Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το τεστ της CIA για το Halloween που δυσκόλεψε όλο το διαδίκτυο

Μπορείτε να τα καταφέρετε;

6 Νοεμβρίου 2020 14:24
Το τεστ της CIA για το Halloween που δυσκόλεψε όλο το διαδίκτυο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από ότι φαίνεται η CIA λατρεύει τα κουίζ και τις σπαζοκεφαλιές, καθώς κάθε Τρίτη θέτει και ένα νέο τεστ παρατηρητικότητας στους followers της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter. Επίσης προσπαθήστε να λύσετε το αστυνομικό κουίζ που μόνο το 4% έχει καταφέρει να λύσει.

Αυτή τη φορά λόγω και του Halloween, η Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών μοιράστηκε δύο "τρομακτικές" εικόνες και ζήτησε από τους ακολούθους της να βρουν τις διαφορές. Οι πιο παρατηρητικοί χρήστες του κοινωνικού δικτύου βρήκαν μέχρι και 13 διαφορές ανάμεσα στις δύο εικόνες που περιλάμβαναν κολοκύθες, τάφους, μάγισσες σε σκουπόξυλα, φαντάσματα, τρομακτικά σπίτια κ.α.

Αυτοί που το "παίζουν" κατάσκοποι φαίνεται πώς διασκεδάζουν με τα πανέξυπνα παιχνίδια της CIA και ελπίζουν να βρουν μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους πράκτορές της.

Πόσα μπορείτε να βρείτε;

Η λύση:

Είστε λάτρεις των θρίλερ; - Πόσες ταινίες μπορείτε να βρείτε σε μία εικόνα;

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχει γίνει μόδα να γιορτάζεται το Halloween τέλη του Οκτωβρίου με κάποιους να ντύνονται με τρομακτικές στολές ή να το γιορτάζουν διαφορετικά βλέποντας ταινίες θρίλερ. Τις τελευταίες μέρες όμως μία εικόνα κάνει τον γύρω του διαδικτύου ενόψει του Halloween όπου απεικονίζονται σε αυτήν αρκετές ταινίες θρίλερ που όλοι έχουμε δει κάποιες από αυτές.

To Athensmagazine.gr σας βάζει να ψάξετε μέσα από αυτή την εικόνα και να αναγνωρίσετε πόσες ταινίες μπορείτε να βρείτε. Επίσης για όσους λατρεύουν τους γρίφους μπορούν να προσπαθήσουν να λύσουν 20 από αυτούς όπου πολλοί δεν τα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.

Αυτή είναι η εικόνα:

Όσοι όμως δεν κατάφεραν να βρουν όλες τις γνωστές ταινίες θρίλερ ή κάποιοι άλλοι θέλουν να δουν αν τις βρήκαν όλες παρακάτω βρίσκεται η απάντηση στο πόσες βρίσκονται στην εικόνα. Όσοι μάντεψαν 40 ταινίες τότε κατάφεραν να βρουν όλες τις ταινίες που απεικονίζονται στην εικόνα.

Απάντηση

Κουίζ: Μπορείτε να βρείτε πόσα μολύβια είναι σε μία εικόνα;

Αρκετοί είναι αυτοί που περνούν το χρόνο τους λύνοντας γρίφους και κουίζ διότι έτσι δοκιμάζουν την γνώση τους και την παρατηρητικότητα τους. Όπως για παράδειγμα μπορείτε να δοκιμάσετε να λύσετε τρεις δύσκολους γρίφους που θα σας βάλουν να τους σκέφτεστε όλη την ημέρα.

Συγκεκριμένα το παρακάτω κουίζ κάνει το γύρο του διαδικτύου και φαίνεται πως δυσκολεύει πολύ τους χρήστες των social media. Σκοπός του κουίζ είναι να βρείτε πόσα μολύβια βρίσκονται στην εικόνα. Οι απαντήσεις είναι πολλές, όμως τη σωστή τη βρίσκουν ελάχιστοι.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία αλλά και την απάντηση. Πριν δείτε όμως τον σωστό αριθμό προσπαθήστε να το λύσετε.

Η σωστή απάντηση είναι 72. Μην μετρήσετε τα μολύβια από τη γόμα, αλλά από την κάτω πλευρά. Έτσι θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό αριθμό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share