Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Ο γρίφος που έχει τρελάνει όλο το διαδίκτυο - Εσύ πόσα "οκτώ" βλέπεις;

Μια προσπάθεια θα σας πείσει!

27 Οκτωβρίου 2020 17:42
Ο γρίφος που έχει τρελάνει όλο το διαδίκτυο - Εσύ πόσα
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Είτε ανήκεις σε αυτούς που αγαπούν τους γρίφους, είτε τους βρίσκεις αδιάφορους, είναι δύσκολο να αντισταθείς σε μια οπτική πρόκληση που πρόκειται να γυμνάσει το μυαλό και τα μάτια σου, δείτε εδώ έναν ακόμη μαθηματικό γρίφο.

Μια τέτοια πρόκληση είναι και ο γρίφος που έχει γίνει viral στο ίντερνετ, ο οποίος στρέφεται γύρω από τον αριθμό οκτώ. Πόσα οχτάρια βλέπεις εσύ σε αυτή την εικόνα; Η σωστή απάντηση είναι μία από τις 4 που αναγράφονται στο κάτω μέρος: 4,5,7 ή 9. Αν έχεις βρει κάτι άλλο, κοίταξε ξανά, με μεγαλύτερη προσοχή.

γρίφος

Απάντηση

Μετρώντας από αριστερά, βλέπεις 4 κάθετα οκτάρια, το ένα δίπλα στο άλλο- με τα δύο μεσαία να είναι κάθετα το ένα στο άλλο. Στη συνέχεια, πρέπει να μετρήσεις και το οχτάρι που σχηματίζεται από το κάτω μέρος του πάνω μεσαίου και της κορυφής αυτού που βρίσκεται από κάτω.

Προσοχή όμως, δεν τελειώνει εκεί. Γυρνώντας την εικόνα στο πλάι, μπορείς να μετρήσεις άλλα 4 οκτάρια που σχηματίζονται πάνω και κάτω.

Άρα, η σωστή απάντηση είναι 9.

Ο γρίφος που ''έριξε''' το διαδίκτυο - Μπορείς να καταλάβεις ποια είναι η μάνα; Το 93% των ανθρώπων απέτυχε

Αυτός ο γρίφος ''έριξε''' το διαδίκτυο - Μπορείς να καταλάβεις ποια είναι η μάνα; Το 93% των ανθρώπων απέτυχε

Όσο για την προσωπικότητά σας, μπορεί να είναι δύσκολο να κρίνετε και να απεικονίσετε ορισμένα χαρακτηριστικά. Κάνε και αυτό: 98% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει το άλογο που κρύβεται στην εικόνα

Ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι δύσκολο να κρίνουμε τις προσωπικότητες, είναι επειδή υπάρχουν τόσες πολλές. Όταν οι προσωπικότητες συγκρούονται, εμφανίζονται αντιθέσεις.

Ένα τεστ προσωπικότητας, θα σας δείξει ψυχολογικά, διαφορετικά χαρακτηριστικά που ενδεχομένως δεν έχετε παρατηρήσει.

Αυτό το συγκεκριμένο τεστ προσωπικότητας, διαχωρίζει τα άτομα σε δύο κατηγορίες. Και οι δύο κατηγορίες, έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε!

Δείτε την παρακάτω εικόνα. Υπάρχει ένα παιδί στη μέση και δύο γυναίκες στις αντίθετες πλευρές του. Μαντέψτε ποια γυναίκα είναι η μητέρα του παιδιού.

Εάν νομίζετε ότι είναι η γυναίκα στα αριστερά: Βάση έρευνας, οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τη γυναίκα στα αριστερά. Ο λόγος είναι ότι φαίνεται μεγαλύτερη και πιο ώριμη.

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μια μητέρα πρέπει πάντα να φαίνεται μεγαλύτερη. Δυστυχώς, η γυναίκα στα αριστερά δεν είναι η μητέρα, αλλά επιλέγοντάς την, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου.

ο γρίφος που το 93% των ανθρώπων απέτυχε

Αυτή σας η επιλογή αποκαλύπτει ότι έχετε μια δημιουργική πλευρά. Δίνετε προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως το ότι τα μαλλιά της γυναίκας είναι πιασμένα σε κότσο.

Σκέφτεστε συνεχώς έξω από το κουτί και κοιτάζετε τη συνολική εικόνα. Θέλετε πάντα τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο σας και προτιμάτε τη δημιουργική ελευθερία από τη δομή.

γρίφος και τεστ πρωσοπικότητας

Απολαμβάνετε τη μουσική, τη ζωγραφική και ακόμη και να σκιαγραφείτε λόγω του δημιουργικού σας μυαλού. Αυτές οι δραστηριότητες σας κάνουν να νιώθετε ζωντανοί. Ένα άλλο σας χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα κοινωνικοποίησής σας οπουδήποτε βρεθείτε.

γρίφος που δεν λύνουν πολλοί

Είστε πάντα το κέντρο της προσοχής και οι άνθρωποι σας θαυμάζουν. Ωστόσο, το απολαμβάνετε όταν περνάτε χρόνο μόνοι σας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχετε είναι ότι δίνετε εξαιρετικές συμβουλές. Συνδέεστε με τους ανθρώπους σε συναισθηματικό επίπεδο, πράγμα που τους φέρνει πιο κοντά σε εσάς.

Αν επιλέξατε τη γυναίκα στα δεξιά: Αυτή η απάντηση είναι και η σωστή. Αυτή είναι η πραγματική μητέρα του παιδιού.

Η έρευνα δείχνει ότι όταν τα παιδιά παίζουν ή κάνουν κάποια δραστηριότητα, θα βλέπουν τη μητέρα τους. Ο λόγος που το κάνουν αυτό, είναι επειδή θέλουν την έγκριση της μητέρας τους.

δύσκολος γρίφος που έκανε χαμό στο ιντερνετ

Αυτή σας η επιλογή δείχνει ότι δίνετε προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας λειτουργεί συνεχώς. Το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου έχει ιδιότητες όπως της αιτιολογίας και της λογικής.

Αυτό σημαίνει ότι σπάνια αφήνετε τα συναισθήματα να σας εξουσιάσουν. Σκέφτεστε με τον εγκέφαλό σας και όχι με την καρδιά σας. Χρησιμοποιείτε τα γεγονότα αντί για τη διαίσθηση για να αποφασίσετε.

Σπάνια ανοίγεστε στους ανθρώπους επειδή θέλετε να κρατήσετε την ιδιωτική και την προσωπική σας ζωή μυστική.

 γρίφος που ''έριξε''' το διαδίκτυο

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share