Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

Αυτός ο άντρας μια ημέρα πριν το γάμο του συνελήφθη - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άφωνοι

Αδιανόητο!

25 Οκτωβρίου 2020 15:44
Αυτός ο άντρας μια ημέρα πριν το γάμο του συνελήφθη - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άφωνοι
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Ληστεία σε τράπεζα έκανε ένας άνδρας από το Τέξας, μία μέρα πριν το γάμο του. Προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει τα έξοδα της δεξίωσης, ενώ ένας άλλος άνδρας έκανε ληστεία με σκοπό να συλληφθεί και να μην πάει στο γάμο του.

Συγκεκριμένα, ο Χιθ Βούμπους λήστεψε την τράπεζα Citizens State Bank στο Γκρόουβτον το πρωί της Παρασκευής.

Όπως ο ίδιος ομολόγησε. Μπήκε στην τράπεζα και με την απειλή όπλου πήρε χρήματα και έφυγε από το σημείο μέσα από χωματόδρομους για να μην τον συλλάβουν.

Τότε η μέλλουσα γυναίκα του τον πήρε τηλέφωνο για να του πει πως είδε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας το οποίο ανάρτησε η αστυνομία στο Facebook και τον αναγνώρισε.

Η γυναίκα τον έπεισε να παραδοθεί στις Αρχές και να ομολογήσει την πράξη του.

«Ομολόγησε πως θα παντρευόταν την επόμενη μέρα της ληστείας και πως δεν διέθετε αρκετά χρήματα για τις βέρες και τη γαμήλια τελετή», ανέφερε ο σερίφης.

Ο 36χρονος άντρας μεταφέρθηκε σε φυλακή και ο γάμος δεν έγινε.

Πήγε στο γάμο και φλέρταρε με μια καλεσμένη - Η συνέχεια θα σας σοκάρει

Όταν αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί σίγουρα, δεν περίμενε πως η τελετή του γάμου τους θα κατέληγε σε...τραγωδία. Ωστόσο, σε έναν άλλο γάμο εμφανίστηκε μια γυναίκα ουρλιάζοντας, δείτε εδώ ποια ήταν.

Στο νοσοκομείο κατέληξαν τρεις καλεσμένοι σε γάμο μετά από ένα καυγά χωρίς προηγούμενο.

Όλα ξεκίνησαν – όπως μεταδίδει η βρετανική Sun – όταν ένας από τους καλεσμένους άρχισε να φλερτάρει κάποιες από τις κυρίες του γάμου. Εκεί λοιπόν που το ποτό έρεε άφθονο και οι καλεσμένοι χόρευαν στους ρυθμούς της μουσικής γιορτάζοντας το ευτυχές γεγονός των φίλων τους ένας από αυτούς επιτέθηκε σε έναν άλλο.

γάμος καβγάς
Η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα με αποτέλεσμα όλοι να γίνουν ένα… κουβάρι. Ποτήρια και καρέκλες άρχισαν να εκσφενδονίζονται και οι καλεσμένοι να… ματώνουν.

Κάποιοι κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα τον καυγά και οι εικόνες προκαλούν σοκ.

γάμος μεθυσμένος καλεσμένος

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share