Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Το μυστήριο με το παγωμένο τσάι που αρκετοί "κόλλησαν" μέχρι να το λύσουν

Μπορείτε να το λύσετε;

17 Νοεμβρίου 2020 15:02
Το μυστήριο με το παγωμένο τσάι που αρκετοί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας γρίφος κάνει τον τελευταίο καιρό τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με ένα κορίτσι το οποίο "έχασε τη ζωή του" μετά από γεύμα αλλά πριν τον λύσετε δείτε αν θα καταφέρετε να λύσετε αυτό τον γρίφο του Αϊνστάιν που το 98% των ανθρώπων δεν το κατάφερε.

Ο γρίφος

«Δύο κορίτσια απόλαυσαν μαζί το γεύμα τους. Και τα δύο παρήγγειλαν ice tea. Το ένα από τα κορίτσια ήπιε πολύ γρήγορα το τσάι της και ήπιε ακόμα πέντε, όσο η φίλη της έπινε ακόμη το πρώτο. Το ίδιο βράδυ, το κορίτσι που ήπιε μόνο το ένα πέθανε, ενώ το άλλο έζησε. Όλα τα ποτήρια με το παγωμένο τσάι ήταν δηλητηριασμένα. Γιατί, όμως, πέθανε μόνο το δεύτερο κορίτσι;».

Αν σας αρέσουν οι γρίφοι τότε θα λατρέψετε τον γρίφο με το παγωμένο τσάι.

Όσοι το βρήκατε μπορείτε να δείτε την απάντηση παρακάτω

Η απάντηση

"Το δηλητήριο ήταν στα παγάκια. Όσο αργά έπινε το κορίτσι, τόσο τα δηλητηριασμένα παγάκια «μόλυναν» το νερό".

Το τεστ παρατηρητικότητας με τα σπίρτα που "λύγισε" όσους το προσπάθησαν

Αρκετοί θέλουν να δοκιμάζουν τον εαυτό τους σε δύσκολα κουίζ και γρίφους ώστε να γίνονται καλύτεροι και πιο παρατηρητικοί όπως ένα τεστ που δημοσίευσε η CIA και ζήτησε από όλους να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε αυτό και να βρουν πόσες τίγρεις βλέπουν.

Συγκεκριμένα στο τεστ παρατηρητικότητας που ακολουθεί, πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μυαλό και τη λογική σου για να βρεις τη σωστή απάντηση. Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε έναν αναπτήρα και μερικά σπίρτα. Πόσα σπίρτα βλέπετε; Μετρήστε τα καλά και προσπαθήστε να βάλετε λίγο τη λογική για να βρείτε τη σωστή απάντηση!

Δείτε την εικόνα

Το τεστ με τα σπίρτα που τους λύγισε όλους στο διαδίκτυο.

Παρακάτω η απάντηση

Αυτό είναι το τεστ με τα σπίρτα που κατάφερε να λυγίσει όλους στο διαδίκτυο.

Το τεστ παρατηρητικότητας που θα σας βοηθήσει να ενταχτείτε στην... CIA

Στον λογαριασμό της στο Twitter δημοσίευσε η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ δύο εικόνες βάζοντας σκληρή δοκιμασία στους ακόλουθους της να βρουν τις 10 διαφορές. Παράλληλα δείτε άλλο ένα τεστ που είχε βάλει η CIA την περίοδο του Halloween.

Σύμφωνα με την CIA, οι δυο εικόνες που απεικονίζουν έναν όμορφο δρόμο σε μια πόλη που δεν διευκρινίζεται μπορεί να δείχνουν πανομοιότυπες, όμως διαφέρουν σε 10 σημεία μεταξύ τους. «Δοκιμάστε τις ικανότητες παρατηρητικότητάς σας. Μπορείτε να διακρίνετε τις 10 διαφορές στις παρακάτω εικόνες;», αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης, με πολλούς χρήστες να σπεύδουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση.

Η μεγάλη παγίδα!

Σύμφωνα με την Daily Mail, κάποιοι κατάφεραν να βρουν τις 10 διαφορές, κάποιοι απέτυχαν παταγωδώς, και κάποιοι αποδείχτηκαν πιο αετομάτηδες από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών της ΗΠΑ – ή τουλάχιστον τα άτομα που διαχειρίζονται τα social media της.

Κι αυτό γιατί κατάφεραν να εντοπίσουν 12 διαφορές αντί για 10, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν ιδανικούς υποψήφιους για «επιστράτευση».

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, οι δύο επιπλέον διαφορές που εντόπισαν οι χρήστες με το κοφτερό μάτι ήταν μια λεπτή γραμμή μπογιάς στην αριστερή πλευρά κάτω από μία από τις αψίδες, που έλειπε από τη μία φωτογραφία, και ένα λογότυπο στο αυτοκίνητο αριστερά που υπάρχει μόνο στη μία εικόνα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share