Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άφησε το σκυλάκι της να κατέβει μόνο του τις κυλιόμενες σκάλες - Η τραγική κατάληξη (Video)

Σοκ!

12 Σεπτεμβρίου 2020 18:08
Άφησε το σκυλάκι της να κατέβει μόνο του τις κυλιόμενες σκάλες - Η τραγική κατάληξη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια γυναίκα άφησε το σκυλάκι της να κατέβει μόνο του τις κυλιόμενες σκάλες. Το πόδι ενός κουταβιού κόλλησε με αποτέλεσμα να... Ενώ, σε μία άλλη περίπτωση ένα θηλυκό σκυλί το "σκάει" από το κλουβί του. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας συγκινεί.

Το βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τον σκύλο να βρίσκεται σε αγωνία, καθώς η ιδιοκτήτριά του προσπαθεί απεγνωσμένα να το σώσει και να μην συνθλιβεί. Ευτυχώς, ένας γρήγορος άνθρωπος στις σκάλες, πάτησε το κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης και εμπόδισε το μηχάνημα να «καταπιεί» ολόκληρο το πόδι του σκύλου.

Τα πλάνα δείχνουν ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου, στέκεται αφηρημένα φτάνοντας στο τέλος της κυλιόμενης σκάλας και ταράζεται όταν βλέπει το σκυλί να εγκλωβίζεται στη σκάλα. Έπειτα προσπαθεί απεγνωσμένα να τραβήξει το σκυλί μακριά από την κυλιόμενη σκάλα, αλλά τα πέλματά του έχουν πιαστεί στο μηχάνημα. Ένας παρευρισκόμενος πίεσε γρήγορα το κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης.

Στη συνέχεια, ένας αξιωματικός του αεροδρομίου έφτασε και κατάφερε να σώσει τον σκύλο. Ξεβιδώνοντας τα μεταλλικά πλαίσια, απελευθέρωσε το πόδι του σκύλου και το έσωσε έχοντας υποστεί μόνο μια ελαφρά ζημιά.

Το κατοικίδιο ζώο έχασε κάποια νύχια στο ατύχημα και έκανε μερικά ράμματα, αλλά κατά τα άλλα βγήκε χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο σκύλος όταν λείπει - Δεν φαντάζεστε τι κατέγραψε

Δεν φαντάζεστε τι κάνει ένας σκύλος, όταν η ιδιοκτήτριά του φεύγει από το σπίτι. Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα θα σας αφήσει με ανοικτό το στόμα.

Αν και η πλειοψηφία των ιδιοκτητών, αφήνει τα κατοικίδια μόνα τους στο σπίτι, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πάντα αναρωτιόμαστε τι κάνουν, όταν λείπουμε από το σπίτι.

Το παρακάτω βίντεο, αποκαλύπτει τι συμβαίνει όταν κάποιες οικογένειες συνεργάστηκαν με ειδικούς ζώων για να ανακαλύψουν τι κάνουν τα σκυλιά τους όσο μένουν μόνα.

Ένα ζευγάρι, η Νάνσυ και ο Άλεξ, έβαλαν κάμερες μέσα στο σπίτι για να καταγράψουν τη συμπεριφορά του σκύλου τους, του Μαξ. Όταν είδαν τι κατέγραψε ο φακός, ήταν συγκλονισμένοι. Ο Μαξ κλαψούριζε και ούρλιαζε συνεχώς, περιμένοντας τη Νάνσυ και τον Άλεξ να γυρίσουν. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Η καθηγήτρια Έμιλι Μπλακγουέλ, βοήθησε τις οικογένειες να διαλέξουν κατάλληλα παιχνίδια, ώστε να βοηθήσουν με προβλήματα αποχωρισμού των σκύλων, αλλά και με τεχνικές που μειώνουν το άγχος των ζώων. Για παράδειγμα, λείποντας από το σπίτι σταδιακά περισσότερο, μπορεί να βοηθήσει τα σκυλιά να νιώσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν μένουν μόνα, και χρησιμοποιώντας λέξεις όπως "χαλάρωσε" πριν φύγουν από τον χώρο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share