Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κάμερα εντοπίζει τον ανάπηρο αλλοδαπό λίγα λεπτά μετά την φωτογραφία! Θα εξοργιστείτε

Θα σας εξοργίσει!

24 Σεπτεμβρίου 2020 15:21
Κάμερα εντοπίζει τον ανάπηρο αλλοδαπό λίγα λεπτά μετά την φωτογραφία! Θα εξοργιστείτε

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι αντίστοιχο. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση προκαλεί το κοινό αίσθημα:

Ο… ανάπηρος αλλοδαπός… σηκώνεται στα πόδια που δεν είχε, περπατά μέχρι τη Marcedes και εξαφανίζεται!

Δείτε την εξοργιστική φωτογραφία που εξασφαλίσαμε από κάμερα της περιοχής:

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα γυμνό άνδρα μέσα σε πλυντήριο αυτοκινήτων - Δεν φαντάζεστε τι έκανε...

Η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε και νόμιζε πως χάλασε - Λίγες ημέρες μετά κατάλαβε ότι...

Πώς μπορεί μια απλή βιντεοκλήση να καταλήξει σε τραγωδία; Κι όμως γίνεται όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Αυτή η νεαρή μιλούσε με τη μητέρα της μέσω Skype, όταν ολοκληρώθηκε η κλήση τους η κάμερα του υπολογιστή δεν έκλεινε. Τι συνέβη; Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια απλή βιντεοκλήση καταλήγει σε κάτι τελείως διαφορετικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια κοπέλα έκατσε μπροστά από τον υπολογιστή της για να φάει.

Η νεαρή κοπέλα δεν κατάλαβε πως η κάμερα της παρέμεινε ανοιχτή μιας και η κλήση της ολοκληρώθηκε και έκλεισε κανονικά. Λίγες ημέρες μετά ακούγονταν περίεργοι θόρυβοι από τον υπολογιστή της κάτι το οποίο την ανησύχησε καθώς η συσκευή λειτουργούσε κανονικά και δεν φαινόταν να έχει κάτι.

Μπορεί να ακούγεται ανατριχιαστικό αλλά για καλή τύχη αυτής της κοπέλας τα όσα της συνέβησαν ήταν μέρος ενός βίντεο που ανέλαβε να δημοσιεύσει μια κινηματογραφική εταιρία για να δείξει στις γυναίκες πώς να προστατευτούν αλλά και από τι κινδυνεύουν.

Το βίντεο δεν φτιάχτηκε καθόλου τυχαία καθώς 10 χρόνια πριν ένας άντρας συνελήφθη επειδή χάκαρε υπολογιστές ανυποψίαστων γυναικών και τις παρακολουθούσε μέσω της κάμερας τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share