Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η σκυλίτσα δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει από χαρά - Ο λόγος θα σας κάνει κι εσάς να δακρύσετε

Συγκινεί τους πάντες

16 Σεπτεμβρίου 2020 14:10
Αυτή η σκυλίτσα δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει από χαρά - Ο λόγος θα σας κάνει κι εσάς να δακρύσετε

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με αυτή τη χαριτωμένη σκυλίτσα που δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει από χαρά. Τι συνέβη όμως και συγκινήθηκε τόσο πολύ;

Η ιδιοκτήτρια της Μόλλυ είναι στρατιωτικός (υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ) και μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας της στο Αφγανιστάν, ετοιμάζεται να δει ξανά το “παιδί” της. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία επανασύνδεσης ενός σκύλου με τον ιδιοκτήτη του, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας σκύλος συνάντησε τον "μπαμπά" του μετά από 8 χρόνια.

Η Μόλλυ την περιμένει στο αεροδρόμιο και μόλις την βλέπει γίνεται εκτός εαυτού από τη χαρά της. Το Golden Retriever στη συνέχεια αρχίζει να κλαψουρίζει πολύ γλυκά χωρίς σταματημό. Είναι ευτυχισμένη και αυτός είναι ο τρόπος της να το δείξει στον άνθρωπο που λατρεύει.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο της επανασύνδεσης τους:

Η ιστορία ενός σκύλου που ραγίζει καρδιές - Δε σταμάτησε ποτέ να...

Το Athensmagazine.gr, μετά την ιστορία με το βρεγμένο σκυλάκι που έτρεμε από φόβο, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία που πραγματικά ραγίζει καρδιές, καθώς ένας σκύλος δε σταμάτησε ποτέ να ψάχνει τους ιδιοκτήτες του, που τον παράτησαν σε μια άλλη γειτονιά. Το βίντεο συγκλονίζει.

Συγκεκριμένα, "ποτέ μη λες αντίο" είναι ο τίτλος του βίντεο που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, με πρωταγωνιστή ένα αδέσποτο σκύλο.

Όταν ο ιδιοκτήτης του πίστεψε, ότι το σκυλί θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην εγκυμοσύνη της συζύγου του, τον βάζει στο αυτοκίνητο του, τον μεταφέρει σε μια πολύ μακρινή γειτονιά και τον δένει σε ένα στύλο για να μην τον ακολουθήσει.

Ο σκύλος, λύνεται και από εκείνη την στιγμή δε σταματά να ψάχνει για τους ιδιοκτήτες του που τον εγκατέλειψαν. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναζήτησης πολλοί άνθρωποι του δείχνουν την αγάπη τους, αυτός όμως παραμένει πάντα πιστός σε εκείνους που θεωρεί οικογένεια του. Σε αυτούς που τον πρόδωσαν...

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share