Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η κοπέλα στη φωτογραφία φαίνεται να έχει δυο κεφάλια - Στην πραγματικότητα όμως...

Αδιανόητο!

9 Νοεμβρίου 2020 14:11
Η κοπέλα στη φωτογραφία φαίνεται να έχει δυο κεφάλια - Στην πραγματικότητα όμως...

Όταν αυτός ο νεαρός θέλησε να τραβήξει μια φωτογραφία με την κοπέλα του δεν φαντάστηκε πως λίγο αργότερα θα γινόταν viral, όπως ακριβώς και η φωτογραφία αυτής της κοπέλας που προκάλεσε σάλο.

Στη φωτογραφία με την πρώτη ματιά φαίνονται τρεις φίλοι, αν την παρατηρήσεις λίγο καλύτερα νομίζεις πως η κοπέλα έχει δύο κεφάλια. Στην πραγματικότητα όμως συμβαίνει κάτι τελείως διαφορετικό. Ο νεαρός εξηγεί πως αποφάσισε να τραβήξει μια πανοραμική φωτογραφία με την κοπέλα του στις διακοπές τους. Η γυναίκα όμως φτερνίστηκε κατά την διάρκεια της λήψης, με αποτέλεσμα η ίδια να φαίνεται ότι έχει κολλημένο στο σώμα της ένα ακόμα κεφάλι.

Έβγαλε φωτογραφία μια μητέρα που είχε αφήσει το μωρό της στο πάτωμα - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άφωνοι

Μια φωτογραφία τραβηγμένη μέσα σε ένα αεροδρόμιο που δείχνει μια μητέρα να έχει αφήσει το μωρό της στο πάτωμα κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί σάλο, όπως ακριβώς και η φωτογραφία αυτού του μπέμπη μετά το χειρουργείο.

«Αν είναι δυνατόν! Θα μπορούσε να μπει στη λίστα με τους χειρότερους γονείς του κόσμου!»

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι αυτό! Είναι απαράδεκτη!»

«Κάποιος να της πάρει το παιδί! Δεν κάνει αυτή για μάνα!»

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα σκληρά σχόλια που έκαναν άνθρωποι από όλο τον κόσμο για την viral «ανεύθυνη» μάνα που άφησε το μωρό της στο πάτωμα ενός αεροδρομίου ενώ εκείνη έπαιζε με το κινητό της. Ή τουλάχιστον έτσι την παρουσίασαν στον κόσμο του διαδικτύου.

Η αληθινή ιστορία πίσω από τη φωτογραφία της ανεύθυνης μητέρας

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από έναν άγνωστο πριν από περίπου έναν χρόνο, στο αεροδρόμιο του Κολοράντο. Στη φωτογραφία φαίνεται η Μόλι, μητέρα 3 κοριτσιών, να απασχολείται με το κινητό της ενώ η 2 μηνών κόρη της είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα. Ο άγνωστος άντρας που απαθανάτισε τη στιγμή με το κινητό του, την ανέβασε στο facebook με την εξής περιγραφή:

«Ο Άλμπερτ Αινστάιν είχε πει: “ Φοβάμαι την ημέρα που η τεχνολογία θα ξεπεράσει την ανθρώπινη επαφή… Ο κόσμος θα αποκτήσει μια ολόκληρη γενιά ηλιθίων…»

Η φωτογραφία έγινε viral αμέσως, ο κόσμος έκανε αυτό που λατρεύει να κάνει, την έκρινε σκληρά και απάνθρωπα. Η Μόλι στιγματίστηκε ως η ανεύθυνη μάνα που προτιμάει να παίζει με το κινητό της και παρατάει το παιδί της.

Η μητέρα που άλλαξε η ζωή της από μια φωτογραφία, που διαταράχθηκε η οικογενειακή της γαλήνη, που κινδύνευσε να χάσει τη δουλειά της λόγω αυτής της φωτογραφίας (είναι νοσοκόμα σε παιδιατρική κλινική), αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να πει τι πραγματικά συνέβη.

«Είχαμε την ατυχία να εγκλωβιστούμε σε ένα αεροδρόμιο όταν κατέρρευσε όλο το σύστημα της αεροπορικής εταιρείας που ταξιδεύαμε. Είχαμε πάνω από 20 ώρες καθυστέρηση. Ήμουν μόνη μου με το μωρό και ήμασταν και οι δυο εντελώς εξαντλημένες. Η μικρή πέρασε ήδη πολλές ώρες μέσα στο καρότσι άλλα και τα χέρια μου δεν άντεχαν άλλο να την κρατάνε. Δεν άντεχε άλλο, ήθελε να τεντωθεί, να ξεπιαστεί. Έτσι βρήκα τρόπο να ανακουφιστούμε και οι δυο. Το κινητό το είχα στα χέρια μου γιατί έπρεπε να επικοινωνήσω με την οικογένεια μου που ήταν πολύ ανήσυχοι για την κατάσταση μας.»

Η ίδια αντιλήφθηκε αρκετά αργότερα αυτό το bullying με την φωτογραφία όταν κάποιοι την αναγνώρισαν και της έστελναν χλευαστικά και απειλητικά μηνύματα. Το σοκ ήταν τεράστιο. Πάνω από 65.000 κοινοποιήσεις τη στιγμή που το έμαθε, όλες για να τη διασύρουν και να την διαπομπεύσουν.

«Αισθάνθηκα ότι παραβίασαν την ιδιωτική μου ζωή. Με διέσυραν.»

Από τη στιγμή που η Μόλι μίλησε, δέχτηκε μεγάλο κύμα συμπαράστασης κυρίως από μητέρες. Μάλιστα μια blogger μητρότητας έγραψε στη σελίδα της:

«Όχι! Απλά όχι! Δεν τραβάμε φωτογραφίες από εξαντλημένες μητέρες στο αεροδρόμιο για να τις διασύρουμε δημοσίως, αυτό είναι απαράδεκτο και πρέπει να σταματήσει. Υπήρξα και εγώ αυτή η μάνα, αυτή η γυναίκα. Η πτήση μου καθυστέρησε, δεν κοιμήθηκα δευτερόλεπτο και επειδή φοβήθηκα ότι το μωρό μου θα μου πέσει από τα χέρια από την κούραση το έβαλα στο πάτωμα… Εύχομαι να ξέρει ότι υπάρχουν μαμάδες που καταλαβαίνουν την εξάντληση και την ατέλεια και δεν επιλέγουν να ορμήσουν σε κάποιον στην πιο αδύναμη στιγμή του».

Η μαμά που κρίθηκε άδικα είπε κάτι πολύ σωστό: «Το ίντερνετ έχει τεράστια δύναμη και εγώ είμαι πολύ αδύναμη μπροστά του. Μπορεί ο καθένας να διαδώσει ότι θέλει. Εγώ όμως ξέρω ότι είμαι η καλύτερη μαμά για τα κορίτσια μου και το ξέρουν και εκείνα.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share