Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτό το μωρό πνίγεται στην πισίνα - Η αντίδραση της μητέρας του θα σας σοκάρει

Αδιανόητο!

24 Σεπτεμβρίου 2020 21:31
Αυτό το μωρό πνίγεται στην πισίνα - Η αντίδραση της μητέρας του θα σας σοκάρει

Μια κάμερα κατέγραψε την σοκαριστική στιγμή του πνιγμού ενός μωρού σε μια πλαστική πισίνα. Αυτό που εξοργίζει όμως είναι η κίνηση της μητέρας του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή ένα μωρό γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα άφησε για λίγο το μωρό της στον καναπέ.

Η μάνα του ήταν απασχολημένη με το κινητό της τηλέφωνο και δεν είχε καταλάβει ότι το παιδί της, που βρισκόταν μέσα στην πισίνα, έδινε μάχη για τη ζωή του.

Το σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην πόλη Fuzhou της νοτιοανατολικής επαρχίας Φουτσιάν στην Κίνα, όταν η μητέρα είχε επισκεφθεί τον χώρο, συνοδεύοντας τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Κάποια στιγμή η μητέρα εμφανίζεται να απορροφάται εντελώς χρησιμοποιώντας το κινητό της, χρονικό διάστημα στο οποίο ήταν αρκετό ώστε το ένα από τα δύο παιδιά να αντιμετωπίσει θανάσιμο κίνδυνο.

Το ενός έτους κοριτσάκι φαίνεται να παίζει στο νερό πάνω σε μία φουσκωτή κουλούρα, όταν το σωσίβιο γυρνάει ανάποδα, ρίχνοντας το παιδί στο νερό. Επί τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα, το κοριτσάκι δίνει μάχη για να βγει στην επιφάνεια και να μπορέσει να αναπνεύσει, ενώ το αδερφάκι του προσπαθεί να την βοηθήσει, μάταια όμως.
Ευτυχώς, η μητέρα που δεν έχει πάρει την παραμικρή ιδέα για τα όσα διαδραματίζονται λίγα εκατοστά μακριά της, καταλαβαίνει την κρισιμότητα της κατάστασης και σπεύδει να βγάλει το παιδί από το νερό, φωνάζοντας παράλληλα για βοήθεια.

Αμέσως, άλλοι παριστάμενοι φτάνουν στο σημείο, δίνοντας στο παιδί τις πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, χρειάστηκαν οι επίμονες κι αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών ώστε να το επαναφέρουν στη ζωή, καθώς είχε ήδη καταπιεί μεγάλες ποσότητες νερού.

Το βίντεο, που κατέγραψε τις δραματικές στιγμές δόθηκε στη δημοσιότητα με σκοπό να επιστήσει την προσοχή των γονέων που συνοδεύουν τα παιδιά τους σε πισίνες και παραλίες, καθώς μερικά μόνο δευτερόλεπτα απόσπασης της προσοχής μπορούν να αποβούν μοιραία.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share