Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι γιατροί είπαν στην μητέρα ότι η 11χρονη κόρη της είναι έγκυος - Δυστυχώς η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη...

Σοκαριστικό!

21 Σεπτεμβρίου 2020 18:18
Οι γιατροί είπαν στην μητέρα ότι η 11χρονη κόρη της είναι έγκυος - Δυστυχώς η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Όταν μια 11χρονη διαμαρτυρήθηκε για πολλούς πόνους, η μητέρα της σκέφτηκε ότι δέχεται εκφοβισμό στο σχολείο. Οι γιατροί όμως πίστευαν ότι η 11χρονη κόρη της είναι έγκυος! Δυστυχώς η αλήθεια ήταν πολύ χειρότερη στη συνέχεια!

Η Cherish-Rose δεν ήταν έγκυος, όπως σκέφτηκαν οι γιατροί. Είχε έναν τεράστιο όγκο στην κοιλιά της που ζύγιζε 10 κιλά! Και αυξανόταν στις ωοθήκες της έφηβης. Ενώ, σοκάρει η ιστορία μίας εγκύου που είδε ένα φίδι να δαγκώνει το γιο της. Αυτό που έκανε θα κάνει το αίμα σας να "παγώσει".

Ο όγκος δυστυχώς αποδείχθηκε καρκινικός και ήταν σπάνιο για την ηλικία ενός κοριτσιού σαν της Cherish-Rose. Η μητέρα της σχεδιάζει να πουλήσει το κατάστημα της επιχείρησής της, για να έχει χρόνο φροντίζοντας την κόρη της στο νοσοκομείο.

«Αυτό που μας συμβαίνει είναι κάτι που θέλω όλοι οι γονείς να γνωρίζουν, καθώς σκέφτηκα ότι υπέφερε από μια διατροφική διαταραχή από το bulling επειδή ήταν υπέρβαροι», είπε η μητέρα της.

«Όταν μου είπαν ότι είχε καρκίνο δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, έσπασε η καρδιά μου. Τώρα μου είπαν ότι ο καρκίνος είναι θεραπεύσιμος και είμαι τόσο ανακουφισμένη. Τώρα η ζωή μου έχει αλλάξει και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, μόνο η κόρη μου».

Οι γιατροί θα κάνουν αρχικά τη χημειοθεραπεία για να συρρικνωθεί ο τεράστιος όγκος. Όταν είναι έτοιμη, η Cherish-Rose θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να τον αφαιρέσει.

Κατάφερε να μείνει έγκυος μετά από 8 χρόνια - Αυτό που είδε ο γιατρός στο πρώτο υπερηχογράφημα την έκανε να "παγώσει"

Αυτή η 35χρονη γυναίκα προσπαθούσε να μείνει έγκυος επί 8 χρόνια, και φαίνεται να είχε απελπιστεί. Δεν τα παράτησε... αλλά αυτό που της συνέβη δεν το φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά της όνειρα. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία μιας εγκύου γίνεται viral, δείτε τι συνέβη 2 ώρες πριν γεννήσει αυτή η μπαλαρίνα.

Η Άσλει και ο Τάισον Γκάρντεν προσπαθούσαν να αποκτήσουν παιδί για 8 μεγάλα και κουραστικά χρόνια. Το ζευγάρι από την Utah παραδέχεται πως το ταξίδι τους δεν ήταν εύκολο, αλλά η Άσλει αποφάσισε να το μοιραστεί για να δώσει ελπίδα σε άλλους που περνάνε κάτι παρόμοιο.

Η Άσλει και το Τάισον είχαν τα χρήματα για να δοκιμάσουν μία τελευταία θεραπεία τεχνητής γονιμοποίησης. Οι επόμενες δύο εβδομάδες ήταν γεμάτες άγχος, υπερήχους, εξετάσεις αίματος και πολλές βελόνες. Εκείνη την εποχή ο γιατρός κάλεσε την Άσλει και της είπε πως η ενδομητρίωση απειλούσε τα ωάριά της, αφήνοντας μόνο 2 έμβρυα.

Μετά από 10 μέρες υπομονής, ο Τάισον κανόνισε μία φωτογράφιση. Ήθελε να καταγράψει την αντίδραση της Άσλει στα νέα που είχε ο γιατρός: ήταν έγκυος. Βέβαια ο υπέρηχος έδειξε κάτι εξωπραγματικό.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη…Όταν το ζευγάρι πήγε για τον πρώτο υπέρηχο, περίμεναν να δουν έναν χτύπο. Αλλά αντί γι’αυτό είδαν πως τα δύο έμβρυα είχαν χωριστεί. Η Άσλει δεν ήταν απλά έγκυος με ένα μωρό… ή δύο… ή τρία… αλλά τέσσερα μωρά – και ήταν πανομοιότυπα κορίτσια! Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο ήταν 1 στα 70 εκατομμύρια!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share