Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το είδαμε κι αυτό: Η πιο τραγική τάση στο γυναικείο μακιγιάζ που κάνει θραύση

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

16 Νοεμβρίου 2020 10:03
Το είδαμε κι αυτό: Η πιο τραγική τάση στο γυναικείο μακιγιάζ που κάνει θραύση

Έχουμε δει πολλές παράξενες τάσεις ομορφιάς και φαίνεται πως η κάθε νέα τάση ξεπερνάει την προηγούμενη σε πρωτοτυπία ή ηλιθιότητα και αυτή τη φορά είναι οι κατσαρές βλεφαρίδες, δείτε εδώ την τάση που θέλει τις γυναίκες να αφήνουν τρίχες στις μασχάλες τους.

Οι αντιδράσεις στη νέα μόδα ήταν αναμενόμενο να είναι αρνητικές. H viral τάση ξεκίνησε από την makeup artist Σόφι Πίτερσεν στα social media και οι followers της δεν ήταν και πολύ δεκτικοί με την ιδέα.

Η Πίτερσεν δημοσίευσε μια φωτογραφία δηλώντας: Η εφηβεία δεν έχει τελειώσει. Τουλάχιστον η καλλιτέχνιδα έχει αυτοεπίγνωση και αναγνωρίζει πόσο περίεργο φαίνεται. Προφανώς δημοσίευσε τη φωτογραφία για να σοκάρει το κοινό της. Ανεξαρτήτως των κινήτρων της, οι followers της όμως δεν είχαν καμία όρεξη να ξεπετάγεται μια τέτοια εικόνα στον τοίχο τους. Πολλοί χρήστες των social media της γνωστοποίησαν πόσο δεν τους άρεσε η νέα τάση.

Ένας follower της στο Instagram χιουμοριστικά σχολίασε: "Ευχαριστώ, το μισώ!" Ενώ μία άλλη follower σχολίασε: "Θα ήθελα να δω ολόκληρο το μακιγιάζ πως είναι!" Ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που σχολίασαν αηδιασμένοι: "Πόσο αηδιαστικό! Έκανες μεταμόσχευση τις ηβικές τρίχες;"

Τρίχες της μύτης είναι η νέα τάση της μόδας που όλες οι γυναίκες θέλουν να δοκιμάσουν

Ο κόσμος της ομορφιάς είναι ατέλειωτος, αλλά αν σας αρέσει να τραβάτε τα βλέμματα του κόσμου, μην αναλώνεστε στις συνηθισμένες τάσεις της μόδας- αφού υπάρχει μια άλλη, νέα τάση που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι 6 tips για να αφήνεις το άρωμά σου παντού!

Δείτε τα εξτένσιον των τριχών της μύτης. Στην ουσία δεν είναι εξτένσιονς, αλλά ψεύτικες βλεφαρίδες κολλημένες γύρω από την άκρη του κάθε ρουθουνιού, οι οποίες ξεδιπλώνονται για να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα των μακριών τριχών που κρυφοκοιτάζουν έξω από τη μύτη σας. Η νέα “τάση” είναι δημιουργία μίας διασημότητας του instagram με το όνομα @gret_chen_chen.

“Όχι απλά ήθελα να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου, αλλά ήθελα να αναδείξω την αληθινή τέχνη. Είναι κάτι που όσο περισσότερο το βλέπουμε, τόσο λιγότερο παράλογο μας φαίνεται,” έγραψε η δημιουργός.

Εάν δεν θέλετε να κολλήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες στα ρουθούνια σας, μπορείτε να αφήσετε να μεγαλώσουν οι τρίχες της μύτης σας, έτσι ώστε να μπορέσετε μετά να τις κολλήσετε στο εξωτερικό των ρουθουνιών σας.

Τι λέτε; Θα δοκιμάζατε αυτή τη νέα “πρωτοτυπία”;;;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share