Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Αυτός ο πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της κόρης του - Αυτό που αντίκρισε τον έκανε έξαλλο

Απίστευτο!

22 Οκτωβρίου 2020 11:13
Αυτός ο πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της κόρης του - Αυτό που αντίκρισε τον έκανε έξαλλο
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Ένας αυστηρός πατέρας βάζει κάμερα παρακολούθησης στο δωμάτιο της κόρης του ενώ αυτή αράζει με το αγόρι της. Βλέπετε, η κορούλα του δεν του είχε πει ότι θα την επισκεπτόταν το αγόρι της κι έτσι αυτός ο πατέρας τα «πήρε στο κρανίο» πολύ άσχημα. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος που βάζει κρυφή κάμερα με σκοπό να ανακαλύψει κάτι, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 50χρονη έβαλε κάμερα στον τάφο του άντρα της.

Βέβαια, σύμφωνα με την ίδια τη Σιρένα Γκαρσία, ο μπαμπάς της ο Ιγκνάσιο την εμπιστεύεται απόλυτα και απλά του ήρθε η ιδέα να κάνει αυτή την πλάκα, μόνο και μόνο για να δει την αντίδρασή της.

«Ο πατέρας μου ποτέ δεν θα έβαζε κάμερα στο δωμάτιό μου. Πιστεύει στην εμπιστοσύνη, αλλά διασκεδάσαμε πολύ γυρίζοντας αυτό το βιντεάκι» σχολίασε η νεαρή κοπέλα.

Δείτε το βίντεο:

Έβαλαν κρυφή κάμερα στην κουζίνα γνωστού εστιατορίου - Θα αηδιάσετε με αυτό που θα δείτε

Τοποθέτησαν κρυφή κάμερα μέσα στην κουζίνα γνωστού εστιατορίου και αυτό που κατέγραψαν πραγματικά θα σας κάνει να αηδιάσετε.

Δυστυχώς κάποιες φορές ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μπορεί να πηγαίνει στο πιο ακριβό εστιατόριο, και από πίσω να γίνεται ο χαμός, αφού έχουμε δει ακόμα και να φτύνουν μέσα στα φαγητά. Αυτό ακριβώς θα καταλάβετε όταν παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί.

Προσέξτε που πάτε και τρώτε!

Άκουγε παράξενους θορύβους στην κουζίνα - Όταν έβαλε κάμερα πάγωσε με αυτό που αντίκρισε

Ένας άντρας άκουσε κάθε βράδυ παράξενους θορύβους από την κουζίνα του σπιτιού του και αναγκάστηκε να βάλει κρυφή κάμερα, αφού όποτε πήγαινε δεν έβλεπε κάτι, παρά μόνο να λείπουν τρόφιμα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα αποκαλύπτει κάτι ανατριχιαστικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα που είχε υποψίες για τον άντρα της έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι.

Αυτό που τελικά είδε από την κρυφή κάμερα ήταν τουλάχιστον τρομακτικό.

Δείτε το βίντεο που θα σας σοκάρει:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share