Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Πίστευε πως η κάμερα του υπολογιστή δεν λειτουργεί και την άφησε ανοιχτή - Μόλις γύρισε σπίτι αντίκρισε κάτι τρομακτικό

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

23 Οκτωβρίου 2020 20:19
Πίστευε πως η κάμερα του υπολογιστή δεν λειτουργεί και την άφησε ανοιχτή - Μόλις γύρισε σπίτι αντίκρισε κάτι τρομακτικό
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Δεν θα ξεχνούσε την κάμερα ανοιχτή αν γνώριζε τι θα μάθαινε αργότερα για τη γυναίκα του. Ο άτυχος άνδρας από την Κίνα έκανε το «λάθος» να αφήσει τη κάμερα του υπολογιστή του ανοιχτή. Μάλιστα ο ίδιος πίστευε ότι η κάμερα δε λειτουργεί καθώς ο υπολογιστής είχε πρόβλημα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα καταγράφει κάτι τρομακτικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας πατέρας έβαλε κάμερα στο δωμάτιο της κόρης του.

Όταν γύρισε σπίτι κατάλαβε ότι η κάμερα έγραφε όση ώρα έλειπε, ωστόσο όταν είδε το υλικό που κατέγραψε έχασε τα λόγια του.

Η γυναίκα του είχε ερωτικό ραντεβού με τον δήμαρχο της πόλης, που ήταν και καλός φίλος του συζύγου του.

50χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της - Πάγωσε με αυτό που είδε (photo)

Μια 50χρονη έκρυψε μια κάμερα σε ένα δέντρο καθώς ανακάλυψε πως κάποια προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας που άφηνε στον τάφο του συζύγου της είχαν αρχίσει να εξαφανίζονται.

Προς μεγάλη της έκπληξη είδε τους κηπουρούς του νεκροταφείου να πηγαίνουν στον τάφο και να κλέβουν τα συλλεκτικά μπουκάλια αλλά και τα προσωπικά αντικείμενα του εκλιπόντος. Επίσης, ένας 34χρονος Πακιστανός πιάστηκε από κάμερα κινητού να κάνει κάτι το αρρωστημένο με τις κότες του

50χρονη έβαλε κάμερα στον τάφο του άντρα της

27χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της (Video)

Μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα και έπαθε σοκ με τον άνδρα της. Ο σύζυγος της Therese Kozlowski από το Μίτσιγκαν πρότεινε να της φτιάξει καφέ, εκείνη ένιωθε πολύ άσχημα μετά.

Είχε αναγούλες, ζαλάδες, την έπιανε υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία. Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. Επίσης, μια 24χρονη μπήκε στο ασανσέρ αλλά δεν ήξερε ότι την κατέγραφε η κρυφή κάμερα και μόλις βγήκε άρχισε να την ψάχνει η αστυνομία.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share