Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Κουίζ: Μπορείτε να βρείτε πόσα μολύβια είναι σε μία εικόνα;

Θα τα καταφέρετε;

4 Νοεμβρίου 2020 10:24
Κουίζ: Μπορείτε να βρείτε πόσα μολύβια είναι σε μία εικόνα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετοί είναι αυτοί που περνούν το χρόνο τους λύνοντας γρίφους και κουίζ διότι έτσι δοκιμάζουν την γνώση τους και την παρατηρητικότητα τους. Όπως για παράδειγμα μπορείτε να δοκιμάσετε να λύσετε τρεις δύσκολους γρίφους που θα σας βάλουν να τους σκέφτεστε όλη την ημέρα.

Συγκεκριμένα το παρακάτω κουίζ κάνει το γύρο του διαδικτύου και φαίνεται πως δυσκολεύει πολύ τους χρήστες των social media. Σκοπός του κουίζ είναι να βρείτε πόσα μολύβια βρίσκονται στην εικόνα. Οι απαντήσεις είναι πολλές, όμως τη σωστή τη βρίσκουν ελάχιστοι.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία αλλά και την απάντηση. Πριν δείτε όμως τον σωστό αριθμό προσπαθήστε να το λύσετε.

Δοκιμάστε τις ικανότητες σας σε αυτό το κουίζ και βρείτε πόσα μολύβια βρίσκονται στην εικόνα.

Η σωστή απάντηση είναι 72. Μην μετρήσετε τα μολύβια από τη γόμα, αλλά από την κάτω πλευρά. Έτσι θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό αριθμό.

Είστε λάτρεις των θρίλερ; - Πόσες ταινίες μπορείτε να βρείτε σε μία εικόνα;

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχει γίνει μόδα να γιορτάζεται το Halloween τέλη του Οκτωβρίου με κάποιους να ντύνονται με τρομακτικές στολές ή να το γιορτάζουν διαφορετικά βλέποντας ταινίες θρίλερ. Τις τελευταίες μέρες όμως μία εικόνα κάνει τον γύρω του διαδικτύου ενόψει του Halloween όπου απεικονίζονται σε αυτήν αρκετές ταινίες θρίλερ που όλοι έχουμε δει κάποιες από αυτές.

To Athensmagazine.gr σας βάζει να ψάξετε μέσα από αυτή την εικόνα και να αναγνωρίσετε πόσες ταινίες μπορείτε να βρείτε. Επίσης για όσους λατρεύουν τους γρίφους μπορούν να προσπαθήσουν να λύσουν 20 από αυτούς όπου πολλοί δεν τα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.

Αυτή είναι η εικόνα:

Η εικόνα-κουιζ που έχει τρελάνει όλο το διαδίκτυο. Πολλοί δεν τα έχουν καταφέρει.

Όσοι όμως δεν κατάφεραν να βρουν όλες τις γνωστές ταινίες θρίλερ ή κάποιοι άλλοι θέλουν να δουν αν τις βρήκαν όλες παρακάτω βρίσκεται η απάντηση στο πόσες βρίσκονται στην εικόνα. Όσοι μάντεψαν 40 ταινίες τότε κατάφεραν να βρουν όλες τις ταινίες που απεικονίζονται στην εικόνα.

Απάντηση

Πολλοί δεν έχουν καταφέρει να βρουν όλες τις ταινίες σε αυτή την εικόνα.

Το αστυνομικό κουίζ που μόνο το 4% μπορεί να λύσει - Εσύ μπορείς να βρεις ποιος είναι ο δολοφόνος;

Οι γρίφοι αποτελούν ένα ενδιαφέρον κομμάτι, το οποίο προσελκύει την προσοχή πολλών ανθρώπων. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τις οφθαλμαπάτες. Για τη λύση ορισμένων γρίφων θα πρέπει κάποιος να βάλει το μυαλό του και πιο συγκεκριμένα τη φαντασία του να δουλέψει. Πρόκειται για ένα τεστ, το οποίο παράλληλα βοηθά το μυαλό να εξασκηθεί. Επίσης, αφορά όλους τους ανθρώπους, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η ηλικία τους. Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δείτε και το γρίφο με τα "οκτώ" που έχει τρελάνει όλο το διαδίκτυο.

Τα δεδομένα της υπόθεσης

Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν τέσσερις άνδρες στη σάουνα, με τον ένα να είναι νεκρός. Ο άντρας που πέθανε ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα.

Τώρα πάμε στους τρεις υπόπτους. Ο ένας δικηγόρος και αυτός κρατά έναν φάκελο με υπόθεση. Ο δεύτερος είναι τραπεζικός και κρατά ένα θερμός. Ο τελευταίος είναι μουσικός και ακούει το αγαπημένο του τραγούδι με iPod. Προσπάθησε να το λύσεις πριν δεις την απάντηση. Άσε τη φαντασία σου να δουλέψει! Ποιος είναι ο δολοφόνος και με τι αντικείμενο;

αστυνομικό κουιζ

Η απάντηση στο ερώτημα για το ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος

Ο δολοφόνος είναι ο τραπεζικό υπάλληλος ο οποίος σκότωσε το θύμα με ένα μυτερό κομμάτι πάγου που είχε κρυμμένο στο θερμός. Όταν τον σκότωσε άφησε το πάγο στο έδαφος και έλιωσε με τη θερμοκρασία στη σάουνα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share