Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Αυτός ο γαμπρός ξεκίνησε να λέει πόσο δύσκολη ήταν αυτή η χρονιά - Δευτερόλεπτα μετά έγινε...

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

18 Σεπτεμβρίου 2020 16:16
Αυτός ο γαμπρός ξεκίνησε να λέει πόσο δύσκολη ήταν αυτή η χρονιά - Δευτερόλεπτα μετά έγινε...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Όταν αυτός ο γαμπρός αποφάσισε να βγάλει ένα μικρό λόγο μπροστά στους καλεσμένους για να αναφέρει πόσο δύσκολη ήταν αυτή η χρονιά κανείς δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε. Ωστόσο, τα ευτράπελα από τους γάμους δεν λείπουν ποτέ, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας γαμπρός παράτησε τη φωτογράφηση και βούτηξε στη λίμνη.

Ο Ααρών Σαβίτσκι και η νέα του σύζυγος Ντενίς παντρεύτηκαν όταν ένας μεγάλος κεραυνός χτύπησε ξαφνικά πίσω τους μαζί με έναν εκκωφαντικό ήχο.

Η στιγμή, η οποία καταγράφηκε σε βίντεο, μοιάζει δυσοίωνη καθώς λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν ο Ααρών είχε αστειευτεί για το πόσο κακή χρονιά μέχρι στιγμής ήταν το 2020.

Μιλώντας στο δίκτυο WHDH, ο γαμπρός εξήγησε ότι αυτός και η σύζυγός του είχαν προγραμματίσει τον γάμο για τον Ιούνιο, αλλά έπρεπε να τον αναβάλλουν τέσσερις φορές λόγω ανησυχιών για την πανδημία.

Ο Ααρών δημοσίευσε αργότερα το βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας: «Η μητέρα φύση έχει μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ. Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε ηλεκτροπληξία και ολοκληρώσαμε τους όρκους μας προτού ξεκινήσει η βροχή».

Δείτε το βίντεο:

Η φωτογράφος ζήτησε από το γαμπρό να φιλήσει τη νύφη - Τότε το παρανυφάκι έκανε το απίστευτο

Η πιο σημαντική στιγμή σε έναν γάμο που περιμένουν πως και πως τόσο ο γαμπρός και η νύφη όσο και οι καλεσμένοι είναι το πρώτο φιλί. Απ' ότι φαίνεται αυτό το πρώτο φιλί περίμενε εν αγωνίως και το παρανυφάκι σε αυτό το γάμο.

Ιστορίες από γάμους κυκλοφορούν αμέτρητες, δείτε εδώ μια νύφη που ξέσπασε σε κλάματα όταν σταμάτησε η μουσική στη δεξίωση, σίγουρα όμως κάτι αντίστοιχο με αυτό δεν έχουμε ξαναδεί.

Αυτό το 4χρονο κοριτσάκι είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ που θα γινόταν παρανυφάκι που από νωρίς το πρωί έκανε ακριβώς ότι και η νύφη. Όταν λοιπόν ντύθηκε με το λευκό της φορεματάκι κι έβαλε τα λουλούδια στα μαλλιά της ένιωθε σαν να είναι νύφη κι εκείνη και φυσικά με αντίστοιχο γαμπρό ένα 3χρονο αγοράκι.

Η χαριτωμένη μικρή είναι η κόρη της νύφης κι απ' ότι φαίνεται ήθελε να κλέψει λίγη δόξα από τη μαμά της. Όταν το ζευγάρι έβγαζε τις αναμνηστικές φωτογραφίες, τους ζητήθηκε να φιληθούν. Στο άκουσμα της φράσης "να φιληθεί το ζευγάρι", η χαριτωμένη μικρή δεν έχασε ευκαιρία και φίλησε τον... μικρό γαμπρό αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν η μικρή ρωτήθηκε για την εμπειρία της και εκείνη είπε με χαρά και καμάρι "ήμουν το καλύτερο παρανυφάκι του κόσμου"!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share