Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

56χρονη γυναίκα άρχισε να πετάει κουτιά παπουτσιών σε υπάλληλο - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Τραγική αντίδραση

16 Ιουλίου 2020 16:11
56χρονη γυναίκα άρχισε να πετάει κουτιά παπουτσιών σε υπάλληλο - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Μια γυναίκα βιντεοσκοπήθηκε να χτυπάει έναν υπάλληλο καταστήματος με κουτιά παπουτσιών αφού αρνήθηκε να φορέσει μάσκα. Δείτε το βίντεο στo Athensmagazine.gr

Η πελάτισσα - που αναφέρεται από ορισμένους ως "Sketchers Karen" - ενημερώθηκε επανειλημμένα από υπαλλήλους στο κατάστημα της Οκλαχόμα Σίτι ότι θα χρειαζόταν να φορέσει μάσκα προσώπου για να ψωνίσει εκεί, με έναν υπάλληλο να προτείνει να αγοράσει μια μάσκα πριν επιστρέψει. Να υπενθυμίσουμε ότι η μάσκα είναι απαραίτητη, σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους.

Αρχικά, η ανώνυμη γυναίκα 56 ετών αγνόησε τους υπαλλήλους, παρόλο που σύμφωνα με πληροφορίες της είχε ζητηθεί αρκετές φορές να τηρήσει τα μέτρα ασφαλείας. Ωστόσο, στη συνέχεια θύμωσε, ρίχνοντας δύο κουτιά παπουτσιών σε ένα μέλος του προσωπικού πριν βγει έξω από το κατάστημα.

So this happened at work today...🙄 stupid Karens. All we wanted was for her to wear a mask lol I hope this lady is embarrassed of herself and her actions.

Posted by Myah Joycelynn on Wednesday, 8 July 2020

Όπως ανέφερε το Kansas City Star, η γυναίκα προφανώς τρελάθηκε ενώ πλησίαζε το ταμείο, αφού της ζητήθηκε ξανά να πάει και να πάρει μια μάσκα πριν ολοκληρώσει την αγορά της.

Μοιράζοντας βίντεο από το περιστατικό στο Facebook, μια υπάλληλος με το όνομα Myah Joycelynn έγραψε:

Αυτό συνέβη στη δουλειά σήμερα .... Το μόνο που θέλαμε ήταν να της φορέσει μάσκα. Μοιραστείτε αυτό το βίντεο. Ελπίζω ότι αυτή η κυρία να ντρέπεται για τον εαυτό της και τις πράξεις της.

Ένα άτομο στο βίντεο μπορεί να ακουστεί να λέει «ότι είναι επίθεση, κυρία», αφού η «Κάρεν» έριξε τα κουτιά, χτυπώντας τον υπάλληλο στο στήθος και το λαιμό.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν την έξαλλη γυναίκα έξω από το κατάστημα και στο χώρο στάθμευσης, ζητώντας το όνομά της καθώς επιστρέφει στο όχημά της.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share