Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Δάγκωσε ένα βραστό αυγό και παραλίγο να της σπάσει το δόντι - Μόλις είδε τι είχε μέσα δεν πίστευε στα μάτια της (photo)

Αδιανόητο

18 Οκτωβρίου 2020 19:03
Δάγκωσε ένα βραστό αυγό και παραλίγο να της σπάσει το δόντι - Μόλις είδε τι είχε μέσα δεν πίστευε στα μάτια της (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Σάλι αφηγείται μια πραγματικά ιδιαίτερη εμπειρία της με ένα αυγό. Είχε φτιάξει βραστά αυγά για πρωινό όταν ανακάλυψε κάτι εντυπωσιακό.

«Πήρα ένα αυγό, το καθάρισα και μετά ένιωσα κάτι σκληρό στο στόμα μου», είπε η 39χρονη. «Έπεσε στο πιάτο και δεν μπορούσα να καταλάβω από πού είχε έρθει – νόμιζα ότι έπεσε από μένα».

Η Σάλι δάγκωσε ένα αυγό και ανακάλυψε ένα μικρό διαμάντι στο στόμα της. «Δεν μπορούσα να καταλάβω από πού είχε έρθει», είπε. «Μόνο από το αυγό μπορούσε να είχε πέσει». Ενώ, σε ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό ένας άνδρας άνοιξε μια τρύπα στο χώμα και έβαλε μία μπανάνα και ένα αυγό. 7 μέρες μετά δεν πίστευε στα μάτια του!

Διαμάντι βρέθηκε μέσα σε αυγό

Κανείς δεν ξέρει πώς κατέληξε το διαμάντι μέσα στο αυγό. Ένας κοσμηματοπώλης ενημέρωσε τη Σάλι ότι πρόκειται πιθανότατα για κυβική ζιρκόνια. Κάποιοι λένε ότι ίσως η κότα να κατάπιε το «διαμάντι» και με κάποιο τρόπο να κατέληξε στο αυγό!

Παίρνει ένα βραστό αυγό και το στερεώνει στο ξυλάκι με τα λαστιχάκια - Το αποτέλεσμα; Θα σας αφήσει με ανοιχτό το στόμα (photo)

Δείτε παρακάτω το απίθανο αποτέλεσμα όταν πάρουμε ένα βραστό αυγό και το στερεώσουμε στο ξυλάκι με τα λαστιχάκια! Επίσης, πάρτε ένα αυγό, κουκούτσια από λεμόνι και λίγο χώμα. Δείτε γιατί θα το κάνετε κι εσείς

Κόψτε τη μία πλευρά μιας συσκευασίας από γάλα ή βρείτε ένα παρόμοιο χαρτόνι. Διπλώστε το στη μέση και βάλτε το βραστό αβγό σας μέσα. Με ένα ξύλινο καλαμάκι πιέστε προς τα κάτω ώστε να σχηματιστεί μια γραμμή πάνω στο αβγό. Στερεώστε το έτσι μέχρι να κρυώσει το αβγό.

Όταν βγάλετε το αβγό, η γραμμή πρέπει να είναι εκεί. Όταν το κόψετε θα δείτε ότι έχει πάρει σχήμα καρδιάς!

Αυγό

Κράτησε αυτό το αυγό και είδε μέσα κάτι κόκκινο - Όταν το άνοιξε... του "κόπηκε το αίμα"

Αυτό είναι το πιο περίεργο αυγό που έχουμε δει ποτέ. Σίγουρα αυτό που έπαθε ο άνδρας που το κράταγε, πρέπει να γραφτεί στην ιστορία.

Η φύση έχει έναν παράξενο τρόπο να μας εκπλήσσει την στιγμή που το περιμένουμε λιγότερο. Μερικές φορές μπορεί να παρακολουθήσουμε την γέννηση ενός ζώου, ή πώς στην περίπτωση του Gary Ashmore, να βρούμε ένα τεράστιο αβγό. Το αβγό αυτό ανήκε σε μία από τις κότες του, την Gertrude. Ακόμα ένα περίεργο συνέβη σε μια γυναίκα όταν αγόρασε αυγά από το σούπερ μάρκετ, αλλά το παρακάτω το ξεπερνάει.

Αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που η Gertrude έκανε ένα ασυνήθιστα μεγάλο αβγό. Το έχει κάνει άλλες πέντε φορές! Αυτή την φορά ο Gary θέλησε να δείξει σε όλους τι υπήρχε μέσα σε ένα από αυτά τα αβγά.

Μπροστά στην κάμερα σπάει προσεκτικά το αβγό και του αφαιρεί τα τσόφλια. Φαίνεται μέσα ο κρόκος, αλλά υπάρχει και μια παράξενη κόκκινη μάζα. Χύνει τον κρόκο και είναι ξεκάθαρο τι έχει μείνει μέσα: ένα ακόμη αβγό!

Ο Gary εξηγεί ότι η Gertrude δεν είχε πρόβλημα να γεννήσει αυτά τα τεράστια αβγά και ότι είναι υγιέστατη από τότε που άρχισαν να εμφανίζονται. Είναι αρκετά σπάνιο, αλλά όχι ανήκουστο.

Ωστόσο, η Gertrude πρέπει να είναι πολύ τυχερή, αφού της έχει συμβεί τόσες φορές!Ο Gary είπε επίσης ότι τα τεράστια αυτά αβγά δεν έχουν διαφορετική γεύση από τα κανονικά αβγά.

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share