Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκέτη αηδία: Τολμάς να φας αυτό το τυρί;

Κι όμως πωλείται κανονικά!

22 Οκτωβρίου 2020 13:47
Σκέτη αηδία: Τολμάς να φας αυτό το τυρί;

Το τυρί αυτό είναι το πιο επικίνδυνο στον κόσμο, και καθώς η κατανάλωση του, θεωρείται επικίνδυνη πωλείται μόνο στη μαύρη αγορά. Εσύ τολμάς να το φας; Αν πάλι προτιμάς τις... σταθερές αξίες, δες εδώ ποια είναι τα πιο υγιεινά τυριά.

Το ονομάζουν το «Τυρί των σκουληκιών» και πρόκειται για πρόβειο τυρί Pecorino Sardo, το οποίο αφήνεται να ωριμάσει, τόσο που πρακτικά σαπίζει!

Στο εσωτερικό του τοποθετούνται οι προνύμφες από τη «μύγα του τυριού», οι οποίες τρέφονται με το τυρί και τα οξέα από το πεπτικό τους σύστημα ζυμώνουν το τυρί!

Όταν είναι έτοιμο να φαγωθεί, είναι γεμάτο με χιλιάδες σκουλήκια.

Μόλις δείτε την εικόνα από τα τυριά στο σούπερ μάρκετ δεν θα αγοράσετε ποτέ ξανά

Το τυρί είναι ένα προϊόν που δεν λείπει από κανένα σπίτι μιας και οι αμέτρητες ποικιλίες του είναι αυτές που το καθιστούν ιδανικό για κάθε γούστο. Η αγορά λοιπόν τυριού είναι μια συνήθεια, ωστόσο, σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα από εδώ και πέρα θα πρέπει να δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Προσοχή όμως πρέπει να δείχνουμε και στα τυριά που παραγγέλνουμε στις ταβέρνες.

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να δεις στον πάγκο με τα τυριά ενός supermarket, είναι το παρακάτω θέαμα.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε από έναν πελάτη supermarket στην Παραγουάη και όπως ήταν φυσικό έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω Internet.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινηθεί το υγειονομικό του κράτους, κλείνοντας το κατάστημα αλλά και ολόκληρο το εμπορικό κέντρο στο οποίο στεγαζόταν, προκειμένου να γίνει ενδελεχής έλεγχος.

Προσοχή: Μην αποθηκεύσετε ποτέ ξανά το τυρί σε αυτό το μέρος - Μπορεί να...

Το τυρί είναι το αγαπημένο συνοδευτικό όλων στα περισσότερα φαγητά. Ανάλογα το φαγητό ταιριάζουμε και το κατάλληλο είδος. Είναι ένα υλικό που διατηρείται στο ψυγείο ή την κατάψυξη (δείτε εδώ πώς θα το διατηρήσετε φρέσκο για μήνες στην κατάψυξη σας), όμως αυτό δεν σημαίνει πως τοποθετώντας το απλά στο ψυγείο έχουμε λύσει και το πρόβλημα μας.

Σημαντικό ρόλο παίζει και το συγκεκριμένο μέρος του ψυγείου που θα τοποθετηθεί. Τα τυριά πρέπει να συντηρούνται στο πιο… ζεστό μέρος του ψυγείου, δηλαδή στα ειδικά συρτάρια όπου φυλάσσονται τα φρούτα και λαχανικά.

Τα πιο ψηλά και πιο κρύα ράφια εμποδίζουν τη σωστή «αναπνοή» των τυριών. Εξάλλου, ορισμένα πολύ σκληρά τυριά, όπως η παρμεζάνα, μπορούν να συντηρηθούν άφοβα και εκτός ψυγείου για κάποιο διάστημα.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share