Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

Βρήκε ένα βρεγμένο σκύλο να τρέμει από το φόβο του - Μόλις είδε τι κρεμόταν από το λαιμό του της "κόπηκε η ανάσα"

Του έσωσε τη ζωή!

14 Σεπτεμβρίου 2020 10:36
Βρήκε ένα βρεγμένο σκύλο να τρέμει από το φόβο του - Μόλις είδε τι κρεμόταν από το λαιμό του της
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Ιστορίες κακοποίησης ζώων και κυρίως σκυλιών έχουμε δει πάμπολλες, το λόγο που κάποιος μπορεί να έχει μια τόσο αρρωστημένη συμπεριφορά απέναντι σε ένα ζώο δεν θα την καταλάβουμε ποτέ. Όταν αυτή η γυναίκα βρήκε το χαριτωμένο αυτό τετράποδο στην άκρη του δρόμου βρεγμένο και φοβισμένο δεν περίμενε την τρομακτική συνέχεια. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία ενός σκύλου γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα άφησε το σκύλο της να κατέβει με τις κυλιόμενες σκάλες.

Ο σκύλος προφανώς μόλις αναδύθηκε από τον κοντινό ποταμό, αλλά σαφώς κάποιο ψυχόκαρδο άτομο είχε σκοπό να παραμείνει παγιδευμένος κάτω από την επιφάνεια του νερού για πάντα.

Ο μικρός ασπρόμαυρος γούνινος σκύλος είχε μια βαριά συσκευή προσαρτημένη στο λαιμό του που φαινόταν να χρησιμεύει ως άγκυρα.

Ήταν προφανές ότι κάποιος του είχε τοποθετήσει αυτή τη συσκευή και τον άφησε στο νερό με σκοπό να τον πνίξει. Απλά σκεφτόμουν τι έπρεπε να είχε περάσει το μικρό σκυλί που κατά κάποιον τρόπο κατάφερε να σύρει την άγκυρα στο δρόμο, σώζοντας τη ζωή της, έκανε την Όντρα να μην μπορεί να σταματήσει να κλαίει.

«Είναι ένας πραγματικός μαχητής», είπε η Όντρα .

Δεν είναι ξεκάθαρο πώς ακριβώς ο σκύλος επέζησε από την προσπάθεια πνιγμού του , αψηφώντας τις πιθανότητες που συσσωρεύτηκαν εναντίον του, αλλά ευτυχώς προσπάθησε και τα κατάφερε.

Στη συνέχεια, η Όντρα πήρε το σκυλί στο σπίτι της, όπου του αφαίρεσε το μέταλλο από το λαιμό του και στέγνωσε το τρίχωμά του. Μετά από αυτό, τον πήγε στον κτηνίατρο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Παρά το γεγονός ότι ήταν εντελώς βρεγμένο και δεν γνώριζε πόσο καιρό ήταν σε αυτές τις συνθήκες, ο κτηνίατρος αφού εξέτασε έκρινε ότι το κουτάβι ήταν σε τέλεια υγεία.

Η Όντρα, ωστόσο, συνέχισε να ενοχλείται από την κατάσταση και αποφάσισε να υποβάλει καταγγελία στην αστυνομία.

Επιπλέον, δημοσίευσε την ιστορία στα κοινωνικά του δίκτυα, αναζητώντας κάποιον που θα μπορούσε να της δώσει λίγες πληροφορίες. Πρόσθεσε φωτογραφίες από το κουτάβι που αποδείχτηκε πολύ ευγενικό και καλό, γεγονός που την έκανε να αισθάνεται ακόμα πιο εξοργισμένη.

Η ανάρτηση έγινε viral και λίγο αργότερα απάντησε κάποιος που ισχυρίζεται ότι είναι ιδιοκτήτης του κουταβιού.

«Το άτομο που ισχυρίστηκε ότι ήταν ιδιοκτήτης του φάνηκε να είναι καλό άτομο και να αγαπάει το σκυλί», είπε η Όντρα.

Ωστόσο, αποφάσισε να τον αφήσει σε καταφύγιο ζώων, ενώ η υπόθεση διερευνάται, γιατί είναι άγνωστο ποιος ήταν υπεύθυνος για μια τόσο τρομερή πράξη και αν ο ιδιοκτήτης του μπορούσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει αυτό να συμβεί.

Το να έχετε ένα κατοικίδιο δεν είναι παιχνίδι και ο υπεύθυνος για τη φροντίδα του πρέπει να το κάνει με υπευθυνότητα.

Ελπίζουμε ότι οι έρευνες θα διαλευκάνουν τι συνέβη και ότι αυτό το αξιολάτρευτο μικρό σκυλί θα επιστρέψει στον ιδιοκτήτη του, αν όλα ήταν πράξη τρίτου ατόμου. Εάν όχι, είμαστε σίγουροι ότι το καταφύγιο θα βρει ένα σπίτι όπου θα εκτιμάτε και δεν θα χρειάζεται να περάσει ξανά κάτι τέτοιο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share