Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός στο διαδίκτυο με τη συγκεκριμένη φωτογραφία! Ποιο είναι το περίεργο; (photo)

Ανατριχιαστικό! Τρέμει όλο το διαδίκτυο!

26 Οκτωβρίου 2020 07:59
Πανικός στο διαδίκτυο με τη συγκεκριμένη φωτογραφία! Ποιο είναι το περίεργο; (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εκ πρώτης όψεως, μοιάζει σαν μια συνηθισμένη φωτογραφία ενός όμορφου νεαρού κοριτσιού. Μόνη στο δωμάτιο ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

Είναι όμως μόνη; Αν παρατηρήσετε προσεκτικά, στο φόντο διακρίνεται μια αλλόκοτη φιγούρα! Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου σοκάροντας πολλούς χρήστες και προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Επίσης, ένα ζευγάρι δημοσίευσε μια φωτογραφία με το δαχτυλίδι αρραβώνων, αλλά μετά από λίγα λεπτά το μετάνιωσαν πικρά.

Προϊόν φωτομοντάζ ή... απρόσμενος επισκέπτης; Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία τόσο της νεαρής κοπέλας, όσο και ο τόπος και ο χρόνος που τραβήχτηκε η επίμαχη φωτογραφία, χωρίς να έχει εξακριβωθεί ακόμη εάν πρόκειται για το αποτέλεσμα ειδικής επεξεργασίας ή για πραγματική λήψη.

Έγκυος τράβηξε αυτή την φωτογραφία και την ανέβασε στο facebook - Τότε η αστυνομία άρχισε αμέσως να την αναζητάει

Όταν μια έγκυος γυναίκα από την Βόρεια Καρολίνα τράβηξε μια φωτογραφία της κοιλιάς της και την δημοσίευσε στο διαδίκτυο, η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σπίτι της και την συνέλαβε. Επίσης, όταν μία γυναίκα τράβηξε μια φωτογραφία μετά την καταιγίδα που ξέσπασε κοντά στο σπίτι της σίγουρα δεν περίμενε πως θα γινόταν viral!

Όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία στην αρχική σελίδα των συγγενών και φίλων της, πολλοί άφησαν θετικά σχόλια. Αλλά στην συνέχεια κάποιοι παρατήρησαν ένα παράξενο αντικείμενο πίσω από την γυναίκα. Οι χρήστες του Facebook άρχισαν να παρατηρούν τα σύνεργα στο πίσω μέρος της φωτογραφίες. Και τότε όλοι κατάλαβαν γιατί η 26χρονη γυναίκα είχε ένα λαστιχάκι περασμένο στο μπράτσο της και πόζαρε μπροστά σε σύνεργα χρήσης ναρκωτικών.

Η φωτογραφία αυτού του μπέμπη μετά το χειρουργείο έχει σαρώσει το διαδίκτυο (video)

Όταν ο Joey έγινε 3 μηνών, έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη. 5 μέρες αργότερα, η Sarah αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία τον μικρό της μαχητή.

Σ’ αυτή την φωτογραφία μπορείτε να δείτε την ουλή που έμεινε από την τομή και εκτείνεται από το στήθος ως το στομάχι του.

Όμως ο λόγος που έγινε viral δεν είναι η ουλή, αλλά η γλυκιά, ευγενική έκφραση του προσώπου της. Ο αδερφός της Sarah είδε την φωτογραφία και την ανέβασε στο διαδίκτυο.

Έγινε αμέσως viral, αφού πολλοί σχολίασαν την χαλαρή του στάση ακόμα και μετά από μια τόσο τρομακτική εγχείρηση! Η Sarah λέει ότι τα ευγενικά σχόλια του κόσμου για την φωτογραφία την βοήθησαν πολύ σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

“Όσο ήταν στο νοσοκομείο, έμπαινα στο Facebook για να δω τι έλεγε ο κόσμος. Αυτό βοήθησε εμένα και τον Joe [τον πατέρα του Joey] να το ξεπεράσουμε. Έβγαλα την φωτογραφία, γιατί ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε ολόκληρη την ουλή. Ο Joe έπαιζε μαζί του κι εγώ ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία την ουλή – εκείνος απλά άρχισε να χαμογελάει”, είπε η Sarah.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Έβγαλαν αυτή την φωτογραφία με το μωρό τους - Μόλις δείτε το χρώμα του παιδιού θα "παγώσετε"

Δείτε αναλυτικά την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share