Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό το μωρό γεννήθηκε 2 φορές - Όσο παράλογο κι αν ακούγεται είναι η πραγματικότητα! Δείτε πώς έγινε…

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

25 Σεπτεμβρίου 2020 09:33
Αυτό το μωρό γεννήθηκε 2 φορές - Όσο παράλογο κι αν ακούγεται είναι η πραγματικότητα! Δείτε πώς έγινε…

Η Κέρι Μακ Κάρτνεϊ βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη όταν οι γιατροί ανακάλυψαν έναν σπάνιο -και σε ορισμένες περιπτώσεις θανάσιμο- όγκο στο 4 μηνών μωρό της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή ένα μωρό κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ την αντίδραση μιας μητέρας που είδε το μωρό της να πνίγεται σε μια πισίνα.

Αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Τέξας, από τα λίγα νοσοκομεία στον κόσμο που πραγματοποιούν προγεννητικές εγχειρήσεις.

Όταν η εγκυμοσύνη της έφτασε τις 25 εβδομάδες, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου της μικρής Μάκι που είχε φτάσει στο μέγεθος ενός γκρέιπφρουτ!

Το μωρό κατάφερε να αναπτυχθεί κανονικά για τις επόμενες 10 εβδομάδες οπότε και ήρθε κανονικά στον κόσμο και όλοι μιλούν για ένα θαύμα της ιατρικής!

36ρονη είχε έναν φυσιολογικό τοκετό - Όταν όμως πήρε το μωρό της στην αγκαλιά της...

36χρονη επέλεξε να μην μάθει το φύλο του μωρού της από τον υπέρηχο και αναφερόταν σε αυτό με θηλυκό γένος! Στο μυαλό της δεν υπήρχε αμφιβολία!

Αλλά όταν το μωρό τους άνοιξε τα μάτια του, όλοι έπαθαν πλάκα. Η Dara, o Eric και η Neely άρχισαν να απολαμβάνουν την ιδέα ότι μπορεί να αποκτούσαν αγοράκι. Όσο περίμενε να γεννήσει, η ιδέα της φαινόταν όλο και πιο πιθανή. Επίσης, μία μητέρα άφησε για λίγο το μωρό της στον καναπέ, αυτό που έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δεν το χωράει ανθρώπινος νους.

Μετά από 4 ώρες, ο γιατρός έκανε μια σοκαριστική ανακοίνωση: η Dara γέννησε ένα αγοράκι! Μόλις το συνειδητοποίησε, φώναξε ενθουσιασμένη!

«Θεέ μου! Είναι αγόρι. Δεν το πιστεύω!» Ενστικτωδώς, η Neely άρχισε να πατάει το κουμπί της κάμερας. Αισθάνθηκε ότι αυτή η στιγμή αγνής έκπληξης ήταν κάτι που η οικογένεια Crouch θα θυμάται για χρόνια.

Η Dara είναι μαία, άρα έχει συνηθίσει κάθε είδους έκπληξη στην γέννα! Αλλά ήταν δύσπιστη με την δική της εμπειρία. Η ενθουσιασμένη μητέρα είπε ότι η γέννηση του γιου της, Liam, ήταν κάτι για το οποίο δεν είχε προετοιμαστεί!

«Σαν μαία, αισθάνεσαι την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο τοκετού… μερικές φορές δένεσαι με τους άλλους όταν τους φροντίζεις για 12 ώρες. Αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τον ενθουσιασμό που ένιωσα για τον Liam.»

Ο μικρός Liam βρίσκεται πλέον σπίτι με την μεγάλη του αδερφή και τους γονείς του. Φαίνεται οτι η Dara και ο Eric είναι πολύ ενθουσιασμένοι που έσπασαν την παράδοση.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share