Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβγαλαν τον τάφο από την εκκλησία για να κάνουν κάτι αδιανόητο - Θα πάθετε πλάκα μόλις το δείτε

Απίστευτο σκηνικό!

4 Νοεμβρίου 2020 21:31
Έβγαλαν τον τάφο από την εκκλησία για να κάνουν κάτι αδιανόητο - Θα πάθετε πλάκα μόλις το δείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μοναδικό είναι αυτό, που έγινε στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο Ναύπλιο, με έναν φοβερό τύπο να βγάζει τον τάφο από την εκκλησία και να κάνει κάτι αδιανόητο.

Συγκεκριμένα, ένα γραφείο τελετών στην πρωτεύουσα της Αργολίδας γιόρτασε πέρυσι την Τσικνοπέμπτη μετατρέποντας ένα φέρετρο σε… ψησταριά.

Η fusion κατασκευή των ιδιοκτητών Αλέξανδρου Χρυσικού και Βασίλη Καραφωτιά κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο ένας από τους ιδιοκτήτες ,ο οποίος εκτελούσε και χρέη ψήστη, είπε πως κάθε χρόνο το γραφείο του πρωτοτυπεί και κατασκευάζει ό,τι πιο παράξενο αναλόγως και των περιστάσεων, ενώ υπάρχει αποκάλυψη για τον τάφο του Χριστού.

Πέρσι το ίδιο γραφείο είχε κατασκευάσει ένα φέρετρο με τον Παρθενώνα και ένα φέρετρο σε σχήμα καϊκιού κάνοντας πραγματικότητα την επιθυμία πελατών του.

50χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της - Πάγωσε με αυτό που είδε (photo)

Μια 50χρονη έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο καθώς ανακάλυψε πως κάποια προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας που άφηνε στον τάφο του συζύγου της είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται.

Προς μεγάλη της έκπληξη είδε τους κηπουρούς του νεκροταφείου να πηγαίνουν στον τάφο και να κλέβουν τα συλλεκτικά μπουκάλια αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα του εκλιπόντος.

27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της (Video)

Μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της. Ο σύζυγος της Therese Kozlowski από το Μίτσιγκαν πρότεινε να της φτιάξει καφέ, εκείνη ένιωθε πολύ άσχημα μετά.

Είχε αναγούλες, ζαλάδες, την έπιανε υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία. Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share