Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μωρό δοκιμάζει για πρώτη φορά λεμόνι - Η αντίδρασή του ήταν... επική (video)

Θα πάθετε πλάκα!

27 Οκτωβρίου 2020 07:50
Μωρό δοκιμάζει για πρώτη φορά λεμόνι - Η αντίδρασή του ήταν... επική (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μωρά που πρωταγωνιστούν στο βίντεο δοκιμάζουν για πρώτη φορά λεμόνι, την ώρα που η κάμερα καταγράφει τις αντιδράσεις τους.

Σε κάποια μωρά αρέσει η γεύση και δοκιμάζουν πάλι, σε κάποια άλλα η γεύση αυτή ανατριχιάζει ολόκληρο το σωματάκι τους και κάποια άλλα γελούν.

Όπως και να έχει, οι αντιδράσεις τους είναι απολαυστικές, ενώ παράλληλα αξίζει να δείτε την φωτογραφία που έγινε viral με νεογέννητο να τραβάει την μάσκα μαιευτήρα.

Αδιανόητο: Η νύφη κοιμόταν και η πεθερά πήρε το μωρό και...

Από την αρχή είχαν θέματα με την πεθερά, παραδέχεται μια γυναίκα στην Αγγλία, αλλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι πραγματικά πρωτάκουστη: Η πεθερά κατόρθωσε να πείσει το γιο της να αλλάξει το όνομα του νεογέννητου εγγονού της, ενώ η μαμά βρισκόταν υπό την επήρρεια της νάρκωσης για την καισαρική!

Η ατυχής μαμά ανακάλυψε το «πρόβλημα», όταν τυχαία είδε το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού της. Εκεί αναγραφόταν ως μεσαίο όνομα το Φίνλαϊ, αντί για Φίνλεϊ, όπως εκείνη με τον άντρα της είχαν διαλέξει.

Ζητώντας εξηγήσεις από τον σύζυγό της, εκείνος δεν άργησε να «σπάσει», ομολογώντας πως το έκανε γιατί του το είπε η μητέρα του, που από την αρχή επέμενε πως το «Φίνλαϊ» ακούγεται πολύ πιο αρρενωπό από το «Φίνλεϊ» και άρα ταιριάζει πιο πολύ στο αγοράκι.

Μάλιστα, η συνομιλία τους ήταν τηλεφωνική, καθώς την ώρα της γέννας η πεθερά βρισκόταν στην άλλη άκρη της χώρας.

Ο άντρας εξάλλου «ομολόγησε» πως η μητέρα του επιχείρησε να τον πείσει να δηλώσει και πρώτο όνομα διαφορετικό από αυτό που είχαν συμφωνήσει μήνες πριν με την γυναίκα του, κάτι που όμως αρνήθηκε να κάνει, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, «η γυναίκα του θα εξοργιζόταν»!

29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό της - Τότε μια 72χρονη γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και..

Μια 29χρονη μητέρα θήλαζε δημόσια το μωρό της και τότε ξαφνικά μια 72χρονη γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και... σοκαριστική ιστορία!

Όλες οι μαμάδες το γνωρίζουν. Πως άπαξ και κάτσεις να φας με την ησυχία σου, τότε θα κλάψει και το μωρό σου για να φάει. Και αυτό συνέβη στην περίπτωση της Briar Lusia Mcqueen που βγήκε να φάει πρωινό σε ένα cafe της γειτονιάς της.

Ο μικρός της πείνασε, λίγο πριν αρχίσει να τρώει το πρωινό της και έτσι, αποφάσισε να τον θηλάσει δημόσια. «Σήμερα, ήταν η πρώτη φορά που βγήκα για πρωινό έξω μόνη μου με τον 8 εβδομάδων μικρό μου γιο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η 29χρονη μαμά από το Mount Maunganui, στη Νέα Ζηλανδία. «Μόλις, είχαν αφήσει το πρωινό μου στο τραπέζι και ο Jaxon άρχισε να κλαίει ζητώντας το στήθος μου και φυσικά τον τάισα!».

Τότε η Mcqueen παρατήρησε μία γυναίκα μεγάλης ηλικίας, να στέκεται στο τραπέζι μπροστά της και οι πρώτες τις σκέψεις ήταν πώς θα την επιπλήξει για το ότι θηλάζει δημόσια στο cafe. Αντ αυτού η γυναίκα έπιασε το μαχαίρι…

«Τρόμαξα, γιατί πίστευα πως θα μου πει να κρύψω το στήθος μου. Αντί για αυτό όμως, πήρε το μαχαίρι και άρχισε να κόβει το πρωινό μου λέγοντας, “Τι καλή μαμά που είσαι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε το φαγητό σου να κρυώσει, μπορούμε;”. Ειλικρινά πήγα να βάλω τα κλάματα. Η καλύτερη κυρία όλων!».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share