Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι εμφύτευσε στα ούλα του αυτός ο άνδρας

Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει

25 Σεπτεμβρίου 2020 13:21
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι εμφύτευσε στα ούλα του αυτός ο άνδρας

Η μπύρα Salta στα πλαίσια της διαφημιστικής καμπάνιας της αποφάσισε να ανταμείψει τους αθλητές που «τα έδωσαν όλα» στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα βρήκε έναν παίκτη ράγκμπι από τον οποίο έλειπαν κάποια δόντια και τον έστειλαν στον χειρούργο-οδοντίατρο με τον οποίο συνεργάζονταν.

Στο παρακάτω βίντεο θα καταλάβετε γιατί ανατριχιάσαμε όταν ο παίκτης ράγκμπι αποφάσισε να δοκιμάσει τη λειτουργικότητα του νέου εμφυτεύματος!

Ενώ για όσους θέλουν να δώσουν ένα τέλος στα κίτρινα δόντια μπορούν να το κάνουν με την σπιτική οδοντόκρεμα φτιαγμένη από φράουλα.

Πήρε αλουμινόχαρτο μαζί με μαγειρική σόδα και το έβαλε στα δόντια της για 1 ώρα - Ο λόγος είναι τρομερός

Ξέρετε τι θα συμβεί, αν βάλετε αλουμινόχαρτο στα δόντια σας για μια ώρα; Το Athensmagazine.gr μετά το κόλπο που σας έδειξε για τα μαλλιά σας, θα σας παρουσιάσει μια σπιτική συνταγή για τη λεύκανση των δοντιών σας.

Η λεύκανση δεν δρα εξίσου σε όλα τα δόντια. Για παράδειγμα, αν έχετε γκριζωπά δόντια η λεύκανση μπορεί να μην είναι ορατή, ενώ στην περίπτωση κίτρινων δοντιών η λεύκανση θα λειτουργήσει σωστά. Εδώ είναι η διαδικασία για την προετοιμασία αυτής της πάστας για τα δόντια.

Διαβάστε αναλυτικά τη διαδικασία παρακάτω:

  • Ανακατέψτε λίγη μαγειρική σόδα με μια συνηθισμένη πάστα για τα δόντια. Πάρτε αλουμινόχαρτο και φτιάξτε το κατάλληλο σχήμα που θα εφαρμόζει σωστά στα δόντια σας.
  • Εφαρμόστε την πάστα πρώτα και προσθέστε το φύλλο μετά και αφήστε το για 1 ώρα.
  • Για ορατά αποτελέσματα, επαναλαμβάνετε τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες αυτής της μεθόδου, αλλά οι οδοντίατροι δεν συστήνουν συχνά τη χρήση λεύκανσης για την προστασία των δοντιών.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share