Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε μια κρυφή κάμερα να καταγράφει τη νοσοκόμα που προσέχει το ανάπηρο παιδί της - Μόλις είδε τι του έκανε της "κόπηκε η ανάσα"

Αδιανόητο!

10 Οκτωβρίου 2020 14:34
Έβαλε μια κρυφή κάμερα να καταγράφει τη νοσοκόμα που προσέχει το ανάπηρο παιδί της - Μόλις είδε τι του έκανε της

Μία νοσοκόμα είναι αντιμέτωπη με φυλάκιση αφού σοκαριστικό βίντεο την δείχνει να χτυπάει ένα παιδί με εγκεφαλική παράλυση. Η Λαρίσα Σαντεβί βιντεοσκόπησε κρυφά την νοσοκόμα να χτυπάει την 13χρονη κόρη της 15 φορές αφού είχε υποψίες επειδή βρήκε κοψίματα και μελανιές στο σώμα της. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα φέρνει στο φως αλήθειες, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα τοποθέτησε κρυφή κάμερα γιατί είχει την υποψία πως την απατά ο άντρας της.

Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι της στην πόλη Kharkiv της Ουκρανίας και σοκαρίστηκε όταν είδε τι πραγματικά συνέβαινε όσο έλειπε.

Η μητέρα είπε: «Αρχικά τα πήγαινε πολύ καλά αλλά μετά άρχισα να παρατηρώ μελανιές στο σώμα της Βαλέρια

«Όταν την ρώτησα γι’αυτό είχε λογικές εξηγήσεις. Αλλά όταν τα πράγματα χειροτέρεψαν και η Βαλέρια ξεκίνησε να βρέχει το κρεβάτι της, αποφάσισα να βάλω κρυφή κάμερα.»

«Κατάλαβα αμέσως από πού προερχόντουσαν οι μελανιές, οι πονοκέφαλοι και το γιατί έβρεχε το κρεβάτι της

«Χτύπησε 15 φορές το παιδί μου μέσα σε 4 ώρες

Αρχικά η νοσοκόμα αρνήθηκε πως είχε χτυπήσει το κορίτσι αλλά αργότερα το παραδέχτηκε, λέγοντας πως ήξερε πως ήταν κακό αλλά απλά δεν μπορούσε να σταματήσει τον εαυτό της.

Αφού μίλησε η Λαρίσα με την αστυνομία, ανέβασε αυτό το βίντεο στα social media όπου συγκέντρωσε πάνω από 53,000 προβολές.

Η αστυνομία τώρα έχει ξεκινήσει έρευνα. Εάν η γυναίκα κριθεί ένοχη μπορεί να μπει μέχρι και δύο χρόνια στην φυλακή.

Μητέρα κοπανάει με παντόφλα τις κόρες της - Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας σοκάρει

Κλάψαμε από τα γέλια όταν είδαμε τι έκανε μια μάνα σε 2 κόρες για να τις... τιμωρήσει! Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει παρακάτω το viral βίντεο που κατέγραψε η κάμερα, όπως έκανε και με την ιστορία της 26χρονης κοπέλας.

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που μια μητέρα άρχισε να κυνηγάει τις κόρες της όταν τις έπιασε να κάνουν τουέρκ μπροστά στην κάμερα. Οι 2 νεαρές -που πιστεύεται ότι είναι Ισπανίδες- φαίνονται να προσπαθούν να πετύχουν το προκλητικό είδος χορού μπροστά στην κάμερα με τη μουσική να παίζει στο παρασκήνιο.

Ωστόσο, λίγο αργότερα μπήκε αναπάντεχα μέσα στο δωμάτιο η μητέρα τους, η οποία αποφάσισε να τους δώσει ένα μάθημα.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share