού όταν βρίσκεται στο σπίτι επιζητά συνεχώς λιχουδιές. Σχεδόν καθημερινά η Μπράντυ έρχεται αντιμέτωπη με περιστατικά λαιμαργίας του συμπαθέστατου τετράποδου, με αποκορύφωμα αυτό που σημειώθηκε προ ημερών όταν έκανε δουλειές του σπιτιού.

Όπως περιέγραψε η ιδιοκτήτριά του, έβαζε πλυντήριο όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε δεν ήξερε που βρίσκεται η Doodle. «Όταν είμαι σπίτι συνήθως είναι πολύ κοντά μου. Αυτή τη φορά έλλειπε», λέει χαρακτηριστικά η Μπράντυ στην ιστοσελίδα The Dodo, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί, αφού υπέθεσε ότι η σκυλίτσα το είχε σκάσει από το σπίτι. Έτσι άρχισε να την αναζητά.

Οι προσπάθειές της να εντοπίσει τον σκύλο έπεφταν στο κενό και η ίδια άρχισε να απογοητεύεται μέχρι που άκουσε έναν γνώριμο ήχο. Γύρισε το κεφάλι της προς την κουζίνα και το βλέμμα της «καρφώθηκε» στο πάτωμα, στο πλαστικό κουτί με την τροφή της Doodle. Μέσα σ' αυτό, εμφανώς στρυμωγμένος, αλλά χορτάτος βρισκόταν ο σκύλος της! Η Doodle κάποια στιγμή διέφυγε από την προσοχή της Μπράντυ και κατευθύνθηκε αμέσως στο μπαούλο με την τροφή της.

Όπως λέει η Μπράντυ «μόλις με είδε ήξερε ότι μπήκε σε μπελάδες. Εκανε τα αυτιά της πίσω και έμοιαζε με τον Ντόμπι, το ξωτικό από τον Χάρι Πότερ».

Τελικά η Doodle βγήκε χορτάτη από το μπαούλο, ενώ η οικογένειά της το αντικατέστησε με ένα που κλειδώνει προκειμένου η σκυλίτσα να καταφέρει να τιθασεύσει επιτέλους την λαιμαργίας της.

Δείτε που βρισκόταν η Doodle:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share