Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η έγκυος είδε ένα φίδι να δαγκώνει το γιο της - Αυτό που έκανε θα κάνει το αίμα σας να "παγώσει"

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

20 Σεπτεμβρίου 2020 12:55
Αυτή η έγκυος είδε ένα φίδι να δαγκώνει το γιο της - Αυτό που έκανε θα κάνει το αίμα σας να

Η Ζακλιν βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν αποφάσισε να πάει για μια βόλτα με τον 4χρονο γιο της, Βίνι. Σίγουρα όμως, δεν περίμενε την τραγική κατάληξη αυτής της βόλτας. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία μιας εγκύου κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα κατάφερε να μείνει έγκυος μετά από 8 χρόνια προσπαθειών.

Σύμφωνα με την KTXL-TV, ο Βίνι προπορεύτηκε μόλις λίγα μέτρα πιο μπροστά από τη μητέρα του, χωρίς να παρατηρήσει τι βρισκόταν εκατοστά πιο πέρα

Εκεί, βρισκόταν ένα κουλουριασμένο φίδι που λιαζόταν στο πλακόστρωτο μονοπάτι!

Ο Βίνι το πάτησε κατά λάθος και αυτό ενστικτωδώς τον δάγκωσε στη δεξιά φτέρνα. Η Ζακλιν είδε όλο το περιστατικό φευγαλέα, ήταν όμως αρκετά για να καταλάβει τι συνέβη και το μητρικό της ένστικτο αμέσως «χτύπησε κόκκινο»:

"Αμέσως αποφάσισα να ρουφήξω το δηλητήριο από το πόδι του". Ευτυχώς που η απόφασή της δεν επηρέασε το αγέννητο παιδί της.



Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει κανείς, για να αποτρέψουν το δηλητήριο από το να εξαπλωθεί σε όλο το σώμα του θύματος, οι ειδικοί όμως υποστηρίζουν πως πρέπει να αντιμετωπιστεί όπως οποιαδήποτε άλλη πληγή: καθαρισμός με νερό και σαπούνι και μετά άμεση μετάβαση σε ένα νοσοκομείο για να χορηγηθεί αντίδοτο.

23χρονη έγκυος μπαλαρίνα ένιωθε κράμπες - 2 ώρες μετά έγινε το απίστευτο

H Λίζι είναι μια ταλαντούχα μπαλαρίνα με πολλές διακρίσεις στο κλασσικό μπαλέτο και πλέον μια ευτυχής μαμά. Τι συνέβη όμως όταν κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος κι ενώ ήταν έγκυος άρχισε να νιώθει κράμπες; Αυτή είναι μία ακόμη ιστορία μιας εγκύου που κάνει το γύρο του διαδικτύου, αλλά σίγουρα όχι η μοναδική, δείτε εδώ τη φωτογράφηση που έκανε μια έγκυος.

Το βράδυ που συνέβη το απίστευτο συμβάν, ένιωθε επώδυνες κράμπες, και πόνο που νόμιζε ότι από πέτρα στα νεφρά. Δεν είχε υποψιαστεί καν ότι μπορεί να είναι έγκυος, αφού πολλές φορές λόγω της εξαντλητικής δίαιτας που κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα είχε προβλήματα με τον κύκλο της.

Φθάνοντας στα επείγοντα, οι γιατροί την ετοιμάζουν για εισαγωγή για θεραπεία για πέτρα στα νεφρά. Λεπτά πριν της χορηγηθεί το φάρμακο, ένας γιατρός επιμένει να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο, δηλαδή να διασφαλισθεί ότι δεν είναι έγκυος.

Και εκεί τους περίμενε όλους μία έκπληξη. Η εξέταση έγινε με το χέρι, και οι γιατροί διαπίστωσαν διαστολή του κόλπου σε βαθμό που έδειχνε ότι βρίσκεται ελάχιστα πριν τον τοκετό.

Το αρχικό σοκ έδωσε τη θέση του στην ετοιμότητα των γιατρών που την μετέφεραν στην αίθουσα τοκετού και την προετοίμασαν για τον ερχομό του παιδιού της. Λίγες ώρες αργότερα κρατούσε τα χέρια της την υγιέστατη κόρη της 2.900 κιλών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share