Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο διαδίκτυο και προκάλεσε σάλο - Ο λόγος θα σας αφήσει άναυδους

Αδιανόητο περιστατικό!

7 Νοεμβρίου 2020 20:34
Ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο διαδίκτυο και προκάλεσε σάλο - Ο λόγος θα σας αφήσει άναυδους
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Μόλις ανέβασε αυτή τη φωτογραφία όλοι της είπαν ότι έχει ψεύτικες καμπύλες. Τότε εκείνη τους απέδειξε ότι έκαναν τραγικό λάθος.

Οι φωτογραφίες μιας γυναίκας από τον Καναδά “πριν” και “μετά” θα έκανε τους περισσότερους να πιστέψουν πως έχει βάλει εμφυτεύματα στον πισινό της – αλλά στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα το έχει πετύχει εντελώς φυσικά. Η Άντι Πόλλοκ από το Τορόντο φαίνεται υπερβολικά αδύνατη πριν 5 χρόνια. Χαμό προκάλεσε και αυτή εδώ η φωτογραφία μιας μητέρας που άφησε το μωρό της στο πάτωμα ενός αεροδρομίου.

Είχε χάσει πολύ βάρος και υπέφερε από διατροφικές διαταραχές λόγω μίας πολύ αυστηρής δίαιτας που ακολουθούσε. Τώρα όμως, η 23χρονη φαίνεται αδύνατη αλλά ταυτόχρονα δυνατή και έχει ποπό που θυμίζει τις Καρντάσιαν.

Το πιο εκπληκτικό είναι πως τα κατάφερε με τον φυσικό τρόπο, αλλάζοντας την διατροφή και την καθημερινότητά της, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτεί κάποιον χειρούργο. Ήταν δύσκολο το ταξίδι της. Στο πρώτο της έτος στο κολέγιο, ζύγιζε 10 κιλά λιγότερα από το φυσιολογικό.

Κατανάλωνε 900 με 1,000 θερμίδες τη μέρα και έτρωγε μόνο λαχανικά. Έπασχε επίσης από βουλιμία.“Ήμουν συνεχώς κουρασμένη και είχα μεγάλο εθισμό με την εικόνα μου. Στα χειρότερά μου, έτρωγα δύο σαλάτες και ένα smoothie τη μέρα.”

Το 2013 όμως αποφάσισε να αλλάξει την κατάστασή της. Μαζί με την βοήθεια διατροφολόγου και προσωπικού γυμναστή ξεκίνησε την μεταμόρφωσή της.

Αύξησε τις θερμίδες που έπαιρνε στις 1,700 και έτρωγε υγιεινό φαγητό. Άρχισε να κάνει και γυμναστική και σύντομα το σώμα της έδειχνε σημάδια μεταμόρφωσης. Πλέον ζυγίζει 70 κιλά, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι καθαροί μυς.

Το αγορίστικο σώμα της χωρίς καμπύλες μετατράπηκε σε κλεψύδρα και ο ποπός της άρχισε να σηκώνεται. Λέει πως χρειάστηκαν πολλών ειδών ασκήσεις για να το καταφέρει.

φωτογραφία καμπύλες

Δεν γυμνάζεται όμως κάθε μέρα. Κάνε μία ώρα γυμναστική, 4 μέρες την βδομάδα, κάθε φορά επικεντρώνοντας σε διαφορετική μυική ομάδα. Ανεβάζει φωτογραφίες από την πρόοδό της στο διαδίκτυο, όπως και συμβουλές για να καταφέρουν οι ακόλουθοί της να χτίσουν ένα σώμα σαν το δικό της.

Οι περισσότεροι που βλέπουν τις εικόνες της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι πρόκειται για φυσικό αποτέλεσμα. Επειδή είχε κουραστεί να ακούει πως έχει βάλει εμφυτεύματα, πήγε στην σειρά The Doctors για να αποδείξει πως τα κατάφερε μόνη της. Ο Δρ. Άντριου Όρντον της έκανε υπέρηχο και το αποτέλεσμα έδειξε πως δεν είχε κάνει κάποια επέμβαση.

Μία εκπληκτική ιστορία που αποδεικνύει πως όταν υπάρχει θέληση όλα είναι δυνατά!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share