Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η έγκυος είναι αλλεργική στις μέλισσες - Μόλις δείτε τη φωτογράφηση που έκανε θα "παγώσετε"

Θαρραλέα!

16 Σεπτεμβρίου 2020 17:34
Αυτή η έγκυος είναι αλλεργική στις μέλισσες - Μόλις δείτε τη φωτογράφηση που έκανε θα

Θαρραλέα αποδείχθηκε μια έγκυος που αψήφησε τις φοβίες αλλά και τις... αλλεργίες της για χάρη μιας εντυπωσιακής φωτογράφησης με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία μιας εγκύου κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια έγκυος αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία 10 ημέρες πριν γεννήσει.

Μια φωτογραφία με 10.000 μέλισσες πάνω στην κοιλιά της ανέβασε η ξανθιά καλλονή κι έκανε το διαδίκτυο να παραληρεί.

Στην ανάρτηση, έγραψε:

«Αυτές είναι οι φωτογραφίες εγκυμοσύνης που υποσχέθηκα να μοιραστώ. Δεν με τσίμπησαν ούτε μια φορά. Η βασίλισσα είναι δεμένη στην κοιλιά μου μέσα σε ένα κλουβί. Απλά πετάξαμε τις μέλισσες πάνω μου. Ήμουν τρομοκρατημένη επειδή είμαι αλλεργική, αλλά άξιζε τον κόπο. Είναι περίπου 10 χιλιάδες μέλισσες»

Στη συνέχεια ανέβασε κι ένα screenshot στο Twitter, που έγινε viral:

Λόγω της δημοσιότητας που έλαβε η ανάρτηση, η νεαρή θέλησε να προσθέσει μια επεξήγηση. Λέει:
«Δεν είναι απλά μια φωτογραφία μιας γυναίκας με μέλισσες στην κοιλιά της. Πριν από περίπου ένα χρόνο, είχα μια εξαιρετικά τραυματική αποβολή. Βρέθηκα στο νοσοκομείο, συντετριμμένη και απογοητευμένη. Καθώς έβγαινα από το Ιατρικό Κέντρο θυμάμαι ότι συνειδητοποίησα ότι το μωρό μου έμεινε μόνος του μέσα σε αυτούς τους τοίχους. Έπεσα για μήνες σε βαθιά κατάθλιψη. Δυσκολεύτηκα ψυχολογικά και δεν ήξερα πώς να συμπεριφερθώ στους φίλους και τους συγγενείς και πώς να συνεχίσω τις ευθύνες μου ως μητέρα και γυναίκα.

Λίγους μήνες αργότερα, έμεινα ξανά έγκυος. Αντί να χαρώ, θυμάμαι ότι ένιωθα σύγχυση και φόβο. Με την πάροδο του χρόνου, στο δεύτερο τρίμηνο, ήξερα ότι δεν μπορούσα να πω σε κανέναν για την εγκυμοσύνη λόγω του φόβου της αποβολής. Πώς θα εξηγούσα άλλη μια απώλεια;

Τότε, προέκυψε η πανδημία. Οι επόμενοι μήνες ήταν δύσκολοι. Έκανα εμετό, κοιμόμουν όλη μέρα και νύχτα, δεν μπορούσα να βοηθήσω στο σπίτι, και ένιωθα ανεπαρκής και ηττημένη. Δεν είχα επισκέπτες και επειδή είχα επιλέξει να μην πω σε κανέναν για την εγκυμοσύνη, κανείς δεν με ρωτούσε πώς περνάω. Παρ ‘όλα αυτά, η οικογένειά μας μεγάλωσε και, εκ των υστέρων, συνειδητοποιώ ότι η καραντίνα μου επέτρεψε να μεγαλώσω το μωρό μου σε ένα περιβάλλον χωρίς άγχος με τη βοήθεια του συζύγου μου. Ως οικογένεια, δείξαμε αγάπη και υποστήριξη ο ένας τον άλλο περισσότερο από ό, τι θα μπορούσα να φανταστώ.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι είμαι 37 εβδομάδων έγκυος με ένα υγιές μωρό που θα έρθει στη ζωή σε λίγες εβδομάδες. Είμαι ευλογημένη που το έχω φτάσει μέχρι εδώ παρά τις δοκιμασίες, των τελευταίων μηνών. Αισθάνομαι σαν μια πεταλούδα που βγήκε από το κουκούλι. Δυνατή, όμορφη και έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο. Βλέπετε λοιπόν, ότι δεν είναι μόνο μια φωτογραφία μιας γυναίκας με μέλισσες στην κοιλιά της. Αυτή η φωτογραφία αντιπροσωπεύει πολλά περισσότερα. Η μόνη μου ελπίδα είναι ότι μια μέρα τα παιδιά μου θα δουν αυτή τη φωτογραφία και θα δουν τον πολεμιστή μέσα μου

Επιβεβαιώνοντας ότι είναι επαγγελματίας μελισσοκόμος και ιδρύτρια μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που διδάσκει στου νέους την προστασία των μελισσών, η νεαρή είπε ότι δεν «νοιάζεται» για τα αρνητικά σχόλια αυτών που την υποτιμούν και την επικρίνουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share