Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

26χρονη κοπέλα τραβάει με την κάμερα τον εαυτό της - Το μαρτύριο που περνάει σοκάρει όλο τον πλανήτη (Video)

Ανατριχιαστικό

7 Οκτωβρίου 2020 18:51
26χρονη κοπέλα τραβάει με την κάμερα τον εαυτό της - Το μαρτύριο που περνάει σοκάρει όλο τον πλανήτη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 26χρονη κοπέλα τραβάει με την κάμερα τον εαυτό της. Μόλις δείτε το μαρτύριο που περνάει θα σοκαρειστείτε. Ενώ, γονείς έβαλαν μια κάμερα να τραβάει το νεογέννητο μωρό τους. Λίγο μετά παρατήρησαν στη συμπεριφορά του κάτι ανατριχιαστικό

Συγκεκριμένα, η Σάρα πάσχει από ναρκοληψία, μια διαταραχή του ύπνου που χαρακτηρίζεται από απώλεια ελέγχου του κύκλου του ύπνου. Όσοι έχουν ναρκοληψία νιώθουν την ανάγκη να κοιμηθούν συνεχώς και συχνά παθαίνουν κρίσεις ύπνου, κατά την διάρκεια των οποίων τους παίρνει ο ύπνος οπουδήποτε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι και αρκετά λεπτά.

Η πάθηση της Σάρα επιδεινώνεται συνεχώς από συχνές εξάρσεις καταπληξίας, μια ξαφνικής απώλειας του ελέγχου των μυών που καθιστά έναν άνθρωπο ακίνητο.

“Είναι αρκετά ενοχλητικό να προσπαθείς να εξηγείς στους ανθρώπους που δεν έχουν δει ποτέ την ναρκοληψία στην πραγματική ζωή πώς είναι και πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει”, γράφει η Σάρα στην περιγραφή του βίντεο. “Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι αστείο μέχρι να δουν τι πραγματικά συμβαίνει, ή είναι απροετοίμαστοι και τρομάζουν και πανικοβάλλονται.”

Η Σάρα δημοσίευσε το βίντεο στο οποίο προσπαθεί να βγάλει μια χορογραφία, με σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για την ασθένεια της. “Όπως και οι άνθρωποι με επιληψία, δεν μπορώ να ελέγξω πότε θα έχω κρίση ύπνου ή καταπληξία”, γράφει.

Έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα του σπιτιού και «πάγωσε» όταν είδε τι έκανε ο άντρας της

Η υπόθεση της άτυχης γυναίκας θα μπορούσε να είναι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, δυστυχώς όμως δεν είναι…

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της όταν είδε τα όσα είχε καταγράψει η κάμερα που είχε εγκαταστήσει στην κουζίνα του σπιτιού τους.

Η γυναίκα παρατήρησε ότι από τότε που ξεκίνησε να της φτιάχνει πρωινό ο σύζυγός της, δεν αισθανόταν καλά και γενικά παρουσίαζε πολλά προβλήματα στην υγεία της.

Άρχισε, λοιπόν, να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τότε, αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφό κύκλωμα από κάμερες στην κουζίνα του σπιτιού της.

Το θέαμα που αντίκρισε η άτυχη γυναίκα, αν και το υποψιαζόταν, ήταν – τουλάχιστον – σοκαριστικό.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Μπήκε στο ασανσέρ χωρίς να έχει δει την κρυφή κάμερα - Μετά από αυτό που έκανε την κυνηγά η Αστυνομία

Δείτε τι ανακάλυψε

Η γυναίκα πίστευε ότι ο 46χρονος ως καλός σύζυγος προσφερόταν να φτιάχνει εκείνος το πρωινό και να την φροντίζει.


Το κρυφό κύκλωμα στην κουζίνα του σπιτιού τους αποκάλυψε όλη την αλήθεια…

Ο 46χρονος δηλητηρίαζε τη γυναίκα με ένα είδος αντιισταμινικών, το οποίο χορηγείται σε βαριές περιπτώσεις αλλεργίας.

Το φάρμακο αυτό προκαλεί εφύδρωση, ξηροστομία και μειωμένα αντανακλαστικά.


Μόλις αποδείχθηκε η πλεκτάνη, η γυναίκα ενημέρωσε τον δικηγόρο της να προχωρήσει τη διαδικασία διαζυγίου και αποχώρησε από το σπίτι.

Σύμφωνα με την ανάλυση του τελευταίου καφέ που έφτιαξε ο σύζυγος, στο ρόφημα ανιχνεύθηκαν 127 mg της δραστικής ουσίας του φαρμάκου, όταν σε κάθε κάψουλα του περιέχονται μόλις 25 mg.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον σύζυγο και του επέβαλλε 36 μήνες φυλάκιση.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε φάντασμα μικρού παιδιού - Ανατριχίλα

Μια σοκαριστική εικόνα έκανε το γύρο του διαδικτύου με μια κάμερα να έχει καταγράψει το φάντασμα ενός μικρού παιδιού! Το Athensmagazine.gr θα σας περιγράψει παρακάτω όσα έγιναν γνωστά, όπως έκανε και με τη φωτογραφία ενός ανάπηρου αλλοδαπού, η οποία εξόργισε τους πάντες.

Η οικογένεια από το Λίνκοσαιρ επιμένει ότι το σπίτι της, που παλαιότερα χρησιμοποιήθηκε ως σχολείο, είναι στοιχειωμένο. Και αυτό ειπώθηκε, διότι στο σπίτι της, η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το φάντασμα ενός μικρού παιδιού που έτρεχε στον κήπο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι ιδιοκτήτες της οικίας επιμένουν, ότι το φάντασμα βρισκόταν στο κήπο για περίπου δύο ώρες.

Δείτε την εικόνα:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share