Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

Ξεφλούδισε ένα πελώριο αυγό κότας – Δεν θα πιστεύετε τι βρήκε μέσα (Video)

Αδιανόητο

19 Οκτωβρίου 2020 12:07
Ξεφλούδισε ένα πελώριο αυγό κότας – Δεν θα πιστεύετε τι βρήκε μέσα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στα μάτια του δεν πίστευε ένας ιδιοκτήτης φάρμας όταν είδε πως μία από τις κότες του είχε γεννήσει ένα πελώριο αυγό, σχεδόν διπλάσιο από τα φυσιολογικά. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μιας γυναίκας όπου δάγκωσε ένα βραστό αυγό και παραλίγο να της σπάσει το δόντι. Μόλις είδε τι είχε μέσα δεν πίστευε στα μάτια της.

Αποφάσισε να το ξεφλουδίσει αλλά σίγουρα δεν περίμενε πως στο εσωτερικό του κρύβεται… ένα ακόμα αυγό, φυσιολογικού όμως μεγέθους.

Παίρνει ένα βραστό αυγό και το στερεώνει στο ξυλάκι με τα λαστιχάκια - Το αποτέλεσμα; Θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα (photo)

Δείτε παρακάτω το απίθανο αποτέλεσμα όταν πάρουμε ένα βραστό αυγό και το στερεώσουμε στο ξυλάκι με τα λαστιχάκια! Επίσης, πάρτε ένα αυγό, κουκούτσια από λεμόνι και λίγο χώμα. Δείτε γιατί θα το κάνετε κι εσείς

Κόψτε τη μία πλευρά μιας συσκευασίας από γάλα ή βρείτε ένα παρόμοιο χαρτόνι. Διπλώστε το στη μέση και βάλτε το βραστό αβγό σας μέσα. Με ένα ξύλινο καλαμάκι πιέστε προς τα κάτω ώστε να σχηματιστεί μια γραμμή πάνω στο αβγό. Στερεώστε το έτσι μέχρι να κρυώσει το αβγό.

Όταν βγάλετε το αβγό, η γραμμή πρέπει να είναι εκεί. Όταν το κόψετε θα δείτε ότι έχει πάρει σχήμα καρδιάς!

Αυγό

Κράτησε αυτό το αυγό και είδε μέσα κάτι κόκκινο - Όταν το άνοιξε... του "κόπηκε το αίμα"

Αυτό είναι το πιο περίεργο αυγό που έχουμε δει ποτέ. Σίγουρα αυτό που έπαθε ο άνδρας που το κράταγε, πρέπει να γραφτεί στην ιστορία.

Η φύση έχει έναν παράξενο τρόπο να μας εκπλήσσει την στιγμή που το περιμένουμε λιγότερο. Μερικές φορές μπορεί να παρακολουθήσουμε την γέννηση ενός ζώου, ή πώς στην περίπτωση του Gary Ashmore, να βρούμε ένα τεράστιο αβγό. Το αβγό αυτό ανήκε σε μία από τις κότες του, την Gertrude. Ακόμα ένα περίεργο συνέβη σε μια γυναίκα όταν αγόρασε αυγά από το σούπερ μάρκετ, αλλά το παρακάτω το ξεπερνάει.

Αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που η Gertrude έκανε ένα ασυνήθιστα μεγάλο αβγό. Το έχει κάνει άλλες πέντε φορές! Αυτή την φορά ο Gary θέλησε να δείξει σε όλους τι υπήρχε μέσα σε ένα από αυτά τα αβγά.

Μπροστά στην κάμερα σπάει προσεκτικά το αβγό και του αφαιρεί τα τσόφλια. Φαίνεται μέσα ο κρόκος, αλλά υπάρχει και μια παράξενη κόκκινη μάζα. Χύνει τον κρόκο και είναι ξεκάθαρο τι έχει μείνει μέσα: ένα ακόμη αβγό!

Ο Gary εξηγεί ότι η Gertrude δεν είχε πρόβλημα να γεννήσει αυτά τα τεράστια αβγά και ότι είναι υγιέστατη από τότε που άρχισαν να εμφανίζονται. Είναι αρκετά σπάνιο, αλλά όχι ανήκουστο.

Ωστόσο, η Gertrude πρέπει να είναι πολύ τυχερή, αφού της έχει συμβεί τόσες φορές!Ο Gary είπε επίσης ότι τα τεράστια αυτά αβγά δεν έχουν διαφορετική γεύση από τα κανονικά αβγά.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share