Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με τα κρεμμύδια και το Facebook του μπλόκαρε το λογαριασμό - Ο λόγος θα σας σοκάρει

Αδιανόητο!

15 Οκτωβρίου 2020 13:37
Ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με τα κρεμμύδια και το Facebook του μπλόκαρε το λογαριασμό - Ο λόγος θα σας σοκάρει
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Το Facebook έχει αρχίσει να μπλοκάρει φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου αλλά και όποιες θεωρεί ακατάλληλες. Για ένα περίεργο λόγο ένας χρήστης ανέβασε πρόσφατα μια φωτογραφία με κρεμμύδια και το Facebook τον μπλόκαρε και κατέβασε αμέσως τη φωτογραφία του. Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου και όλοι έψαχνα να βρουν το... λάθος. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική φωτογραφία που γίνεται viral, δείτε εδώ τη φωτογραφία που δείχνει πως "ανοίγουν" τα κόκκαλα μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια της γέννας.

Τη φωτογραφία ανέβασε ένας επιχειρηματίας ο οποίους πουλά σπόρους για κρεμμύδια και θεώρησε πως ο λόγος που το Facebook την μπλόκαρε ήταν πως ίσως να "παρεξήγησε" το δημοφιλές social media και να θεώρησε πως πρόκειται για γυναικείο στήθος λόγω σχήματος.

Άμεσα επικοινώνησε με κάποιον υπεύθυνο που ζήτησε συγγνώμη για την παρεξήγηση και επέτρεψε ξανά το ανέβασμα της φωτογραφίας.

Δείτε εδώ την επίμαχη φωτογραφία:

κρεμμύδια facebook

Βρήκε έξω από την πόρτα του ένα τόνο κρεμμύδια - 3 ημέρες πριν η σύντροφός του...

Με μαύρο δάκρυ πρέπει να έκλαψε ο πρώην σύντροφος της Κινέζας που πήρε την πιο ευρηματική εκδίκηση, στέλνοντάς του έναν τόνο κρεμμύδια, με το λόγο να είναι σίγουρο πως θα σας κάνει να «κλάψετε».

Η κ. Ζάο που απατήθηκε από τον τότε σύντροφό πήρε το αίμα της πίσω, στέλνοντας αυτά τα κρεμμύδια στην πόρτα του άνδρα που την πλήγωσε, ενώ απίστευτος είναι ο λόγος, για τον οποίο 56χρονη άρχισε να πετάει κουτιά παπουτσιών σε υπάλληλο.

Ο άναυδος οδηγός του φορτηγού που μετέφερε την παραγγελία, έκανε 4 ολόκληρες ώρες να ξεφορτώσει το φορτίο, ενώ είχε οδηγία να μην έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη.

Στην παραγγελία του ενός τόνου που κόστισε περίπου 500 ευρώ με πιθανή τιμή τα 0,50 λεπτά το κιλό, η γυναίκα ζήτησε να αφήσουν στην πόρτα του το σημείωμα «Έκλαιγα για τρεις μέρες. Τώρα είναι η σειρά σου».

Στο σημείο, οι γείτονες παρακολουθούσαν τον οδηγό να ξεφορτώνει τα άπειρα σακιά με κρεμμύδια, ενώ η ίδια μίλησε στα τοπικά ειδησεογραφικά αφού η εκδίκησή της έγινε viral.

«Έμαθα από τους φίλους μου πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου που χωρίσαμε. Πέρασα τρεις μέρες κλαίγοντας. Είχε ραγίσει η καρδιά μου. Έτσι παρήγγειλα ένα τόνο κρεμμύδια για να πάνε σπίτι του. Έχω τα λεφτά για να το κάνω και το έκανα, προκειμένου να μάθει και αυτός πως είναι να κλαις», είπε η κ. Ζάο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share